"Elég volt a szavazásból, le a zsarnokok fejével!" – ez a szöveg olvasható egy röpcédulán, a Várban.

Bayer Zsolt szerint hájfejűek, rondák és büdösek akarják megváltoztatni ezt a "még mindig egy nyugodt, normális" országot
Fotó: Youtube/Bayer Show

Bayer Zsolt nem is késlekedett sokat, blogbejegyzésében levezette, hogy kik azok, akik képesek voltak ezt egy guillotine-t ábrázoló képpel kiragasztani:

Persze, persze, egyfelől közröhej. Hiszen ez még mindig egy nyugodt, normális ország. Éppen ezt szeretné megváltoztatni néhány hájfejű, Jámbor-féle gyáva gazember, Hadházy-féle pszichopata gazember, Fekete-Győr-féle idióta gazember

- fejtegeti a fideszes publicista, aki eltöprengett azon, hogyan is nézne ki manapság egy nyilvános kivégzés budai Várban.

Végül arra jutott, pont úgy, ahogyan az a "jakobinus rémuralom" alatt működött.

Az emberiség egy bizonyos, konstans része nem egyéb, mint az örök jakobinus-bolsevik tömeggyilkos. Ezek azok, akiknek teljesen mindegy, milyen az élet, ölni akarnak, mert tehetségtelenek, ostobák, örök vesztesek, rondák, büdösek – s leginkább teljesen feleslegesek, amit éreznek is. Ezeknek nem marad más, csak a tömeggyilkosság, hogy a frissen levágott fejeket felmutatva egy pillanatra valakinek érezhessék magukat

- írja Bayer Zsolt, arra kérve olvasóit, hogy bízzanak Istenben, de azért tartsák szárazon a puskaport.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Jól fogalmazol idióta, "hájfejűek, rondák és büdösek" vagytok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istenakinincsen
@verőce21: ma, 17:36 Az emberiség szégyene amit ide írtál! Felháborító4!!! Szerinted önhibájukból kerülnek ilyen helyzetbe emberek?!? Az emberiség tragédiájából annyit értesz meg, hogy egy órát késik a vonatod? Undorodom tőled!
verőce21
@Istenakinincsen: "önhibájukból kerülnek ilyen helyzetbe emberek?" - bizony önhibájukból. Ezen lehetne csak lamentálni...! a többi az tény, sajnos...!
Istenakinincsen
@verőce21: NEM! Ez rendszerhiba és az emberi társadalom szégyene!
Nyírfa
@verőce21: tegnap, 17,36

Itt a vége. Arról a hajszálról, amivel többnek tartottalak a vadbarmoknál, kiderült, hogy csupán illúzió. Te lemoshatatlanul, belülről bűzlesz.
verőce21
@Nyírfa: A szerelem is illúzió Királylány...! :)
evacica
Ez a mocskos szájú magából indul ki

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.