A miniszterelnök szerint három ügy van, amiben kibékíthetetlen ellentét van a magyar kormány és Brüsszel között, az egyik ilyen a "gender, a gyermekvédelem ügye", amely kapcsán elmondta, hogy a kormány álláspontja szerint a szexuális nevelés a szülők dolga.

Orbán Viktor tejesen kiakadt: Brüsszel aktivistákra bízná a gyereknevelést

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Orbán Viktor a gyermekvédelmi törvényről azt mondta a Kossuth Rádió reggeli műsorában, hogy három ügyben van kibékíthetetlen ellentét Brüsszellel:

a migráció kérdésében, a háború kérdése és a genderkérdés.

Ezekben feloldhatatlan ellentét van.

Brüsszel ragaszkodik ahhoz, hogy a gyermeknevelés terén a szülők szerepe háttérbe szorítható. Aktivistákra bízná a gyereknevelést Brüsszel

- mondta a kormányfő.

Egyszer csak azt vesszük észre, hogy a pedofil-bűncselekmények száma megnő. A szülőknek joguk van ahhoz, hogy a kormány megvédje a gyerekeiket

- tette hozzá.

Forrás: Origo, Portfolio

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Ajjaj, amit ezek meg akarnak védeni annak előbb utóbb lába kél. Már a gyerekeinkre fáj a foguk. Ha az én gyerekem közelébe menne,nincs a világon olyan tek,ami megvédené mert megdöglene! Én emlékszem a mi felvilágosításunkra,megkérdezték,hogy kitől szeretnénk hallani,a fiúk a számukra szimpatikus fiatal férfitanárt kérték,a lányok pedig egy női tanárt. Nem volt semmi gond belőle. Sajnos sok szülőre nem lehet ilyen feladatot bízni mert vagy egyszerűen buta hozzá(aztán jön a 12éves lányának a gyerek) vagy szégyell beszélni róla.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@Nyírfa: ma, 21:36
Köszönöm megtisztelő véleményed. Ez az alak felbosszantott a hetvenkedő kivagyiságával, most jött el a perc, amikor muszáj volt felvennem a kesztyűt. Igyekeztem disztingváltan felelni, de az alpáriságát nem lehetett szó nélkül hagyni.
Muszáj volt, mert ugyan könnyebb és egyszerűbb lett volna vállat vonva tovább menni, de néha rá kell mutatni, hogy már elment a falig és -sajnos- beleütötte az orrát.
Jut eszembe, talán a latin idézettel sértettem vérig, mert nem mellékeltem a fordítást?
Szegény bolond, sok pofont tartogat még neki az élet.
Nyírfa
@Giovanni Alba: Nagy ritkán én is beleállok, de akkor sem magamért.
Ha engem sértegetnek, támadnak, az lepereg, azt nézem, ki írta. De, ha benneteket, olykor megelégelem. :)
Nessy
@Nyírfa: Reménytelen esetek. Itt élik ki a kisebbrendűségi komplexusukat, ismeretlen emberekkel való alpári szövegükkel. Itt nincs következménye a bunkó viselkedésüknek. Nem rúgják ki, nem vágják orrba, nem vágják hozzá a sodrófát.
Clavigo
@csak úgy...: hogyne emlékeznék rá...( papa49 )..
Nyírfa
@Nessy: A buta, agresszív provokátorok előbb-utóbb beleesnek a saját csapdájukba, ezt fontos mindenkinek tudni, hogy soha ne érezze senki, hogy fel kell adni, meg kell hunyászkodni előttük. Nem kell!
Nessy
@Clavigo: Jókat beszélgettünk priviben is! Nyugodjon békébe! Azért talán akkor még nem durvult el ennyire a hangnem, mint esetenként manapság! Vagy én lettem kevésbé toleráns?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.