A társadalmi szakadék egyre drasztikusabban tátong az országban, és az RTL Híradónak hajléktalanellátó szervezetek vezetői arról beszéltek, hogy megjelentek a nappali melegedőkben és az ingyenkonyhákon, akik a magas rezsiszámlájuk, vagy a dráguló élelmiszerek miatt kerültek nehéz helyzetbe.

Tragikus a helyzet Magyaroszágon: Megjelentek a nappali melegedőkben és az ingyenkonyhákon a rezsikárosultak
Ételosztás az Üdvhadsereg Szabadegyház Magyarország Új Kezdet Házának nappali melegedőjében 2021. február 10-én.  MTI/Kovács Tamás

A kormány tavaly törölte el a rezsicsökkentést az átlagfogyasztás fölött fogyasztóknak. Orbán Viktor nekik megoldásként azt ajánlotta, hogy keressenek több pénzt.

A rászorulók egyike azt mondja, aki kézsérülése miatt nem tud jelenleg dolgozni, hogy albérletben lakik, egy hónapja mégis kénytelen a nappali melegedőt és az ingyenkonyhát látogatni.

A Menhely Alapítvány igazgatója szerint az elmúlt hetekben érezhetően nőtt azoknak a száma, akik az emelkedő rezsiszámlák vagy a drága bevásárlás okozta nehézségek miatt kérnek segítséget a melegedőkben.

Ez a válság ez mindenképpen ki fog arra hatni, hogy egyre többen fogják valószínűleg igénybe venni ezeket a szolgáltatásokat

– mondta Aknai Zoltán, a Menhely Alapítvány igazgatója.

Forrás: RTL

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
0rbán így védi meg a magyarokat,közben ök számolatlanúl szórják a pénzt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
0rbán így védi meg a magyarokat,közben ök számolatlanúl szórják a pénzt!
Clavigo
Na és... Szijjjas meg szarvasgombát ,,stb.- stb- t dzsanázik Egyiptom felé. a nemqrmánygépen,,amivel klotyóra ( is ) mászkál... Csak ez számit...! Oszt jó napot . ( ironia )
jáger laszló
Hát hová menjenek!!??
Melegebb éghajlatra nem viszik őket ahol banánérlelő meleg van és minden ingyen!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nessy
Ez a probléma onnan a karmelitából nem látszik!
Majd aki táplálja az ég madarait, ruházza a mezők liliomait, gondot visel rájuk!
Sámannus
A csüngőhasú csak arra vigyázott, nehogy ingyen energiához jussunk. Legyen átkozott a kupcihér zsivány bandájával együtt-
verőce21
Nem kell fűteni, ha előtte éhen halsz...! :)
gina
Oda cipelném ezt a zsiros OV pöffeteget és egész nap ennivalót kellene kiszolgálnia a szegényeknek, igazán ez a dolga a nép szolgájának és nem a lopás és zabálás...
rokker33
Hát elég szomorú hogy a sok lusta naplopó inkább a melegedőben tengeti a mindennapjait ahelyett,hogy elmenne dolgozni! Én a mocskos büdös hajléktalanokat sem engedném be, csak az idős VALÓBAN ROKKANT vagy NYUGDÍJAS DOLGOZNI NEM KÉPES embert! A többi alkoholista drogos semmirekellő takarodjon dolgozni !
justhpeter
@rokker33: Látom várod a fideSS-tagkönyvet !
Alfa
a korrupt kamukeresztény orbánt és a fidesz-ner szektát a nyakuknál fogva kell oda vonszolni,hogy lássák a tényleges valóságot...ás kiverni a fogaikat mindnek, elkobozni a lopott vagyont, mert mind lopott , nem dolgoztak meg érte...
aki meg megdolgozott az az éhen hal,és megfagy keresztényileg a kurva kormány segitségével
jáger laszló
Hol melegedjen a szegény fiatal demokrata???
A templomokat nem fűtik és különben is csak ostyát osztanak babgulyás helyett!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Nafene! Az átlagfogyasztásból kilógó palotatulajok "tragikus módon" nappali melegedőbe járnak? Ez ma a "legüdébb" efftársi hazugság!
Nessy
Döbbenetes, sokan mennyire nincsenek tisztába a való élettel! Az empátia egyre több embernek ismeretlen fogalom.
vacsi
Rezsikárosultak?! Az meg mi a fene?! Ha nem tudja valaki a fogyasztását kifizetni, akkor csökkentse azt. Ahogy régen mondták: télen begomboljuk a kabátot... Pl. beköltöznek egy szobába, ahogy annak idején mi is tettük - és nem haltunk bele!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.