A napokban meghívást kapott David Pressman amerikai nagykövettől egy nagykövet úr hite szerint megtartott, szűk körű Széder-vacsorára, amit örömmel fogadott el Gyöngyösi Márton.

A Jobbik elnöke pár éve zsidókat listázott volna, most kipában vacsorázott az amerikai nagykövettel
Kép: Facebook/ US Embassy Budapest

A Jobbik-Konzervatívok elnöke és EP-képviselője közösségi oldalán úgy fogalmazott:

nincs annál meghatóbb és meghittebb élmény egy konzervatív európai számára, mint amikor a zsidó-keresztény kultúrkör valamely vallási közösségének tagjai együtt élik meg élő kapcsolatukat Istennel, vallják meg hitüket Istenük és közösségük előtt.

A politikus örömét fejezte ki, hogy részt vehetett a vacsorán, a közös ünnepen és a szabadságról ott kialakult és folytatott eszmecserén.

Örülök, hogy a Jobbik-Konzervatívok elnökeként meghatározott és következetesen képviselt jobbközép politikai irányvonalat egyre többen ismerik el és látják, hogy az általunk kijelölt út elvezet egy normális, európai, polgári Magyarországhoz

– zárta szavait Gyöngyösi Márton.

Gyöngyösi Márton 2012-ben egy alkalommal a következőket találta mondani a parlamentben:

itt lenne az ideje annak, hogy felmérjük azt, hogy az itt élő, és különösen a magyar országgyűlésben és a magyar kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára.

A politikus szavaitól a pártja akkor nem határolódott el, ám azóta nagy fordulatot vehetett

Az amerikai nagykövet is beszámolt a csütörtök esti eseményről. Pressman a Twitteren azt írta:

Lenyűgöző pészah széderünk volt, amely különböző nézőpontokat, diszciplínákat képviselő és más hátterű magyarokat hozott össze a szabadság értelméről értekezni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Utolsó vacsora. De itt csupa júdás ül az asztalnál. Van itt minden, stróman, retardált, párttitkár, ügynök, mezei tolvaj stb, ahogy körülbelül el tud az ember képzelni egy úgynevezett Orbán kormányt. Annyiban homogén is a társaság , hogy átlagosan szoba hőmérsékletű IQ-val rendelkeznek, éjjel nappal hazudnak és hát ne kerteljünk: ezek mind a nemzet hulladékához tartoznak. Semjénnek gyanúsan büszke mosolya van, talán épp most evett fel a földről egy kis szart amit a főnök pottyantott oda a korábban. Nemzeti büszkeséggel tölt el, hogy újabb 4 évig csodálhatom azt, ahogy visszavezetnek minket a középkorba. Nem látom benne Győzikét, Dzsudzsákot, Kis Grofót, szóval ez még tuti nem a bohóc lista. Azok majd az államtitkári, kabinetfönöki listán lesznek. Nekik elég volt egy szelfi, azzal lettek kifizetve. Lesz külön sikkasztásügyi minisztérium avagy azt mindenki saját hatáskörben...?! Tökmindegy hogy milyen a kormány összetétele, úgyis Orbán dönt mindenről, és mindenkiről egyszemélyben, a magyar emberek ezután is ugyanolyan szarúl fognak élni, mint az elmúlt 12-évben! ... (Orbán új kormánya)
uploads.disquscdn.com/images/83edc979304c2002d28dc0b6c671f9f4311cb72a4927066e776c536a87479aa2.jpg?w=800&h=450
Eladott Ország
„Magyarország Csákmáték földje lett, ami fölött egy elbizakodott, a feladatának soha megfelelni nem tudó ember trónol, aki a Karmelita kolostor erkélyét is legfeljebb csak kovászos uborka érlelésére képes használni. Azt, hogy egyáltalán eljutott odáig, nem érdemeinek és kiválóságának köszönhette, hanem annak, hogy amerre járt elhintette a viszály és a gyűlölet magvait. Ahogy azok szárba szökkentek, a segítségükkel azonnal kiütötte a nála jobbakat, alkalmasabbakat. Ehhez volt tehetsége, és ahhoz, hogy amikor mindenki mást kiütött a hatalomból maga körül, akkor mindent elvegyen mindenkitől. Először csak az évezreden át óvott, formált, alakított szavainkat vágta zsebre, hogy a nyelv hatalmát a hatalom nyelvévé formálhassa, aztán a kultúránkat, művészetünket cserélte talmi szarra. Végül a gondolatainkat, az álmainkat a hitünket orozta el, hogy helyettük saját lelki hányadékát zabáltassa fel mindenkivel. Akinek ízlett, az zsíros állást, jó pénzt kapott érte. Azt is megengedte neki, hogy a szolgálatába lépjen, és amíg pitizik egy pillantásáért, ott is maradhat. Itt ma csak az övék lehet hatalom és dicsőség.Talpnyaló, ámde hasonlóképpen hasznavehetetlen szolgái pedig hálásak érte, hogyha rájuk veti tekintetét, olyannyira, hogy szavait szolgamódon visszhangozzák mindenfelé. És ezek a szavak kizárólag csak a háború szótárából valók. Harc, csata, háború, viadal, minden ott van közte, csak egy nincsen, a diadal. A gonoszság golyószóróinak golyózáporában így lett hazánk ordasok tanyája, ahonnan száműzve a béke és a szeretet, a tisztelet és a becsület, az együttérzés, és a gyengék segítése." "Miközben ezen a balkáni kis szemétdombon marha nagy király vagy, mert elegendő kőagyú balfaszt sikerül tizenéve a rettegés-gyűlölködés-tudatlanság bermuda háromszögében tartani, azért jól láthatóan Európában és az USA-ban is megy a kétségbeesett kapálózás, hogy a konzervatív körökből történt kipottyanás után újra krediteket szerezz ezeknél az asztaloknál."
Eladott Ország
@Maccska: ma, 17:18 ♣ Nos "Tiboros" cicuska: Az a véleményem, hogy a bűnöző, szélhámos, többgenerációs román cigánynak és prostituált bandájának már nincs visszaút Európába és az USA is leírta a köpcöst. A Jobbik-Konzervatívok elnöknek és EP-képviselőjének is jóval nagyobb tekintéje van, mint a fidesz maffiának/bűnszervezetnek!
Orbán nagy ember akart lenni, de csak egy pattanás lett az EU seggén!
Putybán saját kútfő?!
uploads.disquscdn.com/images/f007537275142839a12edf619b1787c1cd236d5ee5f41c6c4dced05907a82e5f.png?w=800&h=430
Orbán ’56-ból is legalább 20-at ellopott. Az, hogy mit szövegel a ruszofil (oroszbarát) tahó cigány, az kurvára nem érdekel. Szégyen, a magyarság legfontosabb napján, hogy egy ilyen rohadék cigány geci nyomja a szöveget.
uploads.disquscdn.com/images/8210b75ab1efc09455856400b11c031c8be6eaa125dabc30dac9d76c528faa50.jpg?w=800&h=781
Csizmás Kond
...azt tényleg nem értem, hogy egy nemzsidónak miért kell kipában villognia bárhol is ?
Tunes1106
Megint egy gyönyörű fityuszos cikk! Rühellem jobbikot fityuszt is! De öntsünk tiszta vizet a pohárba , arról szólt az egész hogy nyilatkozzanak a képviselők kettős állampolgárságukról! A sunyi zsidózás abból került elő hogy izrühelben nem lehet kettős állampolgár parlamenti képviselő! Meg kérdezték hogy melyik állampolgárságukhoz hűek a drága képviselőink! Erre került elő egyből az antiszemita kártya , a listázás stb!
Tunes1106
@Virág Árpád: leszarom a jobbikot de ez így volt ahogy írtam. Remélem eltűnik a szar mélyén!!
csak úgy....
0rbán irulni-pirulni fog az izraeli barátai elött miattatok! :)
Virág Árpád
@Tunes1106: Jobbik szavazatai átmennek a MI HAZÁNK-ra! Itt ez a lényeg!
Juhász István
Pontosan olyan ez, mintha LUCIFER, és a BELZEBUB Jézus- kereszttel a nyakában, olvasót morzsolgatva a kezeivel, megjelenne a Vatikánban, mondjuk NAGYMISÉRE...
ómió
A kipa is jól áll néki, akárcsak korábban a horogkereszt, vagy mostanság a veres csellag! Ő egy univerzális jellemtelen idióta!
Tunes1106
@Virág Árpád: Nagyon remélem hogy ezek nem kutyulnak el. Nagyon bíztam a jobbikban. Ha ezek is pál fordulnak az életben nem fogom betenni a lábam többet szavazófülkébe! Pedig tudom hogy nem a szavazat számít ,hanem az hogy ki számolja!
CsipkeRózsa
Ha ezt el lehet fogadnotok, hogy:

"Semjén szerint attól, hogy kommunista volt, most lehet kereszténydemokrata Szili Katalin" ,

akkor, ez is elfogadható, sőt ez javuló változást jelent:

"A Jobbik elnöke pár éve zsidókat listázott volna, most kipában vacsorázott az amerikai nagykövettel"

@Csizmás Kond: Egy másik hozzászólásod:

"Csizmás Kond
...hát persze hogy lehet...sőt aki ma nem változtatja a színét mint a szemafor az nem is ember...ekkora bunkósságot..."
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...szerintem olvasd, és értelmezd újból a hozzáállásomat mert nem hiszem hogy megértetted.
Nadehamár összefutottunk elmagyarázhatnád hogy miért kell vagy mi a pláne abban ha egy nem zsidó kipát rak a fejére egy zsidó közösségben...mert én erre csak azt tudom mondani hogy butaságból...és szerintem ez kétszínűség.
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: A lapon lévő témával kapcsolatban válaszoltam, téged csak azért idéztelek, mert nem csak azok az emberek változhatnak, akiket védeni akarsz.

A kipát mások is feltehetik, egy zsidó eseményen, udvariasságból is. Orbán inkább kalapot rakott a fejére, van aki sapkát.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...nem akarok és nem is védek senkit, viszont vannak dolgok amivel egyetértek, és az a te értelmezésedben azért leginkább fideszfelőli mert az a megközelités sokkal közelebb áll az én elképzelésemhez. Szerintem az aki kommunista volt az soha nem tud vallásos lenni, ha meg ma annak állítja be magát akkor valamelyiket hazudja vagy hazudta tehát nem megbízható...erre írtam amit írtam...
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: A volt kommunista említésed Szili Katalinra utal, ő az MSzP-ben is a vallásos tagozatot hangsúlyozta, v. képviselte.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Nemcsak rá, hanem minden olyanra aki egy fenékkel két helyet próbált elfoglalni.
Csizmás Kond
@Maccska: ...mindig vannak kétszínűek, azokba nem szabad bízni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.