A fideszes korrupciót aprólékos munkájával feltáró dr. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő most a Völner-Schadl ügy egyik szándékosan homályban hagyott, kulcsfontosságú szereplőjének viselt dolgairól tett közzé Facebook-bejegyzést, amit változtatás nélkül közlünk.

Hadházy Ákos: kulcsszereplőt radíroz ki Polt Péter ügyészsége a korrupt fideszes Völner és Schadl bűnügyéből – nem Rogánról van szó

Dr. Takács Katalin neve a nyomozati anyagok minden második lapján ott van, mégsem gyanúsított. Forrás: Facebook, dr. Hadházy Ákos

Hadházy hétfő reggeli Facebook bejegyzésében tehát ezt írja: „Ismerjék meg Takács Katalint, a Végrehajtói Kar hivatalvezetőjét. A kollégája másfél éve előzetesben ül, de neki eddig a haja szála sem görbült, és ha másért nem is, emiatt a főnökének, Varga Juditnak le kellene mondania.

Takács nyakig benne volt a végrehajtók kinevezését érintő botrányban, a neve kis túlzással a nyomozati iratok minden második lapján szerepel (néhány kiragadott példát mellékelek is), Schadl az ő beavatása és aktív segítsége nélkül egy lépést sem tehetett volna a korrupt rendszere kiépítéséért. Még sincs a neve a vádlottak között, sőt, a mai napig ő a korrupt végrehajtói kar adminisztratív vezetője. A titulusa nem hangzik olyan komolyan, mint az a mellette ülő Schadl Györgyé, aki (máig!) a Végrehajtói Kar elnöke, de ahogyan az lenni szokott, az adminisztratív vezető tevékenysége ennél a szervezetnél is legalább annyira fontos, mint az elnöké.

Ennek ellenére Takács Katalin – Rogán Antal és annak kabinetfőnöke, Nagy Ádám mellett – egyike azoknak, akiket az ügyészség látványosan kimentett a rekordgyorsasággal lezárt ügyből.

Takács személye azonban nagyon fontos közvetlen főnöke, Varga Judit helyzetét tekintve is. A miniszter ugyanis azt állítja, hogy a letartóztatások előtt semmit nem tudott a korrupt rendszerről. A nyomozati iratok ennek ugyan ellentmondanak, de ez tulajdonképpen mindegy is. Azt ugyanis Varga nem állíthatja, hogy AZÓTA SEM TUD SEMMIT az ügyről. Ennek ellenére hiába ő Takács közvetlen munkáltatója, a hivatalvezető tovább játszjatja a játékait – neki is köszönhető, hogy Schadl még a börtönből is elnöke maradt a korrupt Végrehajtói Karnak.

Ennek pedig az a következménye, hogy a Schadl által felépített rendszer él és virul. Ennek az a lényege, hogy a Végrehajtói Kar és annak hivatala nem azért van, hogy a végrehajtások törvényességét fenntartsa. Hanem azért, hogy azokat a végrehajtókat, akik nem fizetnek Schadlnek (és Völnernek és még ki tudja, kinek), azokat piszlicsáré fegyelmikkel távolítsák el az állásukból és helyükre jöhessenek a „fizető vendégek“.

Velejéig romlott ez az egész, mint a Fidesz rendszere maga.”

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"Velejéig romlott ez az egész maffiaállam, ami a Fidesz rendszere maga"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
"Velejéig romlott ez az egész maffiaállam, ami a Fidesz rendszere maga"
jesz
ahogy létezik szereposztó dívány az igazgató irodájában, úgy létezik térdelőpárna is mindenféle íróasztal fiókjában...
...olajozottan megy minden...
Peller Anikó
Gyerünk gyerünk, fojtogassátok egymást, eljött az idő amikor már egymástól kell lopni.
csak úgy....
ebben az a jó hír,hogy erröl tájékoztatva lesz brüsszel is , akik ismét átgondolhatják,hogy adnak e pénz, ennek a korrupt csaló bandának!
Pálinkás Pál
ezeket az infókat elraktározni,, bukásuk után elszámolni...
dr. prédikátor
VAJON EZ A KIBASZOTT IMPOTENS ELLENZÉK MIÉRT HALLGAT??? MIÉRT NEM CUPPAN RÁ??? MIÉRT VANNAK AZ INGYENÉLŐ ELLENZÉKI PÁRTOK KUSSBAN??? A NAGYPOFÁJÚ LMP ,, PÁRBESZÉD, MSZP, MOMENTUM DK!!!MIÉRT NEM VERIK A POFÁJUKAT???
balos
@m73: Konzumálnak a karmelitában a sperma-fönökkel!
Toller Béla
Ennek az ügynek a kezelése egymagában megmutatja az obánrendszer romlottságát, haszontalanságát és ember-ellenességét ! A nemtelen primitivitását nem is emítve ! De tényleg, bayer, schadl, völner, rogán és varga...a dagadt a tetején ...brrrrr !
jáger laszló
Takács Katalin 1 védett tanú és nem, vádlott álltja Polt Pot!!
Ergo az ügyészség vele nem foglakkozik!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Dr. Proktor
@Shikari: Látom fáj az igazság hogy így felhúztad magad...
Vagy pontosabban az FSZB húzott fel a fizetési listájára? Kopejkában kapod az alamizsnát?
neverland
@Shikari: Már megint fordítva ülsz a hintalovon, bumburnyák.
Peller Anikó
@macskaszar: Ill-gotten gains seldom prosper.

Nem érted ebül?
ómió
Te kit hazudnál bele, Hullaházy efftárs!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.