A rendőri fellépés ellen szervez tiltakozó akciót vasárnap – anyák napján – a Várban a Magyar Anyák.

Magyar anyák vonulnak a Várba Orbán rendszere ellen
Fotó: Facebook/Magyar Anyák

Mint írják, mélységesen felháborodtak azon, hogy gyerekeiket "gumibottal, könnygázzal és fogvatartással bünteti a hatalom, azért, mert kiállnak az oktatási rendszer szétverése, kivéreztetése ellen."

Nem hagyhatjuk szó nélkül, hogy bántják a gyerekeinket, ezért anyák napja alkalmából, május 7-én, vasárnap a Magyar Anyák és a Tanítanék közös szervezésében várunk minden anyát, nőt és lányt, hogy együtt kifejezzük elégedetlenségünket a fennálló rezsimmel szemben

- olvasható az esemény leírásában.

A demonstráció békés lesz, a szervezők arra kérik a résztvevőket, hogy viseljenek fehéret, kezükben tartsanak egy fehér virágot, csuklójukra pedig a szerdai események miatt kössenek piros szalagot.

Forrás: Facebook

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
@Pegero: Ezt ott mond a tüntetőknek ott a helyszínem te görény ! Amúgy innét is mennek tüntetni baloldali és fidesz szavazó anyák , igaz azóta közülük már nem mindegyik fog a fideszre szavazni !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
Azok az anyának nevezett szemét kurvák akik pénzért ácsingózva kivimuúlnak a moslék felbújtó büdös ribancok szavára azokat mindegyik lukaikba kerítéslécre ültetéssel kell helyre tenni végtére is tavasz van ültetni kell! Hogy a dobrev kurva és a nemzet hazaárulója a piroska mamácskával a gyurcsány tolvaj részeges geciládával és a többi büdös lukuval remélhetőleg sűrgősen a dögkútba kerül, mert emberek közt nem lehetnek! >> akik viszont a fentiekben a moslék kurvákat támogatják azokat legelőször is nyársra kell húzni és leúsztatni a Dunán!
Németh István
Ja és ESZEMBE JUTOTT!!! > Azon népeket és országokokat akik többet tesznek az anyákért a gyerekekért a családért, azokat legyetek szívesek felsorolni! >> ha netán ezt nem tudjátok művelni akkor menjetek a büdös kurva, ribanc-kurva anyátokba! ÉRTHETŐ???
kulabombaafityiszre
Szánalmas ez az ideírogató fidesztroll,csürhe.
Védik a dagadt vezérüket,szidják az iskolásokat lekurvázzák a gyereküket védő anyákat.
Szar lehet nekik a nyomoruságos életük,hiszen lassan mindeki ellenség lesz az egfész világon,
miközben kilopják a szemüket isde nekik ez a jó
hirklikk.hu/velemeny/az-ezer-orom-orszaga/414926
bence
@Philip Marlowe: ! Ilyen választ ad , egy komcsi , retkes , zárt osztályról szabadult szardarab !
szegény hazám
@bence: Köszönöm! Én úgysem válaszoltam volna, mert hozzá lealacsonyodni szégyen. Normális már soha nem lesz. Megfertőzte a malac fekáliája, amit folyamatosan nyalogat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.