Megszámolta a momentumos Tompos Márton, hogy Polt hány „Ööö-t” mond, miután korrupciós ügyekről kérdezi. Két perc alatt 52-ig jutott.

Polt Péter a korrupciógyanús ügyekről: „Ööö...”

Kép: Facebook.com

Két perc alatt 52-szer mondta Polt Péter legfőbb ügyész, hogy „Ööö...”, mikor a Momentum frakcióvezető-helyettesének, Tompos Mártonnak válaszolt – hallható a Tompos Ööö-számlálójában, amit a momentumos politikus a Facebook-oldalán tett közzé.

A videó előzménye, hogy Tompos korrupciógyanús ügyekről kérdezte Poltot március 29-én, a legfőbb ügyész parlamenti meghallgatásán. A képviselő 30-nál több olyan ügyet sorolt fel, amelyben nem indult nyomozás, vagy pedig megszűntették azt. Tompos erről is tett közzé felvételt:

Forrás: Telex.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Őőő nagyon gáz ez az embernek látszó szarkupac. Mindenféle szempontból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@m73: Idültbolsi baromként barmozol másokat? Nem ártott még meg?
ómió
@Aki Én: Már a tetves bolsiságod másrahazudása se elég, bolsiék elmebetege!? Ezen túl még a tetvesbolsi lopásfedező gyakorlatotokat is másra hazudnád!? Igazi "efftársi sztahanov" lettél!
Toller Béla
Nagy bazi nemzeti szégyen ez a polt ! Csak nehogy valami baja essék, mielőtt életfogytiglanra ítéli majd egy bíróság !
ómió
@m73: Tetvesbolsi impotenciád még mindig nem tudta megdugni a bárcáskurva anyádat? És elmebajod már a magadéit, a tetvesbolsi komcsikat se engedi, hogy felismerd? Már akkor se, amikor a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat együtt harsogjátok!? Bolsi fajkreténséged már a donor kutyaagyadat is taccsra vágta!?
ómió
@Clavigo: Ha fáj a kreténséged, gyagyás, akkor inkább kusikálj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.