"Nézegessen felesleges, kártékony alakokat. Egyszer majd nézzük meg ezeket élőben is..." – fenyegette blogján Bayer Zsolt fideszes publicista a szerdai kordonbontási kísérlet résztvevőit.

Bayer Zsolt rühelli a tüntető diákokat: "felesleges, kártékony alakok"
Fotó: Youtube/Bayer Show

Mint ismert, Hadházy Ákos és más ellenzéki politikusok társaságában demonstrált a Karmelita kolostornál az Egységes Diákfront. A kormányzati narratíva szerint a tüntetől "baloldali szélsőségesek" voltak, akik arra vetemedtek, hogy még az arcukat is eltakarták a könnygáz miatt.

Hadházy Ákos természetesen más véleményen van, a független képviselő beszámolója itt olvasható:

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Megszólalt a szófosó ! Milyen érdekes , egyedül sehová sem mer menni , nem meri a szófosásáért sehol vállalni a felelősséget , ez az ember komoly pszichológia betegségben szenved , nem egy pszichológus megírta, azért több szakember nem téved ! Fel kell jelenteni gyűlöletkeltésért mert ez bőven kimeríti annak bűncselekményét !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Tetves patkány, a legnagyobb kártevö sz@rosszájú szemét,,,szégyene az országnak , hogy ilyen retkes ember egyáltalán megszólalhat, a seggébe kellene egy kis paprikaspray
NKF
Nem szeretem Bayer Zsoltot! Viszont a Szarházy Ákost meg a Momenntumos genyókat,már a kis nyipák kurvát ne is említsem UTÁLOM!
Nessy
@NKF: Mondhatná szebben is kis lovag!
telegdilaci
@Péter2:ez a gazember amikor kinyitja a pofáját csak a X@R-ömlik belőle,miért fáj neki hogy a Fiatalok kiállnak az igazuk mellett,nem hagyják hogy a korrupt hatalom akarata szerint éljenek,ezt a barmot vajon hányan rühellik!
evacica
Az egyik legkártékonyabb senkiházi az 5 vagy 6 számú fidesz tagkönyv tulajdonosa! Egy szar ember jaj leereszkedtem az ő szintjére!
Lepényleső
...akik a nem túl távoli jövőben akár verejtékükkel keresik majd meg a kiemelt nyugellátásban részesülők javait
is akik most alázzák őket törvényeknek mondott diktátumokkal,s akár fizikálisan is élnek vissza hatalmukkal?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.