A szerda esti M1 híradóban arról volt szó, hogy Gyurcsány szerelmes Putyinba.

A köztévé híradója egy szívecskével illusztrálta azt a sokéves információt, hogy még a 2000-es évek elején az egykori miniszterelnök jó viszonyt ápolt Putyinnal. Gyurcsány Ferencet miniszterelnöksége alatt ugyanis Vlagyimir Putyin orosz elnök még a villájába is meghívta.

Jó kérdés, hogy az miért súlyos vád, hogy Gyurcsány az otthonában fogadta Putyint, amikor Szijjártó Péter külügyminiszter 2017-ben szintén az otthonában látta vendégül vacsorára Szergej Lavrov orosz külügyminisztert

- teszi fel a kérdést a 444.hu portál.

Felforrtak az agyvizek a közmédia szerkesztőinél – Gyurcsány szerelmes Putyinba az M1 híradója szerint, szívet rajzoltak köréjük

Fotó: M1/Youtube

A fenti köztévés riport egyébként épp akkor került adásba, amikor Orbán közben egy svájci lapnak azt nyilatkozta, hogy elképzelni sem szeretné, mi történne, ha Oroszország elveszítené a háborút. Orbán azt is mondta, 

két héttel a háború kitörése előtt, amikor Moszkvában utolsó alkalommal találkozott Vlagyimir Putyinnal, az orosz elnök azt mondta neki, hogy Magyarország NATO-tagsága nem probléma, csak Ukrajnáé és Grúziáé.

"Putyin problémája – ezt mondta nekem – a Romániában és Lengyelországban már létrehozott amerikai rakétabázisok, valamint a NATO esetleges ukrajnai és grúziai terjeszkedése azért, hogy ott fegyvereket állomásoztassanak. Ráadásul az amerikaiak fontos leszerelési szerződéseket mondtak fel.

Ezért nem tudott Putyin többé nyugodtan aludni éjszaka

– mondta Orbán Viktor, aki azt is megjegyezte:

megértem, amit Putyin mondott. De nem fogadom el, amit tett

A 444 által kiszúrt „közszolgálati” megoldás egyébként a Magyar Nemzet hírét szemlézte annak ellenére, hogy az égvilágon semmi hír nem történt, hiszen az alapállítás, ami szerint Gyurcsány szerelmes Putyinba, April H. Foley-tól származik, aki 2006 és 2009 között volt amerikai nagykövet.

A mondatai a Wikileaks-botrányban szivárogtak ki, tehát évekkel ezelőtt, azóta pedig az égvilágon semmi fordulat nem történt az ügyben

– teszi hozzá a Média1.

A Magyar Nemzet úgy fogalmazott,

a dollárbaloldal vezetője még miniszterelnöksége idején szívélyes, baráti viszonyt ápolt az orosz vezetővel. A jelenlegi kormányt Putyin-barátnak minősítő DK-elnök 2007 végén közös magyar–orosz kormányülést hívott össze Budapesten, majd a Kreml lapjában ígérte meg, hogy gyerekeit oroszul taníttatja majd. Kormányfői ténykedése idején Gyurcsány Ferenc számos alkalommal találkozott az orosz vezetővel, egyszer saját otthonában, az Apró-villában fogadta Putyint.

A kormányközeli lap hozzáteszi:

A politikai behódolás mellett a Gyurcsány-kormány több szempontból is kiszolgáltatta Magyarországot: beengedték például az orosz titkosszolgálat munkatársait a polgári elhárítás épületébe, és asszisztáltak ahhoz, hogy hazánk egyik stratégiai vállalata, a Mol orosz résztulajdonba kerüljön.

A köztévé által elképzelt love-storyt az alábbi YouTube-videó 47. percében nézheti meg:

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
Orbán meg nem szerelmes bele, hanem a pincsikutyája. Putyili csak annyit mond: ül, fekszik, ötször drágábban vesz gázt, kiáll a tömeggyilkos mellett az egész világ ellenében, és Orbi kutya szót fogad, mert különben tockos meg saller lesz.
ezalenyeg.hu/data/Orban_valogatas/Orban_Viktor_kutya_pincsi_focuspointscale_w800_h450_fx0_fy0.jpg?key=b1f88b9205fa65fbcc61db6a69250b5b
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Nem tudom eldönteni:
- putyint gyurcsányozzák össze,
-gyurcsányt putyinozzák össze, levakarva orbánról , szijjártóról a magukra kent x@rt, és átkenik gyurcsányra.
Minden esetre, most a putyin imádók vakarhatják a fejüket- "kis f@xom,most hova álljak??"

Nagy dilemma belátom- mert az irány: Gyurcsány háború párti, tehát putyin is az, vagy putyin béke párti és akkor a "szerelmes gyurcsány is az". Bonyolult dolog ez kérem. .
Törölt Nick
Orbán meg nem szerelmes bele, hanem a pincsikutyája. Putyili csak annyit mond: ül, fekszik, ötször drágábban vesz gázt, kiáll a tömeggyilkos mellett az egész világ ellenében, és Orbi kutya szót fogad, mert különben tockos meg saller lesz.
ezalenyeg.hu/data/Orban_valogatas/Orban_Viktor_kutya_pincsi_focuspointscale_w800_h450_fx0_fy0.jpg?key=b1f88b9205fa65fbcc61db6a69250b5b
nemkati
Nem értem, most akkor szeressük Putyint, vagy ne? A kormányosok eldönthetnék végre!
Én mondjuk tőlük függetlenül utálom és megvetem, hasonlóan Gyurcsányhoz.
csak úgy....
egyszerüen röhely ami magyarországon a fideszpolitikában és az öket kiszolgáló médiákban megy! teljesen világos, hogy ezek már csak a leg kreténebb rétegekhez szólnak, akik isszák a gyogyi szavaikat...
jáger laszló
És orbán kibe szerelmes???
A 6almon .a pénzen és magán kívül???
gondoloim 1XŰ a válasz!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
gina
Ez már annyira beteg,, én is mondhatnám hogy OV egy pedofil zsiros kéjenc, mert ovodákba jár és gyerekeket fogdos, ennyit erröl ,fidesz mocsok az egész , erkölcsileg romlott szemét szekta !!!
Edebácsi
"Hazudnak rendületlenül,
Légy hülye, óh magyar..."
Qqberci
Akkor már csak az a kép kellene, ahol Orbán térdel Putyler előtt és Vologya a két fülénél fogva igazgatja a fejét...
verőce21
Szerelem volt ez Ferinél, első látásra...! :)
archive
Ezzel a fotóval most jól összekuszálták a fideszfanokat - eddig ov/putyin szerelem volt, most meg gyurcsány/putyin? ajjajj.. az ellenzéknek most kellene közzé tenni emellé egy ov/soros mosolygós fotót!
Sakk Matt
@Maccska: Orbánnak is volt normálisabb időszaka.
simmering73
Elég szomorú, hogy a tengernyi bajra csak ennyit kínjában előadni a regnáló hatalom miközben minden szinten rohad le az ország.
simmering73
@KisTehen: Szikrázik majd a te szemed, ha meglep háturul az inszeminátor.
nemkati
@Maccska: Elírták a pasi nevét, kimaradt egy o betű. Helyesen: Fooley.
csipetke
@KisTehen: 11:32 Hihetetlen,hogy még mindig Gyurcsányoztok,pedig orbán a falkájávalmár 13. éve garázdálkodik az országban. Másrészt, Gyurcsány is jóban volt putyinnal,de közel sem annyira,mint orbán. A magyar kormánnyal már régóta nem osztanak meg érzékeny adatokat, se a NATO-nál,se máshol,mert az infók putyinnál kötnek ki. Nem véletlenül hívják orbánt Európában ---meg itthon is---putyin pincsijének
csak úgy....
@Maccska: te mindíg a múlt szarával foglalkozol, közben itt tornyosodik egy csomó friss szar!
Aki Én
@Maccska: Hosszú évek óta tudni:

,,Direkt36: Az oroszok évek óta ki-be mászkálnak a magyar külügy számítógépein"
,,Évek óta garázdálkodnak a külügyminisztérium gépein az orosz titkosszolgálat hekkerei"
,,Az orosz titkosszolgálat 10 éve rendszeresen feltöri a külügyminisztérium számítógépeit – a kormány nem tesz semmit ellene"
csak úgy....
@Maccska: ugye te szerelmes vagy 0rbába? -szar dolog... :) remélem érted miért!
csak úgy....
@Maccska: az a nevetséges bennetek,hogy 0rbán bármit tesz, vesz,elvesz,lop ,csal, hazudik, ti akkor is a múltban küszködtök, hogy megvédjétek! ez szerinted normális? -szerintem beteges!
Aki Én
@csak úgy...: ez qrvára beteges. És végtelenül ostoba dolog is.
Felfoghatatlan miért csinálják.
csak úgy....
@Aki Én: egy beléjük nevelt fölsöbbrendüségi idiotizmus az ok, ök ettöl nagy magyarok!
Aki Én
@csak úgy...: ez igaz, de ehhez már eleve ostobának kell lenni. És a kör bezárult.
szaboria1
A fidesz hívők nem veszik észre a M1 híradónak az a célja, hogy ne a jelen helyzettel foglalkozzanak az emberek. Nekik jobb a múlt eseményeivel foglalkozni mint a jelen valósággal.
@Maccska: @KisTehen: ajánlom menjetek el kisfaluba és ott győződjetek meg róla milyen nehéz ma a megélhetés amit a drága Vezéreteknek köszönhető.
kereső
Summa-summárum: lehet, hogy Gyurcsány "szerelmes "VOLT putyinba, mégis orbán és szijjártó szopja le folyamatosan 2010 óta. Ennyi(ke).
kereső
Orbán Viktor közölte: elképzelni sem szeretné, hogy mi történik akkor, ha Oroszország elveszíti a háborút.
kereső
2008 februárjában aztán Gyurcsány a Kremlben aláírta Putyinnal a Déli Áramlat gázvezeték magyarországi szakaszának megépítéséről szóló megállapodást. A Fidesz elnöke azonban akkoriban még másképpen vélekedett Vlagyimir Putyinról és az orosz kapcsolatokról.

„Történik valami, ami Magyarországon mindannyiunk számára figyelmeztető lecke. Anélkül, hogy külpolitikai kalandokba bocsátkoznék, szeretném Önöket tájékoztatni arról, hogy Magyarországon éppen puccs van. A magyar kormány puccsot hajt végre a magyar parlament ellen. A magyar kormány puccsot hajt végre a saját népe ellen. Tíz évre titkosított, hosszú távra szóló szerződést köt Oroszországgal a XXI. századot és a magyar nép, a teljes Kárpát-medencei életét döntően meghatározó kérdésben: az energia kérdésében. Úgyhogy arról mi semmit nem tudunk. Ez figyelmeztet bennünket arra, hogy miközben itt a gyakorlati együttműködés kérdéseinek feszegetésével töltjük majd az időnket, van még teendő; a rendszerváltás korából, az előző rendszerből itt maradt romok eltakarítása, kártékony, rossz politikai reflexek és mentalitások eltakarítása...”

Persze később kiderült, hogy ez csupán politikai hangulatkeltés volt Orbán Viktor részéről, hiszen a WikiLeaks által kiszivárogtatott dokumentumokból derült ki, hogy egy 2009-es Eleni Tsakopoulos Kounalakis budapesti amerikai nagykövet által küldött diplomáciai táviratából arról olvashattunk, hogy Orbán Viktor jelenlegi kormányfő „bevallotta a nagykövetségnek, hogy hasonló politikát folytatna a Déli Áramlattal (mint az akkori kormány) és a Fidesz megfontolt hallgatása a legutóbbi (Déli Áramlatról szóló) bejelentéskor éles ellentétben áll a korábbi harcias kijelentéseivel".
terlasz
Hol van már az a Putyin, akibe Gy. "szerelmes" volt, sőt akiben Európa is partnert látott?!
ómió
A korábbi "privát kapcsolatok" már idáig vezettek!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.