Nem hajtották végre a bíróság jogerős ítéletét, ezért végrehajtókat küldött a TV2-re Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője.

Hivatalos: végrehajtás alatt áll a TV2
Fotó: TV2

Mint Facebook-oldalán írja, a tévécsatornának valamiért annyira fontos, hogy hazudjon róla, hogy ez sem hatotta meg őket. Azóta sem voltak hajlandók beolvasni a Tényekben a helyreigazítást, amire a bíróság kötelezte őket – közölte Donáth.

Sőt a helyzet odáig fajult, hogy már a TV2 cégkivonatába is bekerült: végrehajtás alatt állnak.

Ezzel pedig még ők is bajba kerülhetnek. Ugyanis amellett, hogy csúnya foltot ejt egy vállalat megítélésén, erősen kérdéses, hogy egy végrehajtás alatt álló médiacég mennyiben pályázhat eredményesen bármilyen közbeszerzésre vagy kulturális forrásra

- írja Donáth Anna, aki emlékeztet, egyszer igazat kellene mondaniuk róla ahhoz, hogy biztosan ne kerüljenek veszélybe az állami pénzcsapok. 

Forrás: Facebook

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
@Mirabilis: Agymosoda közpénzből, szellemileg leépült , pár szót megjegyezni képes , emberi hulladékok kiszolgálására működtettet párhuzamos világot vizionáltató kormánycsatornák , így lehet jellemezni ezeket az agitációs , propaganda agymosodákat .
Péter2
@Mirabilis: Agymosoda közpénzből, szellemileg leépült , pár szót megjegyezni képes , emberi hulladékok kiszolgálására működtettet párhuzamos világot vizionáltató kormánycsatornák , így lehet jellemezni ezeket az agitációs , propaganda agymosodákat .
drrotf
Ha a kormány is vonakodik végrehajtani a jogerős bírósági ítéleteket, akkor egy tv csatorna is megpróbálja ugyan ezt a magatartást, és azt gondolhatja hogy jogosan hivatkozhat arra, hogy Orbán sem siet önként és dalolva végrehajtani a számára kedvezőtlen ítéleteket!A példamutatás hiánya, az jellemző erre a hatalomra.
NKF
Annácska is mehet a pártocskájával a búsba! Ami a TV2-t illeti,felőlem meg is szűnhet.
Mutogatják a sok majmot,elszórakoztatják magukat.Valamikor a SZERENCSEKERÉK egy jó
műsor volt! A mostanitól hányingerem van! (kiváncsiságból bele néztem)
ómió
Hát, pályázni, bizony, efftársiasan a "legeredményesebb"! Ahogy azt Cseh (Guevarra) efftársnő is tette 5 milliárdért!
csipetke
Asszem ugyanezt megtette Gréczy Zsolt is,ő több pert nyert a tv2 ellen, ebben az ügyben is kötelezték a tv2-t a hazugságok beismerésére,beolvasására, de nem hajlandóak. Pedig nem ártana,ha tudnák a tapsikoló birkák,hogy ritkán hallanak innen igaz dolgot..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.