Orbán Viktor szerint amíg nem lesz béke és Brüsszel sem vonja vissza a szankciókat, addig az infláció nem szüntethető meg.

Már Ukrajnában is kisebb az infláció mint Magyarországon

Magyarországon februárban két és félszer olyan ütemben nőttek az árak, mint az unióban átlagosan, és a magyar infláció már az ukránt is meghaladta.

Az Európai Unióban februárban tovább folytatódott a fogyasztói árak emelkedésének a lassulása. Az éves átlagos inflációs ütem már egyszámjegyű volt: 9,9 százalék.

Az Európai Unió statisztikai hivatalának, az Eurostatnak a pénteki jelentéséből kiderül, hogy a 27 tagállamból 15-ben alacsonyabb dinamikát mértek februárban, mint januárban.

A magyar infláció meghaladta az Ukrajnában regisztráltat amely 24,9 százalékos volt.

Ukrajnában az élelmiszerek ára az elmúlt egy évben „csak” 33 százalékkal emelkedett, ugyanakkor Magyarországon ennél tíz százalékponttal gyorsabb ütemben, 44,3 százalékkal drágultak az élelmiszerek.

Forrás: Hírklikk

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Orbán Viktor szerint amíg nem lesz béke és Brüsszel sem vonja vissza a szankciókat, addig az infláció nem szüntethető Magyarra fordítva. Amíg Brüsszel nem ad pénzt, addig marad az orbáni infláció.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
no fidesztahók...ez hogy lehet..? nyugodtan fölfordulhatnátok mind...egy poloska értékesebb nálatok...
simmering73
Orbán Viktor szerint amíg nem lesz béke és Brüsszel sem vonja vissza a szankciókat, addig az infláció nem szüntethető Magyarra fordítva. Amíg Brüsszel nem ad pénzt, addig marad az orbáni infláció.
Pálinkás Pál
@Maccska: éppen ezért,titrket is így kéne kezelni,mindjárt javulna a helyzet, ostoba állatsereglet, te meg ez a hülye tehén,aki korrupcióról pofázik,fideszes létére...
FLETÓ
@KisTehen: De már csak állami szinten...
Pálinkás Pál
@KisTehen: nem nagyobb...a világon a miénk a legkorruptabb tolvaj kormány, de megérdemeljük,már rég nyilvánosan fel kellett volna lógatni az egész csürhét...első sorban pezsgőznék...
Pálinkás Pál
@KisTehen: nem vitatkozom, a halott fideszes a jó fideszes...
kereső
Jogos ez kérem . Ukrajna szomszédságában nincs háború- igy aztán nem is sújthatja őket a "háborús infláció". Nem értünk mi ehhez...))))))))
gina
Ez Orbánia,,,a fidesz jól teljesit,, persze Brüsszel a hibás, és el is hiszik a fogatlan szektahivök... ez kell a proli magyaroknak, hurrá alavjú zsiros disznó
Csizmás Kond
...nem a kormány emeli az árakat, ugye tudjátok ?
Béla333
"Orbán Viktor szerint amíg nem lesz béke és Brüsszel sem vonja vissza a szankciókat, addig az infláció nem szüntethető meg."

Azt elfelejtette a maffiózó hozzátenni, hogy az is szükséges, hogy a napi átlaghőmérséklet 22,5 C kell hogy legyen...
Egy dolog biztosnak látszik: neki és a maffia kormánynak szerintük semmi köze nincs a hazánkban zajló folyamatokhoz, ha az rossz, csak akkor, ha valamiért véletlenül dicsekedni lehet!
csak úgy....
a sok gyogyós még védi a tehetelen ,buta kormányát és másokra mutogat, bünbakokat keresgél, megérdemlik az éhendöglést!
drrotf
Ha ténylegesen Ukrajnában kisebb az infláció mint Magyarországom, akkor az okok közül ki kell húzni a háborúsat, mert nagyobb az infllódása a pénznek a háborúban levő országban mint mellette levőben, ez tuti, a szankciós infláció hatásáról meg azért nem érdemes beszélni, mert az minden eu- országban létező dolog , de nem elfelejtendő hogy országunk, Magyarország az olaj és a gáz szankciók alól felmentést kapott, és ugye a felmentés nem azt jelenti, hogy ott ahol felmentés van ott a legnagyobb háborús infláció, hanem pont az ellenkezője, abból nem nagyon keletkezhet az átlagosnál magasabb inflálódás!Az elmélettel probléma van, mert az éppen ezzel szemben megy a valósággal és a logikával is!
kereső
@KisTehen: Nem ez volt a kérdés te funkcionális analfabéta. Ja, és szóba sem került oroszország. Magyarország inflációs rátája-és Ukrajna inflációs rátája a cikk témája.
kereső
@KisTehen: Meg Magyarországon, Romániában, Lengyelországban is...te barom.
ómió
Sőt! Ott a romok fölött már "deflálnak" is! Így píszí hazudni, efftársak!?
kereső
@KisTehen: Ukrajnában meg folyik a "korlátozott" hadmúvelet- ha értenéd is amit irtam.
csak úgy....
van valami a lopáson kívül amihez ért az 0rbánkormány? faxán megvédenek benneteket...
Yoda69
Ez csak azért lehetséges, mert Ukrajnában háborús infláció van, mig nalunk orban inflacio.
Az elso kezelheto esszeru es takarekos kormanyzassal, a masodik nem, mivel azt az orban-maffia tartja a kezeben
csak úgy....
a végén még kiderül, hogy 0rbán az igazi pöcszongorista! :)
kereső
@KisTehen: Mig el nem felejtem: A francia Nemzetgyúlésben elbukott Le Penék bizalmatlansági inditványa- nem lesz "kormányválság" bármennyire is szeretnétek.
Pálinkás Pál
@KisTehen: akkor ti fideszesek mind hülyék vagytok..
Pálinkás Pál
@KisTehen: már nem sokáig,hamarosan végetek...
Aki Én
@Csizmás Kond: ,,...nem a kormány emeli az árakat, ugye tudjátok ?"

Azért ez odab@sz.
Eszméletlen, mennyire buta vagy :(
Ez a színvonal képviseli orbánt.
Sajnos ez mindent elmond...
Dr. Proktor
Na de itt nem háborús, hanem veszélyhelyzet van!
csak úgy....
@KisTehen: mert minden közvélemény kutató a hozzád hasonló barmocskákat kérdezi!
a kubatov listás leépülteket!
kulabombaafityiszre
@KisTehen: Főállásu lettél a hazudozós trollok között?
Aki Én
Jjjjj, ne...
Már megint telebasszátok ezekkel a f@sszopó Paulákkal meg Laurákkal az oldalt?
Nem elég ez a sok teleszart, ócska reklám?
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 07:58
Itt az inf-lá-ci-ó a téma nem pedig a korrupció.
Amikor nem tudod megmagyarázni a szar kormányzást akkor felhozol egy másik témát.
Sunyi hazudozós trollocska vagy.
csak úgy....
@Aki Én: valamiböl a becsületes,erényes lányoknak is meg kell élniük magyarországon, nem mehet mindenki fidesz trollnak,föleg ha okos és becsületes!
Pálinkás Pál
@KisTehen: nem is választással fogtok bukni...
simmering73
A csökkeniő orbáni infláció egyik újabb gyöngyszeme. A kölyök pezsgő két hete még 659.-ft volt ma 719.-ft-ért vettem.
Eladott Ország
Gulyás Gergely: Ukrajnában azért kisebb az infláció, mert az ő szomszédjukban nincsen háború. Anyám borogass!
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 10:12 ☺Orbán a magyar történelem szörnyetege. Nem tudom volt- e valaha olyan vezetőnk aki mindenkivel, még a szövetségeseivel, annak vezetőivel összerúgta volna a port. Csak a Goebbelsi propaganda tartja felszínen itthon. Minden létező lényeges média, igazságszolgáltatás legyűrve, az ő hazugságának szolgálatába állítva. Hazaáruló bűnöző! Magyarországon nyomor van, elhülyülés és egyre betegebb társadalom.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/278711474_2066528683551855_1431904166715912205_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=IsUj8pKNIOgAX_WHd5o&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCuzWa8bKSZ16bUObXMWjJsqkwrhhgWnw4842ZUTvYzZQ&oe=641E9134
ómió
@m73: Ne impotenskedj, szarkupac! Dugd már meg a bárcáskurva anyádat!
lampa laz
Jaaaa, hát ott nincs csirkefarhát ostrom, ,'csak a rusztikus lőnek'... Itthon meg a stopposok háborús helyzetet teremtenek.
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 13:10
Uralkodj magadon gyagyás röfike ómió.
Németh István
@PaulaFox: az ismeretlen tünemény nem tudom mit keres itt, gondolom valami fütyit! DE amíg az emailje nem működik a fütyiről csak álmodozhat! Szegénykém; kiszárad a nunija!!! Vagy bepállik a bugyiba! Válaszhat!!!
@simmering73: @kulabombaafityiszre: @lampa laz: @Eladott Ország: @m73: >> gondolom az aljas gondolkozásaitok végett az álmatlanság gyötrelmében szenvedtek! Soha a büdös életben "Mátyás Királyunk" óta nem volt olyan kormányfőnk aki úgy törődött volna a néppel mint az Or-bán Viktor és az álatala vezetett kormány! Értitek - moslék geciládák!?
A lényeg továbbra is >> az usa -nató moslék armada takarodjon a kurva anyjába Európából, az Eu. vezetése a börtönbe - akasztásilag!
bence
Már megint mást okol a saját cselekedeteiért ! Amíg ezt a mesét beveszik a szektahívők , addig orbán szabadon lophatja szét az ország megmaradt vagyonát !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.