Orbán Viktor Veszprémbe, Európa Kulturális Fővárosába látogatott.

Orbán Viktor bemutatta a „megújított Magyarország egyik sikertörténetét” Orbán Viktor/Facebook

Mint ismert, Veszprém lett 2023-ban Európa Kulturális Fővárosa, amelynek kapcsán több eseménysorozat, megnyitó és ünnepség várható a térségben. A napokban Orbán Viktor is ellátogatott ide, például hogy részt vegyen az ActiCity Tánc- és Mozgásművészeti Központ ünnepélyes megnyitóján, ahol beszédet is mondott. 

Ennek során beszélt arról, hogy a kormány teljes szívvel támogatta, hogy Veszprém méltó módon legyen Európa Kulturális Fővárosa, „szinte az utolsó szabad fillérjeit is odaadta Veszprémnek, hiszen egy királynő nem mehet a bálba akármilyen hacukában”.

Százmilliárd forint körül van az az összeg, amit befektettek Veszprém városába, és úgy látja jól döntöttek

– mondta Orbán.

A miniszterelnök köszönetet mondott Navracsics Tibor területfejlesztési miniszternek, valamint „az Európai Uniónak és a brüsszeli bürokratáknak, hogy Veszprém mellett, így Magyarország mellett döntöttek”. 

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A kormány csak nem a saját pénzéből adta oda az "utolsó fillérjeit"?? Mindenki megnyugtatok, egy frászt! Azt mi fizettük, mint minden mást!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
És Veszprém jól sáfárkodott a kormány forintjaival
Mindegyiknek méltó hely jutott!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nessy
A kormány csak nem a saját pénzéből adta oda az "utolsó fillérjeit"?? Mindenki megnyugtatok, egy frászt! Azt mi fizettük, mint minden mást!
gina
Ez az ember ha egyáltalán az, annyira beteg hogy ezen élvezkedik a "siker története"?? minden siker még a sz@rt is annak nevezi ez a beleg állat, hát nem veszik észre az emberek, hogy ez egy skizofrén barom??? ja hogy a 2 iskolás fogatlan szektahivöknek minden siker
balos
@jáger laszló: Maga tudja,hogy jó helyre ment a fele a pénznek?Netán ott volt,mikor fosztogatták?
Eladott Ország
"A nemzet utcai harcosának Veszprémben volt jelenése : „Magyarország és Brüsszel együtt nagyszerű dolgokra lehetne képes, ha a brüsszeli bürokraták úrrá tudnak lenni hungarofóbiájukon.” Ha eltekintünk attól, hogy Brüsszel továbbra is egy város, és a tizenharmadik éve tartó brüsszelezés mennyire kínos és kellemetlen, azért elég világos, hogy miről van itt szó. Nem, ez még nem egy huxit-beszéd, hanem csak a szokásos, Vlagyimirovics kottájára kísértetiesen rímelő maszatolás, a felelősség eltolása és az országgal való takarózás. Ha fekália kerül a jobban teljesítés palacsintájába, akkor Brüsszel a hibás, miért nem oldja meg, ha nem oldja meg, akkor meg mi értelme van egyáltalán a létezésének, nem? De. Ha mimagyaroknak egyre rosszabbul megy, az nem azért van, mert a kormány elcseszte, nem ért hozzá, korrupt és csak a saját hatalma érdekli, hanem mert Brüsszel nem képes biztosítani a jólétünket. Miért nem? Mert hungarofóbok a brüsszeli bürokraták. Értjük. A Nyugat ruszofób és hungarofób, és bár még egyszer se magyarázta meg se Vlagyimir, se a felcsúti pajtása, hogy pontosan miért érdeke ez a Nyugatnak, de nem is kellett. Érti, aki érti. Hogy mekkora dolgokra lehetne képes Magyarország és Brüsszel, ha az Orbán-kormány úrrá tudna lenni a korrupció és az illiberális ámokfutás legfőbb politikáján, arról sajnos semmit nem mondott a tolvajok bátorak fejedelme."
Eladott Ország
Esetleg nincs valaki Orbán közelében, aki elmagyarázná a felcsúti félistennek, hogy Brüsszel egy város, de ha az EU-t érti rajta, annak mi is tagjai vagyunk? Még. Ha nem is a huxitról szólnak a beszédei, de ez a kívülállás, a folyamatos ellenszegülés minden uniós, NATO döntéssel szemben nem sok jóval bíztat. Ez a barom azt hiszi, ha már nem tényező se a világ-, se az európai politikában, akkor legalább azzal legyen reflektorfényben, hogy ő "a bot a küllők között." A megkerülhetetlen sza@rkupac. Ugyan ki más adhatna át egy tánc- és mozgásművészeti központot?! ...csak odament szólni, hogy rá ne számítsanak. "gondolatmenet továbbfűződve" oda kulminált, hogy: „Bizánc, Nagy Károly, Ottó, Napóleon, Hitler más-más alapokon, de mindegyik európai egységről álmodozott." Hitler, mint "álmodozó!" Ez gyönyörű. Európai egység, te szarkupac!?
Eladott Ország
@Maccska: ma, 17:04 ☻ Brüsszel egy város. Érdekes a többi 26 tagállamnak nincsenek lázálmai, csak az elmebeteg, bűnöző, pszichopta, és politikai prostituált román cigányodnak! A "ribancarcú" beszél Magyarország sikertörténetéről, amikor Európa koldusháza lettünk! Röhejes!
Eladott Ország
@Maccska: A századvég kimutatta: 3-ból 1 fideszes pont olyan hülye mint a másik kettő.
twitter.com/janos_hary/status/1656679883660230656/photo/1
Ezt hogy kell értelmezni? - Lopnak mint az állat, de megérdemeljük, mert nem rúgjuk őket 3.14csán!...
twitter.com/RetroNaplo/status/1656640666724716546/photo/1
Letöltendő, mert kiment a vízért a kúthoz a covid alatt. Felfüggesztett,mert pénzért vették meg a pozícióikat, amikkel 100 milliókat loptak másoktól.
twitter.com/janos_hary/status/1656583326457647104/photo/1
Eladott Ország
@Horizont: ma, 17:16 ♦ Inflálódott az alkotmányos költség is, no meg nő a pereputty. A főváros a 6 milliádot a Lánchídra a mai napig nem kapta meg, pedig ez az összeg csak töredéke a teljes költségnek, sőt ki se akarják fizetni.
"A Lánchíd a világörökség része, és ennek megfelelően a magyar állam nemzetközi szerződésben vállalt kötelezettsége annak állagmegőrzésére. A UNESCO 1987. december 11-én vette fel a világörökségek közé Budapest Duna-parti látképét és a budai Várnegyedet, s mindennek része három Duna-híd is: az Erzsébet híd, a Lánchíd és a Szabadság híd. A Lánchíd felújításához a kormánynak már csak emiatt is megfelelő támogatást kell nyújtania."
Nanya
Egy szó mint száz. Szerintem messzemenően Gyurcsánynak van igaza!
o1g beteg ! Nagyon beteg. És mérhetetlenül aljas a köznéppel szemben.

Nem beszarni ! Ki lesz gyógyítva !
csak úgy....
4 millió koldus + 3 millió gügye + a külföldre távozók és a ner. böl lébecolók országa, ami 0rbán szerint egy sikertörténet! - ti valóban ennyire zizik?
jáger laszló
Én hiszek Orbánnak,hogy az a 100 milliárd jó helyre került és nem korrupciós zsebekbe!! No de ezt csak feltételes módban mondom,mert bizonyítani nem tudom,!!!???
csak ennyi
barátilag..
J.L.
Eladott Ország
@Maccska: tegnap, 18:49 ☺ Orbán mint szar a legyeket magához vonzotta a tehetségtelen semmirekellőket a gerinctelen élősködőket, az elvtelen talpnyalókat, és elnevezte fidesznek.
twitter.com/janos_hary/status/1656979626722308096/photo/1
NKF
Nem értem?Balos balfaszok hol a baj?
ómió
Nem a "megújított Budapest sikertörténetét" kellett volna? A Mutyigeri-féle csődöt!?
Toller Béla
Bíborszínű tenger, hókarú Nauszikaá, brüsszeli bürokraták, aljas fideszesek, hazug orbán...állandó szóösszetételek ...
Eladott Ország
@NKF: ma, 08:29 ☻ Orbán kijelentette, hogy Adolf Hitler is európai egységről álmodott...
twitter.com/i/status/1657241224527372289
EU-ban ő a Lep Ke Fing
twitter.com/GutyinaI/status/1657464919413911555/photo/1
13 tonna arany: ennyit lehet venni abból a 265 milliárd forintból, amennyivel a magyar kormány többet fizetett az orosz gázért, szemben azokkal az országokkal, amelyek piaci áron vásároltak. A Központi Statisztikai Hivatal adataiból kiderült, hogy Putyin a piaci árnál jóval drágábban adta az orosz gázt a magyaroknak, pedig a háború kitörése előtt még egészen mást ígért. A csehek például tavaly negyedáron vásároltak orosz gázt a piacról, mint amennyit a magyarok fizettek. Az olcsó orosz gáz hazugság, amivel csúnyán becsapták a magyarokat.
twitter.com/GutyinaI/status/1657031436606513152/photo/1
Mi nem vagyunk kevert fajúak
twitter.com/GutyinaI/status/1657389922435694598/photo/1
Európa ütődöttje
twitter.com/csorike1520/status/1657448546293907457/photo/1
Barikáim... értitek? 2010-2022 – minimálbér adója, ÁFA, 1 liter benzin, 1 €, családi pótlék , minimum nyugdíj, munkanélküli segély ideje, élelmiszerek drágulása, Orbán ( Mészáros) vagyona
twitter.com/janos_hary/status/1657639135794851841/photo/1
Sose voltam vagyonos ember csak a...
twitter.com/GutyinaI/status/1657474119162556421/photo/1

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.