A Fidesz közleményben reagált Dobrev Klára nyilatkozatára.

Így reagált a Fidesz Dobrev Klára nyilatkozatáraFotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 175. évfordulója alkalmából rendezett ünnepi megemlékezésen Kiskőrösön, Petőfi Sándor szülőháza előtt 2023. március 15-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Gyurcsányék kormányzása miatt veszítette el Magyarország hosszú időre az euró bevezetésének esélyét – reagált a Fidesz szerdán a DK-s Dobrev Klára euró bevezetését sürgető nyilatkozatára.

Azok a Gyurcsányék beszélnek Európáról meg az euróról, akik épp háborúba akarják rángatni Európát, és akiknek a kormányzása miatt hazánk hosszú időre elveszítette az euró bevezetésének esélyét, mert kormányzásuk alatt Magyarországot az államcsőd szélére taszították, ahogy mára Budapestet is a csőd szélére taszították

- írta a kormánypárt közleményében.

A Fidesz szerint "Gyurcsányék" kormányzásuk alatt felszámolták a pénzügyi stabilitást, tönkretették a gazdaságot, elveszítették a befektetők bizalmát.

Ezzel szemben – hangsúlyozták a közleményben – 2010 óta Magyarország pénzügyileg és gazdaságilag erősödik, folyamatosan zárkózik fel az eurózónához.

Hozzátették:

eközben Gyurcsányék mindent megtesznek, hogy Magyarország ne kapja meg a neki járó forrásokat.

Forrás: MTI

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
nem magyarország, hanem ti ne kapjatok egy buznyákot se...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
@sgl: Ezt meg végképp nem értem. Gyurcsáányozás megy ezerrel, de nem csak a föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk oldaláról, hanem az ellenzék oldaláról is. Ezen kívül semmi konkrétumot nem tudnak felhozni ellene. Az ellenzéknek el kellene gondolkodnia, hogy ekkora ellenszélben a nulláról építette fel a jelenleg legnagyobb ellenzéki pártot. Mit is csinált a többi ellenzéki párt? Gyakorlatilag semmitt, Csak ebben a nyilatkozatban annyi muníció van és egyetlen egyet sem használnak ki. A ziccerek százai előttük és nesze neked ellenzéki választó. Szalon sasszéval itt semmit sem lehet elérni. Ezerszer írtam a mit és hogyant. Írtam? Írtuk. Itt a propin egy rahedli érvet és tényt szolgáltunk nekik, de semmi. Megy az egymás gyepáláása.
Toller Béla
Ez persze megint nem igaz ! Bajnai már a megfelelő hiánnyal adta át a kormányt, dacára a fidesz genya önkormányzati hitelakcióinak. És aztán a pénzbőség szinte kézenfekvővé tette volna az euró bevezetését. De akkor ez az életlen bicska másra tette a hangsúlyt, szaporítani kellett a forintokat, és ehhez vicces árfolyamrontás kellett ! Tíz évre ! Felelősség ? Semmi !
Nessy
@sgl: Ugye, a parlamenti bolhacirkuszt nem gondolod komolyan? Ha javaslatot nyújt be az ellenzék, lesöprik, leszavazzák. Felszólal? Ha végig tudja mondani, mielőtt kikapcsolja az elnök a mikrofonját, valamelyik samesz szépen elmondja az esedékes kormánypropaganda szöveget, még ha néha nem is illiki oda. Ha nem tetszik a vélemény a fidesznek, 8 10 milliós bírság! Miközben a kormánypárti képviselők úgy viselkednek, mint egy kis csoportos óvodás csoport. Úgy mellékesen gyakran nincsenek is az ülésteremben. Nem ok nélkül tiltották le a plenáris ülés tv közvetítését! Az újságírók csak olyan helyen kédezhetnének, amerre képviselő még veletlenül se jár!
Nessy
Abban igazad van, hogy a sok kis párt vezetője, mind meg van arról győződve, hogy nála van a bölcsek köve, és majd 10%-s lesz. De nem lesz, és ez mind a fidesznek jó. Mint a sok milliárdos választás előtti kamupártok, amit természetesen az ÁSZ soha sem vizsgál! Ameddig erre nem jönnek rá, addig ez lesz, ezzel a választási törvénynek csúfolt fidesz kreálmány segítségével.
jáger laszló
Csak tudatosítom A 2022s választásokon a fidex cirka 3 millió szavazatot kapott ami választásra jogosultak
cirka 37%-át jelentette.
A szavazók számának alig több mint 50%-át!! Annyit a 2/3 +értéséhez!!
Ezért nem kell L misztifikálni ezt a 2/3-ot!!
barátilag
J.L.
ómió
Na, de efftársak! A "reagálásban" foglaltak mind igaz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.