Arató Gergely szerint diktatórikus lendülettel söpörte félre a Fidesz az Országgyűlést és még a saját maguk által hozott parlamenti szabályokat is megszegték.

DK: Az uniós pénzekre ácsingózó Fidesz szembeköpte a jogállamot az igazságügyi törvénycsomagjával
Kép: Pixabay

Elmondása szerint, az uniós pénzek megszerzését célzó törvénycsomagjukat ugyanis a vagyonnyilatkozati törvénybe rejtve, az utolsó pillanatban beerőszakolt módosítóként nyújtották be a Törvényalkotási Bizottság elé, így kizárva a parlamenti és a társadalmi vita minden lehetőségét.

A Demokratikus Koalíció szerint éppen a jogállamiságot köpi szembe azzal a Fidesz, ahogy áterőszakolja a parlamenten az igazságszolgáltatás függetlenségének helyreállítását célzó törvénycsomagot, amely az Európai Unió elvárása.

- írta közleményében a DK.

A párt szerint a történtek a jogállamiság teljes megcsúfolását jelentik és újra bebizonyították, hogy a Fidesz csak színészkedik az Európai Unió felé, de valójában nem akarja helyreállítani a jogállamot, mert az zavarná az uniós pénzek ellopásában.

Amíg az Orbán-kormány a helyén marad, addig a jogállamiság soha nem állhat helyre. Mára Dobrev Klára Árnyékkormánya Magyarország egyetlen reménye arra, hogy visszaállítsuk az igazságszolgáltatás függetlenségét.

- tették hozzá.

Forrás: MTI-OS
Fotó: Pixabay

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Nincs az a féleszű az országban, aki Orbánt, a fideSSt és a NER-t egy mondtaban hozná össze a jogállammal.
balos
A "pap" mondja a loposnak,akit rajta kapott a lopáson és a pottyantósba bújt:látod az anyád picsáját,mikor már nyakig vagyok a szarban!Hát úgy látszik,hogy ott érzi jól magát a geci is!
Néro2
Emmá nem igaz !
Jogállam fitymák szerint értelmezhetetlen szójáték megmondta már Juci úr is. Ergó leköpni se lehet.
Na ugye.:)
justhpeter
Nincs az a féleszű az országban, aki Orbánt, a fideSSt és a NER-t egy mondtaban hozná össze a jogállammal.
NKF
A DK szarakodik ha kell,ha nem!Majd Klárika az árnyékszékkormánya megment minket!
Röhej!
ómió
Tudjuk, efftársak! A "demokratikus jogállam" nálatok szemkilövetéssel kezdődik! És ezt a "cúnya Fidesz" mindig elmúlasztja!
Németh István
A magyarországi jogállamiságot egész Európa irigyli! Pont ezért támadják, mert az elszemtele-nedett Eu.vezetés seggnyaló államai be vannak szarva, hogy ha náluk is nyilt és tisztességes társadalmi élet működne akkor elmehetnének a kurva anyjukba >> egy > a jelenlegi vezetők, és kettő > kemény állami reformokat kellene végrehajtani! Ez nem konveniál a tetves és moslék korrupt kollaboráns vezetésnek! >> CSAK EGY HATHATÓS PÉLDA!!!> Senki nem mondja, hogy a migrációs folyamatot szükségenek tartják a népek polgárai > ez egy önös érdekeltség végett szervezett folyamat ráerpsazkolása anemzetkre >> egyértelmű nyerészkedési vággyal!!! A hülyék nem fogják fel >> a cél a zavarkeltés, a belső elégedetlenség szítása, a biztonság megzavarása, az anyagi ellhetetlenítés, stb. CSAK AZÉRT, HOGY URALKODNI TUDJANAK A NEMZETEK FELETT! >> a tásrsadalmi rendek ma a zsarolásra épülnek fel! Aminek semmi köze a demokráciához, valójában a keméyn diktatúra megjelenése (ma még burkoltan)!
Tehát >> usa-nató haza a kurva anyátokba, Eu, vezetése a bitófára, és a pol-péter fényezéssel sikossá tet úton az usa nagykövet büdös kurva anyjába küldése! Akkor rend lesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.