Egyre inkább elszabadulnak az indulatok a fideszes politikusok és az amerikai nagykövet között: ezúttal Deutsch Tamás ment neki David Pressmannak.

Deutsch Tamás kvázi megfenyegette az amerikai nagykövetet: „Óvatosan, Mr. Pressman!”Deutsch Tamás/Facebook

Mint ismert, korábban sem volt kiegyensúlyozott a viszony a budapesti amerikai nagykövet és a hazai kormányzat között. David Pressman például már februárban is arról beszélt, hogy különböző fenyegetések érik őt a magyar fővárosban a posztja betöltése során. Most pedig csak tovább romlott a helyzet, miután a magyarországi orosz „kémbank” (Nemzetközi Beruházási Bank) alelnöke, Laszlóczki Imre felkerült az Egyesült Államok hivatalos szankciós listájára. 

Erre már több politikus is reagált, ezúttal az EP-képviselő, Deutsch Tamás:

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Én mneg azt mondom: óvatosan a kokóval. Ennyi
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Én mneg azt mondom: óvatosan a kokóval. Ennyi
csak úgy....
röhej az egészbe,hogy ezek közül senkit sem a magyarok küldtek haza!
tatárok maguktól mentek haza
törököket az osztrákok tessékelték ki
az osztrákokat maguk az osztrákok trónfosztották
a németeket a ruszkik zargatták ki
-szóval ismét hazudsz tomi!
jáger laszló
Komolytalan szájhős ez a zsidó gyerek semmi más
Nem kell komolyan venni Ezt mindenki tudja!!??
csak ennyi
barátilag J.L.
csak úgy....
a magyarok a történelmük során, egyedül a magyarországi németeket tudták hazaküldeni 45 után! eleinte dühöngtek is ezért a svábok de aztán belátták,hogy inkább hálásak lehetnek.. :)
Nyírfa
@csak úgy...: Így van. Történelemből egyes. Ráadásul a törökök 150 évig itt felejtették magukat, a tatárok dúlását sem tettük zsebre, az osztrákok és a németek szövetségesek voltak, az oroszok nem különben, és, akármilyen hihetetlen, hogy hazamentek, az Gorbacsov peresztrojkájának köszönhető, nem nekünk.

Ijesztően buta, tudatlan emberek élnek a fideszben, boldogulnak a farvizén. És ezek akarják meghatározni a magyar táérsadalom irányát?
Sakk Matt
Dajcstompika!

Irány vissza az iskolába! Ugyanis az általad említettek egyikét sem küldte vissza a magyar! Egyiket sem.
Nyírfa
@csak úgy...: 14.26

Ráadásul a tatárokon és az oroszokon kívül mindenki fényévekkel jár előttünk. Törökország most hanyatlik Erdogan jóvoltából, de több ismerősöm megfordult ebben a hatalmas országban, és elismerően szólt a látottakról.
Tényleg a bolha és az elefánt viszonya jellemzi a kormány és a szűkebb-tágabb környezete kapcsolatát. Egyszerre bicskanyitogató, és kész röhej.
Sakk Matt
Egy bejegyzés tompika ostobasága alatt: ""Lehet, hogy az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik, a demokráciát pedig nem lehet felülről irányítani, hanem csak az emberek szívéből nőhet ki” ... "" ki kell tartani a “nyugatos Magyarország mellett”, nem szabad engedni, hogy erről az útról Magyarországot letérítsék."" Orbán Viktor. 2007
Nyírfa
@Sakk Matt: 14.36

:)) Bizony, az orra alá kell dörgölni, minden nap, minden órában, minden felületen.
Sakk Matt
@KisTehen: Senki sem foglalkozik az ún.fenyegetőzésével..mert ugye "a sas nem kapkod legyek után" ;)
Ellenben a történelem meghamisítása felháborító!
csak úgy....
@KisTehen: és te ismét mint egy óvodás... :)
Galway
@m73: Amúgy meg... amikor ezek innen hazamentek, akkor Tompi ősei még Galíciában voltak...
csak úgy....
@KisTehen: úgy döntöttem ,hogy kivárok valami értelmeset is töled,te macskajaj! :)
balos
A fideSSes patkány dübörög a "hídon"!
gina
Mintha érdekelne valakit is amit ez a sötét kokós barom mond, szomorú ...már szájon vághatná valaki ,, ugyan OV fajtája mit is várni töle???
Sakk Matt
@KisTehen: Hm..te úgy olvastad, hogy "tompika haza!"? Vagy "viktátor haza!"?!
Esküszöm, én azt olvastam, hogy RUSZKIK HAZA! :P
szegény hazám
Ülj le tompika. Történelemből egyes. Vedd be a kokót, de igyál rá kannásbort, mert úgy hatékonyabb. Ja majd elfelejtettem, itasd meg a bocit is, hiszen olyan gondjai vannak mint neked. No még ettől is jobb kábulatot.
izéke
@simmering73: dehogyis óvatosan! Mindent bele ;)))) sok túladagolt várja odaát
kereső
@KisTehen: 14:46 Az nektek szól. Oda Moszkvába- Ruszkik haza, jó lesz ha szót fogadsz. Persona non grata vagytok- nem csak Ukrajnában, hanem Magyarországon is! Hallottad tegnap orbánt- az USA a barátunk. Na, ehhez tartsd magad.
jáger laszló
Pedig tanult történelmet!!
Igaz a jogi diplomáját 13 év alatt szerezte + 1 kis közbenjárásra,hogy sportminiszter lehessen!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
kereső
Ez a tudatlan, primitiv tahó ,meg akarja szakitani a diplomáciai kapcsolatot Amerikával? És ez az agyát már szétkokózott képviseli Magyarországot az Eu parlamentjében. És bizonyára jövőre is jelöli majd őt a fideSS erre posztra. Van-e még lejjebb fideSS???
aqua40
@kereső: Amcsik haza az euból, nem tanultak az afgán kudarcból, most ezt kell mondani, a régi mondás teljesítve lett, a mai ruszki nem ugyanaz a szemléletű, ezeket nem kell köpködni.
aqua40
@Mirabilis: Elküldte, hogy kaszáljon magának...
aqua40
@kereső: Igen az amcsikat, feketéket, sárgákat, vörösöket, zöldeket, mert ebből áll a hadsereg, kell hazaküldeni. A tudatlannak OV , a barátja diktál.
kereső
@aqua40: 17:03 Na boncolgassuk ezt az afgán helyzetet egy kicsinykét. Ugye volt egy orosz bevonulás Afganisztánba , és egy 10 éves háború 1979. dec. 24. – 1989. febr. 15.Az USA segitette az afgánokat az oroszok ellen fegyverekkel, és kiképzéssel.
Az oroszok megverten kullogtak haza- rengeteg ember veszteséggel.
Az Usa ott maradt- ennek következtében tartottak normális választásokat Afganisztánban- visszaszoritották a terrorizmust. Gyakorlatilag egyenjogositották a nőket- felszámolva a középkori állapotokat. Jött trump- aki úgy döntött, hogy kivonul asz usa Afganisztánból. Jöttek a tálibok- az ortodox iszlám képviselői- és visszaálltak a középkori állapotok. Afganisztán két évvel az usa csapatkivonás után ugyanott tart , mint 1979-ben. És ismét virágzik a kábitószer piac.
A ruszkik? A mai ruszkik terroristák, és nácik. Miért ne köpködném őket??? Nem érted a mai világot- az internet azért is jó hogy van, mert az ember- akinek van erre igénye, az tájékozódik, tanul folyamatosan, hogy ki tudja alakitani a saját álláspontját. Mindehhez legelőbb értő olvasás kell.
Az ember, az ember- bármilyen is a bőre szine- azt senki és semmi nem tudja befolyásolni, hogy hova és milyen szinekkel születik. Viszont: vannak jó emberek- vörösek, fehérek, szalmahajúak, ferdeszemúek, feketék és csokibarnák. És vannak ugyanilyenek, de megátalkodott gonoszok- emberi selejtek. Na, igy osztályozd az embereket, ne a szineik alapján. Itt van nekünk o1g, aki fehérbőrú , magyar- de egy emberi selejt.
szaboria1
Tompika adhatnál már magadra nagyon slampos vagy.
Nyírfa
@kereső: 17.20

Megnéztem több kommemtjét, mert enyhén szólva is, zavarosnak tartom a neked szánt bejegyzéseit. Egy biztos: oroszpárti rasszista.
Terminátor
Jobb egy amcsi a tanyádon,
mint Deutsch az anyádon!
kereső
@Nyírfa: Igen, de mert igyekezett személyeskedés nélkül megszólitani, ezért jár neki a kultúrált válasz.
Nyírfa
@kereső: Én kértem volna kifejtést, de így is korrekten elmondtad a lényeget.
csak úgy....
@Maccska: tibim,te náciból vizsgáztál? :) már értem,hogy mitöl kergültél meg...
a kecskéd bírja még az ss bánásmódot?
jáger laszló
Ne bántsd ezt a zsidó gyereket,mert a végén rasszistának bélyegeznek +! Őt csak dicsérni szabad ,hiszen született fidexes!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Loksmith
Ő a FIDESZ elitje, sejthetjük, milyen a plebs.
csipetke
@Maccska: 19:31 Talán mert mégiscsak egy nagyhatalom diplomatája...
Yoda69
Tompi, megint le vagy maradva egy utemmel. A Fuhrer azota mar lemezt valtott. Most mar ujra "barat" az USA
jáger laszló
Megjegyzem
a nagykövetek nem bayerhez s deutsch-hoz tartoznak ,hanem a KE /ami lóg a kevegőben/, ME hatáskörébe,ha már a szerepük szóba kerül!
csak ennyi
barátilag
J.L.
szegény hazám
@Maccska: " le van írva hogy a nagyköveti státus mit enged meg." és ön ezt jobban tudja mint a Nagykövet Úr. Bizonyára szándékosan szegi meg a leírt szabályokat. Logikája önnek tiszta, mint az útszéli pocsolya.
Toller Béla
Még gyengéb a tompi, hová még a lejjebb és lejjebb ? Amit Pressmann mond, inkább lenne megszívlelendő, mint megugatandó ! Magyarország, már ami a hivatalos részét illeti, egyre agresszívebben retrográd, megy a szélső jobboldal felé, reménytelenül leszakad a világ haladó részétől ! Ezt csinálja ez a tompaagyaú dajcs is, hisz neki már édesmindegy !
exmelós
@Shikari: Te is a náci fitymaszbandáddal együtt.
ómió
Pedig, hát, Pressman efftárs lett a honi efftársak számára dollárt gurítók "főkoordinátora"! Mi lenne itt nélküle!? Efftársi csőd!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.