A DK elnöke szerint régen egy havi diákmunka összege sok mindenre elég volt neki, a mostani fiataloknak viszont már nem futna sok mindenre a fizetéséből.

Gyurcsány Ferenc Orbán Viktornak: "Te tetted ezt, király"

Fotó: Gyurcsány/Facebook

A volt miniszterelnök vasárnap délutáni közösségi posztjában ezt írta:

 „régen volt, de annak idején felsőtagozatos diákként a Pápa melletti Vaszar községben szedtem nyaranta ribizlit és málnát. Egy havi kereset elég volt arra, hogy vegyek egy íróasztalt, hogy felruházzam magam őszre, hogy megvegyem a tanszereket és még maradt is valami.

Ma egy diákmunkásnak nem futja ennyire. Kisebb értéke lett a munkának. Kevesebb becsülete lett a munkásnak, a nyugdíjasnak.

Te tetted ezt király.

– mondaná Arany János, de királyról szó sincs. Egy alkalmatlan kormányfő tesz bennünket tönkre. Menekül a felelősség elől. De nem Brüsszel, nem a háború a hibás. Orbán miatt élsz rosszul”

– fejtegette bejegyzésében Gyurcsány Ferenc.

Forrás: Blikk.hu

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ferenc, te most összehasonlítottad a Kádár-érát a rothadó magyar fasiszta diktatúrával. Én tudok választani, látom, te is.
Ideje lenne belátni, mekkora árulást követtetek el, amikor szemétre hajítottátok a múltatokat. Azt nem szégyellni, hanem a hibákat kijavítva, méltatni kellett volna!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Na, kérem jelentkezzen az, aki egy 15 évvel ezelőtt megjelent könyvben elmondott szavait, vagy akáár egy kommentben leirt szavait szó szerint vissza tudja mondani. Erre alapozni egy ember "hazug" voltát arra csak a kiképzett fideSS trollok képesek.

imigyen:miután finkeilstein úr befejezte oktatását a gyúlöletre, a karaktergyilkolásra, és a valóság elhajlitására, hazautazott az USA-ba, a férjéhez és a gyermekeihez.
FideSS NER hülyéi -ennyi(ke).

Ja, orbán nem dolgozott a nyári szünetekben- mint a korosztályához tartozó nagyon sok gyermek, ő focizott...és odavágta az iskolai menzán az ételt a falhoz.
Nyírfa
@szegény hazám: 11.01

Megrendítő volt az utolsó beszéde. Rá akarták fogni, hogy elborult, pedig egy, a plénum előtt tett vallomásban vállalta a felelősséget azok helyett is, akik elárulták, s tette mindezt alázattal, méltósággal.
kereső
@KisTehen: Na, álljon már meg a nászmenet, ismét pöcse van a menyasszonynak. Mi is volt "öszödön"??? Kihelyezett frakcióülés- ollan, amilyet a fideSS is szokott tartani, nem sajtónyilvánosan, és a résztvevőktől még a telefont is elveszik.
Jellemző egyébként, hogy orbán a "lesező" focista , egy árulásra alapozta a jövendő hatalmát.
Ha, a fideSS frakcióülééaséhez nincs senkinek köze, akkor az mszp- szdszéhez sem volt, van , még akkor sem, ha azon gyurcsány ott és akkor a hazugságok kapcsán az egész poliitikai elit, és benne az mszp hazugságairól beszélt- és azt támadta. Funkcionális analafabéták "magyarázzák" funkcionális analfabétáknak Gyurcsány Ferenc szövegét. És, hogy ti még mindig csak itt tartotok, az mindenképpen mutatja a szellemi , értelmi képességeiteket. És ezek akarják megmondani, hogy mi a demokrácia. Moszkvából.
szegény hazám
@KisTehen: HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE, VHÜLYE, HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE, HÜLYE,
ómió
Régen még nem Czeglédy efftársad "vezényelte", (lopta szét!?) a diákmunka intézményét, Böszme efftárs!
szegény hazám
sgl. Megfogadtam a jó tanácsod.
Nem méltatom válaszra a sok barmot.
A nyájban a tehén bőg, a macska nyávog,
A sok szerencsétlen szemén ott a hályog.
Kevés a juhász, ki mind ezt rendbe tegye,
a malac mindet nagyon megfertőzte.
Ráadásul finom a malac segge,
ezt nyalja mind versenyezve.
Jut minden nyalni akarónak jó falat,
kordon védi karmelita malacunkat.
Lehet nyalni szépen sorba,
bejut mindenki a kolostorba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.