Oroszország barátságtalan társulásnak tekinti az Európai Uniót – jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Argumenti i Fakti című lapban kedden megjelent interjújában.

Szijjártó orosz haverja barátságtalan társulásnak tekinti az EU-t
Kép: Facebook/Szijjártó Péter 

2022 szeptemberében még az ENSZ közgyűlése után találkozott egymással Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint Szergej Lavrov orosz külügyminiszter. Az energetikai együttműködésen túl tárgyaltak az ukrajnai háborúról és gazdasági kérdésekről is. 

Az EU +elvesztette+ Oroszországot. De ezért csak magát okolhatja. Mert éppen az EU tagállamainak és magának az uniónak a vezetői jelentik ki nyíltan, hogy, úgymond, stratégiai vereséget kell okozni Oroszországnak

- nyilatkozott az orosz diplomácia vezetője.

Ezen okok miatt az EU-t barátságtalan társulásnak tekintjük

- tette hozzá.

2021 decemberében pedig:

Barátságért kitüntetést vett át az orosz külügyminisztertől

A kétoldalú kapcsolatok fejlesztésében elért eredményekért Barátságért kitüntetést vehetett át Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Szergej Lavrov orosz külügyminisztertől Moszkvában.

Forrás: MTI

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Péter, az a kitüntetés pecsételi meg a veszted.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@Csak Norisz és senki más: csak azért mert az összelopott vagyonok éhesek és még többet kívánnak >> kirabolták az usa őslakósságot, majd legyilkolták őket akit munkára tudtak fogni mert nem bírták a nélkülözést és megalkudtak magukkal is, azokat rezervátumokba kényszerítették! majd jöttek a bankrablások a niggerek rabszolgasága >>mindíg is uralkodni akartak a környzetükön! Most Európa a soros lévén, hogy a kelet > kambodzsa vietnam korea elzavarta őket az arab világ is,hát most mi vagyunk soron > ÉS AZ OROSZ maci a FÖLD 1/8-ad tulajdonosa, tele a FÖLD kincseivel! Ha nemhiszed hát lapozgass a történelem lapjai közt!
A lényeg az undormány usa-nató tetves horda takarodjon Európából és az Eu aljas vezetése a börtönbe >> akasztásilag!
verőce21
Akinek ilyen barátai vannak, mint nekünk az eu, annak már nincs is szüksége ellenségre...!
csak úgy....
@verőce21: nektek európában nincsenek barátaitok,nektek csak ellenségeitek vannak!
Béla333
Egy kártékony, a hazájának csak ártani tudó mocskos kis hazaáruló ez a Peti gyerek.
Ja? És egyébként a maffia szervezet egyik magas beosztású bűnözője, mellesleg oltás és lélegeztetőgép szakértője...
Németh István
@Béla333: te hülye szemét és nagyon faszfej, tetű moslék állat soha ÉRTED soha nemvolt ilyen
nemzet-centrikus és kiváló külügyérünk! Rohadj meg a gondolataid teljében!
@verőce21: @Csak Norisz és senki más: ez a @csak úgy...: csak úgy szemétkedik pedig ő is tudja, hogy a magyar nemzetnek a trianon előtt- óta és utánna is csak és kimondottan szar moslék barátként aposztrofált teteves rohadt ellenségeink voltak ÉS vannak is! Az osztrákok szétmennek hogy megsűnt a monarchiai uralmuk a csehek, szolválok , de a románok is azon agonizálnak hogy a lecsatolt területek őslakossága visszavágyik amagyar honhoz! stb. miről beszélünk gecikék!? Az eu. pedig ha egynerangú félként kezelné országunkat akkor már fene picsába elhagytuk volna őket minden téren, vonatkozásban és arany életünk lenne! Vegyétek csak gecitartályok; a valuta helyzetet, amelyet mesterségesen alkalmaznak a vezető hatalmak javára!!! Aztán a gazdaságunkra kifejezetten aljas megnyilvánulásaikat > az utasításaikat amelyet a saját nemzetünk kárára kell elviselnünk! De ezt hiába mondom ti rohadt kommunista anyátok csecsén élősködő undorító korcs csökevények vagytok!
Nos az Usa-nató moslék armada takarodjon Európából és az Eu. tróger vezetése a bitófára, rohadni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.