Kerítéssel gyanúsították meg Borkai Zsolt volt győri polgármester és barátai adriai szexpartiján részt vevő egyik nőt – tudta meg a 24.hu. A nőt a Nemzeti Nyomozó Iroda emberkereskedelem elleni osztálya hallgatta ki.

Újabb büntetőeljárást indult Borkai Zsolt volt győri polgármester és barátai adriai orgiájának ügyében, a szexparti egyik női résztvevőjét kerítéssel gyanúsították meg

- írta meg kedden a 24.hu.

A Borkai Zsolt bukásához vezető ügyben eddig két eljárás indult: egy zsarolás miatt, egy pedig a videók nyilvánosságra hozatala miatt, utóbbi az „Ördög ügyvédje”-per, amiben a DK-s Czeglédy Csabát vádolják a Borkaiékról készült felvételek nyilvánosságra hozásával.

Az „Ördög ügyvédje”-per nemrég kezdődött a Veszprémi Járásbíróságon, és az első tárgyalási napon derült ki, hogy egy harmadik büntetőeljárás is indult: az egyik beidézett tanút meggyanúsították kerítéssel. (A Büntető törvénykönyv szerint aki haszonszerzés céljából valakit szexuális cselekmény végzésére másnak megszerez, három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, üzletszerű kerítés esetén pedig kettőtől nyolc évig terjedő lehet a szabadságvesztés.)

A rendőrök szerint a nő a közvetítő, H. Zoltán útmutatását követve a saját autójával vitt az Adriára négy lányt.

A nyomozók szerint mind az öten eleve üzletszerű szexre készültek, amikor vállalták az utat.

Az eljárás alá vont nő nem azonos a botrány miatt elhíresült ikerpár tagjaival, de maga is ott volt a jachton, és részt vett az orgián. A rendőrség szerint a nő vette át a lányok beszervezésért és a munkájukért kialkudott pénzt is. A Fővárosi Főügyészség csak annyit árult el, hogy az ügynek két gyanúsítottja van.

Mint ismert, a Győri Járásbíróságon az ikerpár egyik tagja volt a zsarolási ügy hat vádlottja közül az egyetlen, aki lemondott a tárgyalásról, és beismerő vallomást tett. A bíróság személyes adattal visszaélés miatt 1,5 millió forint pénzbüntetéssel sújtotta.

Újabb fordulat a jachtos orgia kapcsán, ahol minden óvszer elfogyott: Kerítéssel gyanúsították meg a Borkaiékkal szexelő lányok vezetőjét

Borkai Zsolt. Fotó: MTI/Krizsán Csaba

A 24.hu úgy tudja, Borkai Zsolt ügyvédje, aki szintén részt vett a jachtozáson, korábbi megnyilatkozásaiban azt állította, hogy a férfiakból álló társaság nem szexuális szolgáltatásokra rendelt lányokat a 2018. május 22-én indult hajóútra. 

Az ügyvéd elmondása szerint csak amikor a vitorlás fedélzetén beindult buli, tapasztalták, hogy a lányok szexuális szolgálatatásokat is felajánlottak, amit néhány résztvevő el is fogadott.

A rendőrség szerint a nemrég meggyanúsított nő vette át a lányok beszervezésért és a munkájukért kialkudott pénzt.

Borkai Zsolték összesen 5500 eurót, 2018-as árfolyamon nagyjából 1,8 millió forintot fizettek ki egynapos ottlétükért.

A Hvg.hu korábbi cikksorozata szerint a vitorlást Borkaiék hattagú férfitársasága bérelte ki, ám mivel csak hárman éltek a szexuális szolgáltatásokkal, a pénzt hárman – Borkai, Rákosfalvy és egy harmadik vállalkozó – dobták össze.

Annyit szexeltek, hogy elfogyott az óvszer a hajón

A férfiak este külön aludtak, de reggel állítólag érdeklődtek, hogy lehet-e folytatása a tegnapinak, de

már nem volt óvszer a hajón.

A szex állítólag nem volt előre betervezve, az csak „úgy alakult”, és a nők jelezték, hogy többről is lehet szó, némi extra pénzért cserébe. A tanúvallomások szerint viszont Borkaira kifejezetten nyomultak a nők, miközben mások ajánlatot sem kaptak tőlük – számolt be korábban az ügyről a a HVG360.

Volt olyan, aki kifejezetten megdöbbent a csoportszexbe forduló bulitól, és a rendőröknek már azt mondta, hogy nem is megy többet sehova ezzel a társasággal.

Azt mindenesetre senki nem vette észre, hogy felvételek készültek a szexről, aminek az lehetett az oka, hogy sok alkoholt ittak – írta a lap. Borkai saját bevallása szerint annyira részeg volt, hogy csak emlékfoszlányai maradtak arról a napról.

Forrás: 24.hu, 444, hvg.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Nem a félrekúrás Borkai legnagyobb bűne, hanem az audis földekkel való mutyizás. Ő meg az ügyvédje rommá keresték magukat rajta, ahelyett, hogy a várost gazdagították volna a pénzből.
A jachtozós buli csak ráadás, de legalább elfedi a földmutyit, mert azzal immár senki nem foglakozik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Giovanni Alba: Azért, fajkreténke, mert ez a cikk se Hullaházy efftársad lyukas zoknija körül forog!
Toller Béla
De hiszen nem történt ott semmi erkölcstelen...akkor csak a kerítés az, ami megtörtént ?
levarosbukta
Itt mindenki hibás, csak az nem aki kefélt és akit keféltek!
nemkati
@Shikari: @NKF: "Borkai legalább nem buznyák!"
Na ez az igazán izzadságszagú mentegetés.

A legszomorúbb az egészben, hogy a Borkai család és ügyvédje, Rákosfalvy üzelmeivel senki nem foglalkozott addig, amíg a szexyachtozás nyilvánosságra nem került. A bíróságig még ekkor sem jutott el.

Szóval @Shikari: szerint az az igazi magyar aki hetero, fehér és férfi, aki mutyizással elcsalja a magyar emberek pénzét, aki a családját kijátssza olyan Borkai-módra, de mellveregetve harsogja, hogy nekik a család az első. Hát igen, vannak ilyen magyarok is szép számmal, leginkább a kormánypárti politikusoknál vagy a hozzájuk kötődő vállalkozóknál, de még a szimpatizánsaiknál is. A többi magyarnak meg a gyomra fordul fel tőlük.
Giovanni Alba
@ómió: ma, 13:25
Pedig ezerszer felemlegetted már minden indoklás nélkül csököttke, hajrá, ne fogd vissza magad. Egyébként Hadházynak hívják, bár tudom, ez már túl sok információ egyszerre, nem fér bele a fejedbe.
Clavigo
@Shikari: Hogy kinyílt a csippás szemed ,more ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.