Orbán Viktor ünnepi beszédet tart szerda délután fél 4 körül Kiskőrösön, Petőfi Sándor szülővárosában.

Az Orbán-beszédet élőben lehet követni a miniszterelnök Facebook-oldalán, illetve a Youtube-csatornáján.

Mindössze néhány ezer ember követheti Kiskőrösön az ünnepséget a 24.hu tudósítója szerit. A zászló is kevesebb, mint megszoktuk – teszi hozzá a lap.

Orbán nem a színpadon mondja el a beszédét

Közvetlenül Petőfi szülőháza előtt mondja el Orbán a beszédét – közölte egy szervező a helyszínen a 24.hu tudósítójával. Ide már ki is helyeztek egy kis lépcsőt, vagyis úgy tűnik Orbán tényleg nem a színpadon áll majd.

A színpad előtti részre csak karszalaggal lehet bejutni

Nem mindenki tud bejutni a körön belülre, csak karszalaggal lehet a színpad előtt állni, a többiek a kordonon kívül tekinthetik meg az ünnepi műsort. Orbán Viktor pedig három óra után mondja el beszédét.

Forrás: 24.hu, Origo

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
A kerti törpe lépcsőre áll!Pedig a puska cső elé való golyó fogónak!
leszholnapis
@Emmersson71: Ott a pont! eddig ez a legjobb
gina
Undoritó mikor egy elmebeteg román cigus kitüzi a magyar kokárdát..szégyen !!!
vacsi
Mi az, hogy elmenekült Budapestről? Nagyon is helyesen tette, ráadásul nagyon jó helyszínt választott!
gina
Fél ez a sz@r román senki, félhet is , ki is lönék mint a nyulat,, megéri a sok lopott pénz a nemlétezö szabadságod putris???
Havanagi
Orbán Viktorból KORDON VIKTOR lett.Ne félj,egyszer téged is elbontanak.
lampa laz
Nem állt fel a színpadra, mert fosik a hülye, h könnyű céltábla lenne, inkább a közönsége takarásába bújik meg. Szégyelje magát, Olaszországban mer az utcán flangálni, a magyarok elől meg elbújik. Ez azt jelenti, h tisztában van azzal, h milyen szemét aljas módon viselkedik a népével. Csak a kolostor menedékében meg a kisajátított médiájában játsza el az erős vezető szerepét. Szarrá lett a március 15-éje mióta nem jönnek kirándulni a lengyel testvérei. Azóta vidéken keres menedéket magának erre a napra, a barma.
Aki Én
@vacsi: mutass még egy ilyen, kizárólag a sajátjai között körbekordonozott kormányfőt.
Ennek óriási jelentése van. Hogy ti nem értitek, az úgy van rendben.
ómió
És sok tetvesbolsi üldözte, vagy elég csak így hazudni!?
Németh István
Nos a büdös kurva anyátokat menekült el Budapaestről rohadt geci csőcselék>> megtiszteli a vidéket és így a Petőfi szülőházát az évforduló alkalmával DE HAMÁR ITT TARTUNK >> MÁTYÁS KIRÁLY ÓTA NEM VOLT OLYAN NEMZETVEZETŐNK AKI MINDEHOVA ELMENT AHOL FONTOS ESEMÉNY TÖRTÉNT! AKÁR ÜZEMEK, CSALÁDOK, A DOLGOZÓKKAL, EMBEREKKEL VALÓ KAPCSOLAT FELVÉTELEI rENDSZERES ÉS NAGYHÍRŰ!! RITKASÁG SZÁMBA MENTEK SŐT MEG SEM TÖRTÉNTEK A KORÁBBI VEZETŐK RÉSZÉRŐL! > MOSLÉKOK!
vÉDIK, BIZTOSÍTJÁK MINT VEZETŐT ?? A VILÁGONA LEGTERMÉSZETESEBB AZ OLYAN FŐGECILÁDA BALLIBERÁLIS MOSLÉKOK AKIK A PARLAMENTBEN GYŰLÖLETBESZÉDEKET TARTANAK VALÓSZÍNŰSÍTHETŐEN MÁS ALJASSÁGOKRA IS KÉPESEK>> EZÉRT BKELL BENNETEKET IS ÍRTANI SZARTETEVEK >>@Aki Én: @Pálinkás Pál: @m73: @lampa laz: @Havanagi: @Emmersson71: @Gina; @csak úgy; @marnyeluka seggemluka; meg atöbbi undormány libafos fejű csótány!
A lényeg>> az usa-nató takarodjon Európából, az Eu. vezetése a börtönbe - akasztásilag!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.