Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a Karmelita kolostorban fogadta Vladimir Orlicot, a Szerb Nemzetgyűlés elnökét – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor ismét a szerbekkel barátkozik: Elkötelezett támogatója Szerbia uniós csatlakozásának
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja Vladimir Orlicot, a Szerb Nemzetgyűlés elnökét (b) a Karmelita kolostorban 2023. március 27-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A jelenlegi háborús veszélyek között, és a szankciós válság következményei miatt is Szerbia EU-tagsága stratégiai kérdés, amely nem tűr további halasztást – hangzott el a találkozón.

Orbán Viktor biztosította a szerb házelnököt, hogy Magyarország minden uniós fórumon eltökélt szószólója marad a Nyugat-Balkán uniós integrációjának, az orosz-ukrán háború kapcsán pedig mindketten azonnali tűzszünetet és béketárgyalásokat szorgalmaztak.

Szó volt arról is, hogy szomszédos országokként létfontosságú a Magyarország és Szerbia közötti szoros határvédelmi együttműködés az illegális migráció feltartóztatására.

Egyetértettek az energiabiztonság további erősítését szolgáló együttműködés folytatásában, üdvözölték, hogy nemrég megállapodás született egy magyar-szerb gázkereskedelmi vegyesvállalat létrehozásáról – ismertette Havasi Bertalan.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Na akkor a szerbeket nem veszik fel az eube. De nem is hiányoznak ott, egy gonddal kevesebb.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Menőmanó
A svéd NATO csatlakozás támogatásáért cserébe a szerbek unióba való felvételét akarja elérni a Geci. Hogy legyen valaki az unióban aki szóba áll vele, mert mindenki kerüli mint egy rakás sz@rt. Rohadt zsarológép.
Peller Anikó
Na akkor a szerbeket nem veszik fel az eube. De nem is hiányoznak ott, egy gonddal kevesebb.
csak úgy....
a szerbek míg 0rbán politika közelben lödörög ,addíg sosem lesznek eu. tagok!
kiismerték a hamiskártyást,neki csak majmokra lenne szüksége az eu. politikájához, akik ott nyomnak neki,mint otthon a 133 bátor! :)
gina
Csak tömeggyilkosokkal patkál ez a nyálas zsiros patkány,, undoritó egy szemét...
Havanagi
Nem kell a szerbnek ennyire mosolyogni.Majd jól hátba szúrja a puttonyo9s ,ha az érdekei ezt kívánják.
Eladott Ország
Nyugat-Európában a gecivel már szóba sem állnak. Szerbia, Belarusz mellett az egyetlen ország, mely nem hajlandó szankciókra az oroszok ellen. A szerbek akik még jó viszonyt ápolnak az oroszokkal! Orbán ezzel is bizonyítja a kétszinűségét ! Marad aki volt, Putyin seggnyalója ! Lukasenka és Putyin után Orbán is megkapta a Szerb Köztársaság Érdemrendjét. Diktatúrák egymásközt... A szerbek "megláncolták" az Ungarische Kurz-führert is. Fiúk! Ez nem dicsőség, csak a szégyen! Annyit ér mint a Mária valagrend az összes szarcsimbókkal együtt! A KENDER JOBBAN ÁLLNA!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/306921570_536432111618319_7852672173582685797_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=KbK8y0tvzpgAX_a_i-o&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfB7Uy5Teu4TabGSZAClmR6hDsfJe9O2YqP62YSl50kp9Q&oe=642722F8
A mai "Kitüntetett, és a kitüntetés!" A kereszt árnyékában! Gazsi ebbű vaj’ lesz! Lehet, hogy cigány vajdának alkalmas lehetnél és ottan járna ez a kitüntetés.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/306561715_482853440368261_6772740678153844300_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=bzctgTZV6BoAX-ODE8v&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCIpot9PMNIHa2Se7wQ0dVDwJf0i6yic-TjCEa_T1BRbg&oe=64272F58
csak úgy....
@KisTehen: a többség nálatok egy csomó analfabéta cigányból áll, akik krumpliért...,és egy csomó szellemileg leépült nyugdijasból áll, akik szntén burgonyások! + ti,nyalóka seggfejek, akik szintén krumpliért! :)
kolombusz a fidesz miatt fedezte föl amerikát!
Nanya
Ez a fazon ez vonzódik a normálistól eltérő emberekhez,a normálistó eltérő országok ,ormálistól eltérő politikusaihoz,tolvajaihoz bűnözőihez.
--Pár név: detmar clodo.josip tot,kaja ibrahim,erdogan,putyin,szemjon mogiljevics,ilhalm olijev,orlic...stb.

A borzasztó az,hogy vannak olyan országok,emberek akik orbánnal azonosítják a magyarokat. Na ezt nem lehet megbocsátani.
Pálinkás Pál
nos,...ez a veszély nem fenyeget,az uniónak nem kell még egy trójai faló...de mit csinál az ellenzéknek csúfolt szarkupac..?...
csak úgy....
@KisTehen: látom berekedtél a sok rideg putyinszartól, próbálj friss 0rbán fossal gargarizálni,talán segít! -te közel vagy a tüzhöz... :)
Eladott Ország
verőce21
Magyarországnak történelmi esélye van a szerbekkel együtt, hogy fejlett, erős, független gazdasági egységgé váljanak Európában!
Nanya
@verőce21: te meg válj eggyé a mutteroddal !
NKF
Süket buznyák ,balfaszok! Miért baj,hogy Orbán a magyar érdekeket képviseli?
Minden balos rohadt köcsög! Aki Mo. ellen van az mind hazaáruló!
Van belőlük bőven,sajnos!
csak úgy....
@verőce21: a két csökött gyereket csinál? :) még az sem zavar,hogy szlávok és szerbek és ösi ellenségei a magyaroknak? szegény apád ha élne ,messzire küldene a hülye ötleteddel a pitschába...
@verőce21: te egy igazi prosti! -ha lengyel nincs akkor leszopod a szerbet is... :)
verőce21
17:53) A környező kis országok úgy fognak lógni a magyar-szerb gazdasági hatalmon, mint legyek a ragasztós légyfogón...! :)
Clavigo
Azok mind elbuktak,akiket ez a dagadt Sertés ,,úgy mond.." támogatott "...
csak úgy....
@verőce21: te egy álomvilágban élsz, még tito is úgy volt a gyilkos,fanatikus szerbekkel horvát létére,hogy jobb a vezetöiket csöndben kinyíratni mit félni tölük!
csak úgy....
@KisTehen: a szerbek csak a ruszkik barátai, aki szövetkezik velük az rábaxott!
a szerbek jobban gyülölik a magyarokat mint a bosnyákokat és lenézik öket!
Eladott Ország
@verőce21: ma, 17:53 ♣ Az EU-nak éppen a magyar szerb összefogás hiányzik még, mint a "nesze sánta itt egy púp."
Nanya
@csak úgy...: Pedig tanultak történelmet.
A II világháborút megelőző időkben a magyarok ténykedése a délvidéken?
Mert a szerbek felejtenek?
ómió
Efftársilag tán gyűlölködni kéne velük!?
gina
Embergyilkosokkal barátkozik, hát maga is egy elmebeteg gyilkos, ha tehetné lelöné az ellenzéket meg akik nincsenek velük, mocskos parazita cigány

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.