Orbán Viktor szerint amíg nem lesz béke és Brüsszel sem vonja vissza a szankciókat, addig az infláció nem szüntethető meg.

Már Ukrajnában is kisebb az infláció mint Magyarországon

Magyarországon februárban két és félszer olyan ütemben nőttek az árak, mint az unióban átlagosan, és a magyar infláció már az ukránt is meghaladta.

Az Európai Unióban februárban tovább folytatódott a fogyasztói árak emelkedésének a lassulása. Az éves átlagos inflációs ütem már egyszámjegyű volt: 9,9 százalék.

Az Európai Unió statisztikai hivatalának, az Eurostatnak a pénteki jelentéséből kiderül, hogy a 27 tagállamból 15-ben alacsonyabb dinamikát mértek februárban, mint januárban.

A magyar infláció meghaladta az Ukrajnában regisztráltat amely 24,9 százalékos volt.

Ukrajnában az élelmiszerek ára az elmúlt egy évben „csak” 33 százalékkal emelkedett, ugyanakkor Magyarországon ennél tíz százalékponttal gyorsabb ütemben, 44,3 százalékkal drágultak az élelmiszerek.

Forrás: Hírklikk

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Orbán Viktor szerint amíg nem lesz béke és Brüsszel sem vonja vissza a szankciókat, addig az infláció nem szüntethető Magyarra fordítva. Amíg Brüsszel nem ad pénzt, addig marad az orbáni infláció.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 10:12 ☺Orbán a magyar történelem szörnyetege. Nem tudom volt- e valaha olyan vezetőnk aki mindenkivel, még a szövetségeseivel, annak vezetőivel összerúgta volna a port. Csak a Goebbelsi propaganda tartja felszínen itthon. Minden létező lényeges média, igazságszolgáltatás legyűrve, az ő hazugságának szolgálatába állítva. Hazaáruló bűnöző! Magyarországon nyomor van, elhülyülés és egyre betegebb társadalom.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/278711474_2066528683551855_1431904166715912205_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=IsUj8pKNIOgAX_WHd5o&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCuzWa8bKSZ16bUObXMWjJsqkwrhhgWnw4842ZUTvYzZQ&oe=641E9134
ómió
@m73: Ne impotenskedj, szarkupac! Dugd már meg a bárcáskurva anyádat!
lampa laz
Jaaaa, hát ott nincs csirkefarhát ostrom, ,'csak a rusztikus lőnek'... Itthon meg a stopposok háborús helyzetet teremtenek.
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 13:10
Uralkodj magadon gyagyás röfike ómió.
Németh István
@PaulaFox: az ismeretlen tünemény nem tudom mit keres itt, gondolom valami fütyit! DE amíg az emailje nem működik a fütyiről csak álmodozhat! Szegénykém; kiszárad a nunija!!! Vagy bepállik a bugyiba! Válaszhat!!!
@simmering73: @kulabombaafityiszre: @lampa laz: @Eladott Ország: @m73: >> gondolom az aljas gondolkozásaitok végett az álmatlanság gyötrelmében szenvedtek! Soha a büdös életben "Mátyás Királyunk" óta nem volt olyan kormányfőnk aki úgy törődött volna a néppel mint az Or-bán Viktor és az álatala vezetett kormány! Értitek - moslék geciládák!?
A lényeg továbbra is >> az usa -nató moslék armada takarodjon a kurva anyjába Európából, az Eu. vezetése a börtönbe - akasztásilag!
bence
Már megint mást okol a saját cselekedeteiért ! Amíg ezt a mesét beveszik a szektahívők , addig orbán szabadon lophatja szét az ország megmaradt vagyonát !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.