A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint mára nyilvánvaló, hogy a teljes baloldal – Márki-Zay Pétertől Gyurcsány Ferencig – részesült a "guruló dollárokból" és ezeket a kampányra költötték a törvényeket megkerülve.

A Fidesz kommunikációs igazgatója nem tudja, hogy a "guruló dollárok" valóban Soros Györgytől érkeztek-e
Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Mondjunk nemet a szankciókra! című országjáró sorozat fóruma előtt tartott sajtótájékoztatón. Fotó: MTI/Varga György

Hollik István az MTI-hez szombaton eljuttatott videónyilatkozatában azt mondta, hogy újabb és újabb fejezetek látnak napvilágot a "dollárbaloldal külföldi befolyásolási botránya körül, és ezzel újabb és újabb hazugságaik lepleződnek le".

A politikus szólt arról is, hogy a Nemzeti Információs Központ által közzétett második részjelentés szerint Sápi Mónika, a baloldal vásárosnaményi közös jelöltje, a Demokratikus Koalíció (DK) előválasztási jelöltjének cégébe is "gurultak azok a bizonyos dollárok". Hollik István szerint nyolcmillió forint jutott az említett politikus cégébe.

Ráadásul a dollárbaloldal jelöltjének cége az amerikai forrásokból érkező milliókat kampányrendezvények szervezésére kapta és költötte is el

- fogalmazott a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Hozzátette, hogy mivel Sápi Mónika a DK előválasztási jelöltje volt, így Gyurcsány Ferencnek és Dobrev Klárának – állításukkal ellentétben – tudniuk kellett a "beguruló dollárokról".

Ezzel újabb baloldali hazugság lepleződött le, viszont azt még mindig nem tudjuk biztosan, hogy a dollárok valóban Soros Györgytől érkeztek-e, ahogy arról a hírek szólnak

- mondta Hollik István.

Hangsúlyozta, hogy itt az ideje, hogy Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára "színt valljanak" és ne fussanak el a felelősség elől és mondják el végre, hogy kitől kapta a "dollárbaloldal" a négymilliárd forintot.

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
Böfög itt ez az idiota birka baromsagokat. Ö sem tudja, honnan jött a penz, a DK nem kapott belöle, de Gyurcsany mondja meg kitöl...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
teuton
Böfög itt ez az idiota birka baromsagokat. Ö sem tudja, honnan jött a penz, a DK nem kapott belöle, de Gyurcsany mondja meg kitöl...
simmering73
A haj serkenésével nincs egyenes arányban az ész növekedése is, kis kócos.
jesz
hazudozik ez a szerencsétlen...a pénz fele egészen biztos, hogy saját örömükre lett elköltve...gyurcsány azt állítja nem is hallott a guruló pénzekről..
úgy hazudik, hogy nem is próbálja a testbeszédét finomítani...,feléltük, oszt jónapot...akik küldték, azok úgyis tudták, hogy kidobott pénz.
Nessy
Drága Hollik szócséplő! Tudja csa a kormánypártnak volt lehetősége közpénz milliárdokból kampányolni! Jutott belőle krumplira, milliárdokra a határon túli levelező tagozatosoknak, az egyháznak! A plébános úr buzdította a vasárnapi misén a híveket, hova tegyék az X-t. A nagyon független, pártatlan közmédiában az utolsó nap jutott 5 azaz öt perc minden ellenzéki pártnak! Miközben a kormánypárti reklámok, propaganda szövegek hónapok óta állandóan műsoron voltak! Úgy, hogy ne nagyon tessék a dobot verni!
csak úgy....
ebben a speciális esetben még nem döntötte el a fidesz,hogy mit is hazudjanak, ök a leg jobbat és a leg nagyobbat szeretnék mint mindíg! :) ócska hazúg banda...
nejlontacskó
Erős hányinger közepette, böngészem a kormányzati média lapjait-híreit, de sehol sem találom Marie Le Pennek küldött 4.1 millárd forint, hitelnek álcázott, kampánytámogatás magyarázatát.
Tisztelettel hívnám fel, erre az apró hibára, a Fidesz kommunikációs igazgatója, Hollik István mindenre kiterjedő figyelmét!
Kérem ezt minél előbb orvosolni!
Clavigo
Jó lenne valamit hallani,,Völner ,Schladt pajtásokrol is. Biztos van véleménye erről is a Hajasbabának... ,, Akku- gyárak,,bányanyitás stb.stb..
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 17:30
Te nemcsak hazaáruló vagy,hanem hülye is.
Tudod demke.
kulabombaafityiszre
A ner vitézeknél külön alkalmazottak vannak a közösből lopott,rubel,dollár,euró,svájci frank szétválogatására.
jáger laszló
Azt még mindig nem tudja Hollik elvtárs hogy az MZP-hez érkező $-ok Sorostól származnak vagy nem, ezért a nyomozást tovább folytatják a 2024 évi választásokig is!!
Jó nyomozást elvtárs!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Aki Én
Azért rendesen beárazza saját híveit a fidesz, ezzel az unásig tolt duruló dollár kommunikációval.
Mondjuk ők tudják a legjobban, mit képesek felfogni. Önálló godolatok híján mindent a szájukba kell adni.
amortizáltok
ki is pénzelte a te gazdádat hát kidobott pénz volt ám az is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.