A hatósághoz állampolgári bejelentések érkeztek az adásban elhangzottak miatt, amelynek egyik témája az Ugandában elfogadott homofób törvény volt.

Eljárást indítottak a HírTv ellen, miután Bencsik "nem kommunista" András a melegek halálbüntetésén örvendezett

Ahogy arról már beszámoltunk, Bencsik András „jó hírként” vezette fel a témát, majd gyönyörű jelzésnek nevezte azt, hogy az afrikai országban kivégezhetik a házasságot kötő azonos nemű párokat. 

Sértheti az emberi méltósághoz való jogot és a kirekesztés gyanúját is felveti a Sajtóklub március 26-án sugárzott adásának egy részlete a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa szerint, ezért hatósági eljárást indítottak a HírTV szolgáltatója ellen

– írja közleményben az NMHH.

Bencsik a Sajtóklubban azon örvendezett, hogy „az amerikaiak tombolnak", mert száz százalékos egyetértéssel hozta meg a törvényt ugandai parlament, amiben szerinte „az a gyönyörű, hogy ez egy jelzés".

Az egész világon az új kánon, az új vallás az a másságkultusz, az lmbtq. A bubuk az új szentek ám Afrika nem csak hogy nem vesz részt ebben a szemétségben, hanem szembefordul

- jelentette ki.

Bencsik ahogy korábban már beszámoltunk róla, egyébként abból sem csinál titkot, hogy az oroszoknak drukkol, ugyanis Bencsik a monológját azzal kezdte, hogy ő még nem találkozott olyan emberrel ebben az országban, „aki ha vesz egy mély lélegzetet, nem mondja azt ki, hogy igen, ő az oroszoknak drukkol”, arról is értekezett, hogy Ukrajna egy csődtömeg, amit nem szabad befogadni az Európai Unióba, mert semmilyen kritériumnak nem felel meg.

Forrás: HVG

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Erre a hugyos munkásőrre kár egy szót is vesztegetni.
gina
Vén pedofil szemét ,téged kellene kiirtani a fidesz csöcselékkel együtt, ti nem vagytok emberek csak csótányok,,,
Clavigo
Erre a hugyos munkásőrre kár egy szót is vesztegetni.
Péter2
De jó , hogy az ilyen kommunista beidegződésű munkásőr söpredékeket , valamikor kihányt a a baloldal , megtalálta ez is a helyét , ott tobzódnak a volt elvtársak a ner-be megint találtak egy kommunista ösvényt, amin el is kezdtek menetelni , " a kommunizmus győztes útján visz el " remélem minden nap elénekled a orosz himnuszt !
Juhász István
Nincs a gépemen ciril ABC... De : " Szajúj nye rusimüj, reszpublik szvabódnü "---- emlékszel még ? Bandi bácsi, amikor komoly újságiróként főszerkesztetted a " MUNKÁSŐR " cimű havilapot? Nagyon megtaláltad a helyed az új szelek szárnyán...
ómió
Az ilyenkor szokásos NMHH eljárás!? A "szólásszabadság" meg hova lett!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.