Egyre inkább elszabadulnak az indulatok a fideszes politikusok és az amerikai nagykövet között: ezúttal Deutsch Tamás ment neki David Pressmannak.

Deutsch Tamás kvázi megfenyegette az amerikai nagykövetet: „Óvatosan, Mr. Pressman!”Deutsch Tamás/Facebook

Mint ismert, korábban sem volt kiegyensúlyozott a viszony a budapesti amerikai nagykövet és a hazai kormányzat között. David Pressman például már februárban is arról beszélt, hogy különböző fenyegetések érik őt a magyar fővárosban a posztja betöltése során. Most pedig csak tovább romlott a helyzet, miután a magyarországi orosz „kémbank” (Nemzetközi Beruházási Bank) alelnöke, Laszlóczki Imre felkerült az Egyesült Államok hivatalos szankciós listájára. 

Erre már több politikus is reagált, ezúttal az EP-képviselő, Deutsch Tamás:

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Én mneg azt mondom: óvatosan a kokóval. Ennyi
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegény hazám
@Maccska: " le van írva hogy a nagyköveti státus mit enged meg." és ön ezt jobban tudja mint a Nagykövet Úr. Bizonyára szándékosan szegi meg a leírt szabályokat. Logikája önnek tiszta, mint az útszéli pocsolya.
Toller Béla
Még gyengéb a tompi, hová még a lejjebb és lejjebb ? Amit Pressmann mond, inkább lenne megszívlelendő, mint megugatandó ! Magyarország, már ami a hivatalos részét illeti, egyre agresszívebben retrográd, megy a szélső jobboldal felé, reménytelenül leszakad a világ haladó részétől ! Ezt csinálja ez a tompaagyaú dajcs is, hisz neki már édesmindegy !
exmelós
@Shikari: Te is a náci fitymaszbandáddal együtt.
ómió
Pedig, hát, Pressman efftárs lett a honi efftársak számára dollárt gurítók "főkoordinátora"! Mi lenne itt nélküle!? Efftársi csőd!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok