Farkas Szabolcs lett a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának (SZTNH) új elnöke 2023. május 1-jétől – közölte az SZTNH kedden az MTI-vel.

Megvan az új elnök, ő lett a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának új elnöke

Középen Farkas Szabolcs. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Az új elnök négy év után váltja Pomázi Gyulát, a hivatal korábbi elnökét, akinek megbízatása 2023. április 15-én ért véget.

Farkas Szabolcs elnök célja, hogy növelje az innovatív szereplők iparjogvédelmi aktivitását egy proaktív, ügyfélbarát, nemzetközi szinten is elismert, digitális megoldásokat kínáló, hatékonyan működő szervezet élén. Feladatának tekinti, hogy a hazai innováció és kutatás-fejlesztés kormányzati, üzleti és érdekképviseleti szereplőivel szorosan együttműködve növelje a szellemitulajdon-védelmi tudatosságot

- írták a közleményben.

Forrás: mti.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Milyen szellemi tulajdon védelme? Innen mindenki menekül, amerre lát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Sámannus: Erről tudnák értekezni!Nálam a Hegesztő maestro(mekk elek)olyan kaput rittyentett,hogy három kinyítás után leesett!A hülye vas nem kapaszkodott a "levegőbe"!Aztán csodálkozott,hogy a feleségem kicsit lekurvázta a félig részeg szakikat!
telegdilaci
@lusta:Hol van nekünk olyan hogy szellemi tulajdon? ez egy mondvacsinált beosztás ami semmit nem ér kellett egy újabb beosztás jó zsíros fizetésért egy seggnyalónak!
NKF
Ki az a barom aki kitalálja ezt a sok "nemzeti" baromságot?
nezelodo
Tévedésben vannak a kollégák! Van szellemi tulajdon, de csak akkor érvényesül a fejlesztője, ha átadja a nagyobb hányadát és a hasznát pl. egy Tonyó féle "fejlesztőmérnöknek".
pacal
Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, ez kb. olyan, mint a Fel Nem Ajánlott Adót Elköltő Államtitkárság (Bödöcs) és annyit is ér!

www.youtube.com/watch?v=K8pkSucTcko - ezen a szinten fog működni a Főosztályvezető Főkartással az élen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.