Paczolay Máté, a Külügyminisztérium szóvivője cáfolta – sőt, hazugságnak nevezte –, hogy az Orbán-kormány vétót emelt volna az ukrán gyermekek jogellenes deportálása és Oroszországba telepítése alapos gyanúja miatt Vlagyimir Putyin orosz elnök és hivatalának gyermekjogi biztosa, Marija Lvova-Belova elfogását elrendelő hágai döntés uniós támogatása ellen és blokkolta volna azt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Az oroszok semmivel sem jobbak,mint a nemzethy-hülye magyarok!Mindenre képesek és az ellenkezőjére is,ha a hatalom megtartásáról illetve a tömeg hülyitésről van szó!
Dr. Proktor
Koitálhatjuik a szót, de a lényeg az lényeg marad...
kereső
Lehet itt megmagyarázni mindent. A fideSS újbeszél nyelvében a "nemaláirás" az nem vétó.Miféle "magyar érdek" igazolja ezt a kormányzati lépést , immár sokadszorra. Ez orosz érdek-putyini érdek. Ezt eladni magyar érdekként- vérlázitó és aljas dolog. És történik mindez a magyar emberek kárára.
Eladott Ország
Orbán történelmi árulása. Hátba szúrta Magyarország szövetségeseit. Megvétózta a háborús bűnös Putyin ellen kiadott ICC-elfogatóparancsról szóló Uniós döntést. Ez véget vetett a kettős játéknak. Világosan megmutatta, ki is valójában a magyar diktátor. Egy renegát áruló.
twitter.com/fastuca/status/1637924647994904581/photo/3
Ideje megnyomni a "Kiadás gombot" Magyarország EU- és NATO-tagságáról.
twitter.com/GrahamT16814783/status/1637922079839330305/photo/1

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.