"A dollárbaloldal a háborús veszélyt hozza el" – reagált a Fidesz kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében a Dobrev Klára DK-s európai parlamenti képviselő, az ellenzéki párt árnyék-miniszterelnöke nyilatkozatára.

Dobrev Klára Pécsen arról beszélt, hogy a DK mint az ellenzék legerősebb pártja az eszköz az Orbán-rendszer megdöntéséhez és "az új európai Magyarország megteremtéséhez".

A nagyobbik kormánypárt azt írta, hogy a dollárbaloldal azt mondja és azt csinálja, amiért a háborúpárti megrendelőik fizetik őket: bele akarják rángatni Magyarországot a háborúba és az újabbnál újabb szankciókba, amelyek árát a magyar emberekkel fizettetnék meg.

"A dollárbaloldal egyetlen intézkedést sem támogatott, amivel a családokat és a munkahelyeket védjük a szankciós inflációtól" – áll a Fidesz közleményében.

Forrás: mti.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Bezzeg a $ jobboldal pedig a $ devizahitelek felvételével volt elfoglalva ez idáig a magyar emberek érdekében,védelmében
Az eladósítási akció sikeresen zárult!!!
Erről ennyit
barátilag
J.L.
koszpeko
@Shikari: ne mos többé kezet, ne egyél több c vitamint, ne akard Paks-2t, takarodj a sz.géptől, soha többé ne használj golyóstollat.
Ne ülj többet kocsiba, buszra semmire ami üzemanyaggal megy.
Tudod miért?
Azért te féleszü degenerált fasz náci, mert mindegyiknek zsidó a feltalálója.
Hogy lehet ilyen sötét valaki?
Gondolom részegen vagy drogosan fogantál és az agyad visszamaradt.
Kb. kiterjed a zsidózásig.
polgarb
@sgl: Másszál fel Kékestetőn a toronyra oszt sugározzad az M1-et a parasztoknak meg néha dobjál nekik egy kis alamizsnát akkor talán majd rád figyelnek!
Néro2
Hát igen és már rég ki is hirdette a háborús vészhelyzetet és a Gyúúúcsány egyszemélyben kormányoz.
Idióták vagytok mind fityma orkok az biztos.
ómió
Hát, a guruló dollárjaikért valamit "hozniuk kell"!
koszpeko
@Shikari: te féleszü agyi árva te zsidózól itt folyamatosan.
Annyira sötét tahó vagy, hogy mozdulatlan tárgyakkal keveredsz komoly vitába és alul maradsz.
e örö e bódottá
@Shikari: A közpénztolvaj fideszes jobboldal addig háborúzott Brüsszellel, míg elérte, hogy nem gurul az euro az országba.
Na, ez az igazi, háborús veszély!

Köszönjük, Emese!

(Orbán sírjának elrejtéséről már most gondoskodjatok, tetvek, mert szénné lesz gyalázva!)
balos
@ómió: Mondja a rubelért és vodkáért muszka fasz-szopó-ómió!Gratula!Remélem le is nyelted,mert különben piros lapot kapsz a pi- csányitól?!
ómió
@balos: Hol láttál te itt rubelt, faszszopósságodat másrahazudni igyekvő bolsi aberrált!? Vagy gyagyaságodnak az is elég, ha valahova efftársiasan odahazudhatja!? Inkább "ess neki" Bite efftársadnak - "új partnernek" biztos a magadfajta elmebeteg fehérjehalmazokat keresi!
balos
@szópó-ómió: Mi van fideSSespicha?te is ártatlan vagy,mint a nemzeth nagyjai!Azért ne vegyél új öltönyt magadnak,mert a szar amit itt bekapsz még árt,ha nemzethy is!
Nessy
Milyen szerencse, hogy a rubeljobboldal nagyon "békét" akar. Ugyan, a szankciókat megszavazza, de fegyverrel nem, annál több valutával támogatja Putyint, a háborút!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.