Hadházy Ákos szerint Orbán Viktor teljesen elvesztette a kapcsolatát a valósággal.

Hadházy: "Egy civilizált, demokratikus országban nem merné egy miniszterelnök így szembeköpni sok millió választóját"
Fotó: Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő beszél az általa meghirdetett tüntetésen az MTVA óbudai székháza előtt 2022. november 4-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, hétfőn este Orbán Viktor hivatalos látogatásra utazott Egyiptomba.

Az ukrajnai háborúról, az illegális migrációról és magyar-egyiptomi kétoldalú kapcsolatokról is tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök és Abdel-Fattáh esz-Szíszi egyiptomi elnök kedden Kairóban – tájékoztatott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor a találkozót követő nyilatkozatában elmondta, Magyarország nincs könnyű helyzetben, mert több veszéllyel is szembesül, és ezek közül első helyen az orosz-ukrán háború áll.

Hadházy Ákos közösségi oldalán arról írt, hogy Orbán Viktornak "sikerült három "honvédségi" repülővel kiröppennie Egyiptomba".

Világrekord. A 604-es lajstromszámú, 160 fős Airbus délután ötkor, a 605-ös este fél 11-kor landolt Kairóban, közben nyolc körül csatlakozott hozzájuk a 606-os luxus Falcon is Szijjártóval..

- tette hozzá.

Az oda-vissza 6 óra repülés 18-20 millió adófizetői pénzbe került, de egy úr a miniszterelnöki székben is úr

- fogalmazott Hadházy.

A független képviselő az RTL híradónak beszélt arról, hogy "természetesen egy civilizált, demokratikus országban nem merné egy miniszterelnök így szembeköpni sok millió, egészen nehéz gazdasági körülmények által sújtott választóját".

Az RTL megkereste kérdésével a kormányt, hogy a 21 magyar cég képviselői vagy a kormányzati delegáció miatt volt indokolt a három repülő együttes használata. Ezekre a kérdésekre nem kaptak választ. Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke mindössze annyit közölt, az egyik gép a miniszterelnöki delegációt, egy másik az üzleti delegációt, a harmadik pedig Szijjártó Pétert és kíséretét szállította.

Hadházy Ákos szerint Orbán Viktor teljesen elvesztette kapcsolatát a valósággal.

 A híradónak elmondtam, hogy természetesen egy civilizált, demokratikus országban nem merné egy miniszterelnök így szembeköpni sok millió, egészen nehéz gazdasági körülmények által sújtott választóját.

Hadházy szerint ezt bizonyítja az is, hogy szintén hétfőn az osztrák kancellár menetrend szerinti járattal repült Marokkóba. Ráadásul a túlfoglalás miatt a kíséret egy része le is maradt a gépről, így ők átszállással utaztak Észak-Afrikába.

Forrás: RTL, Facebook

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
Most mi baja van Hadházynak? Ugyan mi másra kellene a befizetett pénzünket költeni, ha nem a csüngőhasúra? Ebben a tejjel-mézzel folyó Kánaánban már minden a helyén van, mindenki biztonságban van, mindenkinek van rendes jelene és kiszámítható jövője… hát akkor a maradék pénzt hadd szórja már el Orbán saját magára. Mit akartok még attól a drága jó embertől, ha már ilyen gyönyörűen rendbeszedte az országot, akkor miért ne lazíthatna kissé a nadrágszíjon szegénykém?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Borsó
Most mi baja van Hadházynak? Ugyan mi másra kellene a befizetett pénzünket költeni, ha nem a csüngőhasúra? Ebben a tejjel-mézzel folyó Kánaánban már minden a helyén van, mindenki biztonságban van, mindenkinek van rendes jelene és kiszámítható jövője… hát akkor a maradék pénzt hadd szórja már el Orbán saját magára. Mit akartok még attól a drága jó embertől, ha már ilyen gyönyörűen rendbeszedte az országot, akkor miért ne lazíthatna kissé a nadrágszíjon szegénykém?
Apfelbaum
Nah és...
A gyúrcsányi 5géppel ment vóna és biztos enni is kért volna.
Piroska,férfi szabó Ceglédbercel és örökké fidesz*
jáger laszló
Ez izgalmas repülés mondhatni érdekes volt csekély 20 milcsiért,hiszen Sziszivel olyan jókat beszélgettünk
Egyiptomba mindenkor öröm utazni!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
e örö e bódottá
Ezek szerint a magyarok nem civilizáltak (1000 év után sem!) és nem értik a demokráciát (30 év után sem!)
e örö e bódottá
Keménynyakú büdös parasztok !!!

Lehet egy egész nép hibás?
Lehet !!!
e örö e bódottá
Propeller stábja, van itt valaki, akinek a hozzászólásait ki kéne törölni.
Propeller stábja, van itt valaki, akit ki kéne zárni kb. örökre.
Nem akarok ujjal mutogatni magamra - bízom a bölcsességetekben és a tisztán látásotokban.
izéke
A hét tonna dollár c. film azon része jut eszembe,mikor az öreg paraszt udvarán leszáll egy helikopter,mire a felesége azt mondja az unokáknak: " Nagyapátok már megint egy használt helikoptert vett a szalkai piacon." Minden kormánytagnak legalább két saját repülőt követelek és mellé helikoptert is! Megérdemlik már,hogy repüljenek...
Pálinkás Pál
cseppet sem bánnám ha valami vadászgépek " tévedésből " leszednék, persze amikor utazik őfelsége rajta...
Aki Én
@Maccska: Elgondolkodtál már azon, hogy lehet minden politikus már a 30-as éveiben multimilliomos vagy akár milliárdos?
Úgy, hogy nem dolgoztak soha semmit a politika elött.
És haverjaik, rokonaik...
Vagy az, hogy lett a 2010-ben csőd szélén álló félanalfabéta gázszerelő pár év alatt milliárdos?
Nem sok kérdés van ez ügyben, csak érdekel, neked feltűnt-e.
Aki Én
@Maccska: ...csak egy példa az ezernyiből.
,,Az elsőben alább kormányzati dokumentumokkal igazoljuk, hogy már legalább 541 milliárd közforint mozdult meg a kiválasztottak felé (javarészt a Magyar Fejlesztési Bankon keresztül) – de vannak arra utaló nyomok, hogy a kiáramlás nagyságrendje még sokkolóbb. Némi cinizmussal azt mondhatnánk: akár külön „Tiborczék”- és „Mészárosék”-sor is lehetne a magyar állam költségvetésében. Mindenkinek egyszerűbb lenne az élete."

www.valaszonline.hu/2023/02/27/magantokealapok-ner-magyar-fejlesztesi-bank-meszaros-tiborcz-kozpenz/
e örö e bódottá
A magyarok ősei, nem magyarok voltak. A hiányzó láncszem, Kásler Miklós. De ez még nem egyértelmű, mert pár csont hiányzik. Kásler legolandja óta átfogalmazódott a kérdés: Mi volt előbb, Kásler vagy a tojás?
(ja, az eredeti kérdésre a jó válasz: a dinoszaurusz)
NKF
Már hiányoltam a Faszházyt Máris jobban vagyok.
ómió
Íme, ahogy Hullaházy efftárs meghazudja nekünk!
balos
@e örö e bódottá: A záp tojás kikéri magának a káslerrel való rokonságot is!
drrotf
Ákos!Nem látod be hogy badarság Magyarországot egy demokratikus államhoz hasonlítani, amikor az jó indulattal egy autoriter állam, ahol Orbán azt csinál amit akar!Csak azért teszed ezt mert az Alaptörvényben ez benne van?Egy perc és Orbán és 133 bátor képviselője törli ezt a kifejezést a törvényből, amiért állítólag még a múlt század 80-as éveiben Orbán még harcolt is.A fene se tudja, ha ezt a mai Orbán alapján kellene eldönteni.
Aki Én
@ómió: íme, ahogy ómió efftárs letagadja nekünk.
Törölt Nick
@ómió: Hogy 3 géppel mentek az tény te ökör, nem kellett hazudni.
ómió
@Aki Én: Nyilván "efftársi utazásszervezésre" lett volna szükség! Az "olyan precíz", mint, ahogy 94. után "eltűnt" több, mint 10000 milliárdnyi "társadalmi tulajdon" meg "nyócév" alatt a böszmei "elkúrás"! Hullaházy és ezzel a @Törölt Nick: efftársaddal, csapatként, esetleg nem pályáztok meg egy kormányutaztatási "koordinációs team" státuszt!?
ómió
@Törölt Nick: Gyagyása! Lásd fentebb!
csak úgy....
@verőce21: jó vaskos csajod van kár,hogy gyogyi a mosolya! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.