Oroszország nemrég bejelentette, hogy szerződésszegés miatt felfüggesztette a diplomata-útlevéllel történő vízummentes utazásról szóló megállapodást Magyarországgal, erről kérezte most az Infostart Tóth Norbert nemzetközi jogászt.

Kemény üzenetet küldött Putyin a Kijevbe készülő Orbán Viktornak
Vlagyimir Putyin orosz elnök (b) és Orbán Viktor miniszterelnök a tárgyalásukat követően tartott sajtótájékoztatón a Karmelita kolostorban 2019. október 30-án. MTI/Máthé Zoltán

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétvégén az N1 Horváth hírtelevíziónak nyilatkozva beszélt arról, hogy jelenleg a technikai részleteket kell tisztázni Orbán Viktor Kijevbe tervezett látogatásának előkészítésével kapcsolatban.

Tóth Norbert nemzetközi jogász, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense az Infostartnak arról beszélt:

Orbán Viktor Kijevbe látogatása úgy fog történni, mint a többi külföldi ország ukrajnai látogatása, vagyis akkor fogják bejelenteni a miniszterelnök érkezését, amikor már Kijevben van.

A szakember szerint a magyar biztonsági szerveknek, például a Terrorelhárítási Központnak, illetve az ukrán elhárításnak, biztonsági szerveknek kell együttműködniük annak érdekében, hogy a biztonsági kockázatokat minimalizálják.

Nem lehet kizárni, hogy a tervezett kijevi látogatás miatt időzítette múlt hétre Moszkva azt a bejelentést, hogy felfüggesztette a diplomata-útlevéllel történő vízummentes utazásról szóló megállapodást Magyarországgal.

- vélekedett Tóth Norbert, aki szerint jogi jelentősége ennek nem igazán van, nyilván akkor politikai okokat kell keresni mögötte, és valószínű, hogy az orosz fél finoman jelezni akart Magyarországnak, hogy a kétoldalú kapcsolatokban valamivel nem elégedett.

Forrás: Index

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A brüsszeli pénz még a putyini pórázt is felülírja! Üresen kong a családi kassza?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
Putyin üzent Orbánnak
Legközelebb Kijevben találkozunk!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Dr. Proktor
@namihami: A brüsszeli pénz nem írja felül a putleri pórázt!
A brüsszeli pénz felhasználását ellenőrzik, a ruszki és kínai pénzekét nem, sőt a magas kamatért még províziót is adhatnak...
ómió
@m73: Biteszopó, a bárcáskurva anyádat! Má' megint felébredtél!?
Németh István
@namihami: @Dr. Proktor: @jáger laszló: @justhpeter: @szegény hazám: >> ha kicsikét gondolkoznátok, menten rájönnétek, hogy Kijev mindíg is orosz - mégpedig vaskossan CÁRI terület volt, miként az ukrán földteke és tévedés ne essék a Krim félsziget is > mi több a szocik kiemelt üdülőhelye is volt! AZ, hogy kéne az usa haditengerészet bázisának az egy újkeletiű dolog > az aljas háborús agressziójukkal együtt amit 2013 óta kitervelktek!!! Hol is van a határ-vonal, amelyet elfogadott minden állam? A békeszerződésben 1945-ben!? Ki? Kik? próbálkoznak az aljas zelenszkij puccsal hatalomba juttatása útján BETÖRNI AZ UKRÁN FÖLDTEKÉRE??
Aztán az usa-nató 78 éves Eu -ba való illetéktelen tartózkodás alatt?? Kik gerjesztik az Orosz Föderáció elleni > az orosz terület felosztását akaró aljasságaikat?? Kik sértik meg a nemzet-közileg meghúzott határvonalat??
Bohóckáim gondolkozzatok!!!
Au usa-nató pedig takarodjon Európából - népírtás nélkül az ukrán-orosz belügy rendezhető és fogják is rendezni >> de az usa takarodjon ki az ukrán földtekéről is, és ÚGY IS HOGY A FELVÁSÁROLT KORRUPCIÓVAL KISAJÁTÍTOTT TERÜLETEKRŐL> INFRASTRUKTÚ-RÁKBÓL IS KI-KOTRÓDIK! >> RÁBASZOTT A TERJESZKEDÉSI MÁNIÁJÁRA! ENNYI VOLT!
NINCS TOVÁBB ezet be kell LÁTNIA!! Az Eu vezetése, az aljas ribanccal vonúljon a börtönbe > akasztásilag! >> ha ez nem történik meg az usa területén 28 atomtülte nfog szét pukkanni >> a Hirosíma, Nagaszaki szerkenytyűl hatékonysága egy századnyi voltaz új alkalmatosságokhoz képest, csak úgy mondom >> ezt még a Ruhcsov rendelte el a hidegáborús időszakban! Ez a szemlélet a moslék usa irányában nem váltózott> aljas szemét kawbolyok! Banditák, terroristák!
Dr. Proktor
@Shikari: Vissza Kárpátalját? A ruszkiknak?
Putlered szerint Kárpátalja ősi orosz föld...
Németh István
@namihami: @Dr. Proktor: @m73: >>ti olyan sötétek vagytok, hogy a pincei setétség üvöltene, ha rá nyitnátok a pinceajtót!
A lényeg, hogy>> az usa-nató takarodjon Európából, az Eu. vezetése a börtönbe - akasztásilag!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.