A mentőszolgálat vezetése ismét elővette a rongyosra játszott lemezt, amelyen csak egy szám van: „politikai okokból támadják az életmentőket”. – írta bejegyzésében Hadházy Ákos.

A Fidesz kormányzása alatt tragikusan rossz lett a helyzet – Az esetek egyharmadában nem sikerült kiérnie a mentőknek

A politikus szerint ők is tudják, hogy ez hazugság, senki nem a mentősöket támadja, aki a kormányt és az OMSZ vezetését kritizálja a hazai egészségügy, azon belül is a mentés állapota miatt.

Sőt, mi a túlterhelt és alulfizetett mentősök pártján állunk, és annak a mentésirányítónak a pártján, akivel most el akarják vitetni a balhét.

- jelentette ki, és szerinte amúgy teljesen felesleges lenne a felhajtás és a propagandára költött pénz.

Ha cáfolni szeretnék a „politikai támadásokat”, hozzák nyilvánosságra a statisztikát, amely megmutatja, az esetek mekkora részében ér ki a mentő a HÍVÁSTÓL számított 15 percen belül!

Ja, azt azért nem, marad a mímelt felháborodás, meg a bajtársak háta mögé bújás… 

- tette hozzá, majd bemutatta egy korábbi posztját, ahol kitért arra, hogy mentőszolgálat statisztikáinak romlása nem újkeletű.

A Fidesz kormányzása alatt már 2017-re tragikusan rossz lett a helyzet: az esetek egyharmadában nem sikerült a HÍVÁSTÓL SZÁMÍTOTT 15 percen belül kiérni a helyszínre. Mit tett erre a tolvaj propaganda kormány? Megszüntette a statisztikát. Ma már NEM A HÍVÁSTÓL, HANEM A MENTŐ INDULÁSÁTÓL számítják a kiérkezési időt. De biztos , ami biztos, a korábbi gyakorlattal szemben még ezeket a kozmetikázott. értelmetlen számokat sem teszik nyilvánossá.

- írta.

Szerinte hiába akarja a propaganda így magyarázni, Gálvölgyi János esete nem egy szerencsétlen mentóirányító hibája, akik a szakszervezet szerint amúgy ugyanolyan túlterheltek, mint maguk a mentősök. Hanem az évek óta egyre jobban széteső rendszer következménye.

A propagandával sok mindent el lehet érni, de semmit nem lehet megoldani. A tüdőembóliát nem érdeklik Rogán propaganda szempontjai.

Fotó: OMSZ

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Nemzetárulók pontosan ezt akarják elérni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@m73: itt hazudoztok, hogy orbánék hagyták leromlani az eü-t, a mentőket ...
Németh István
Hi-hi-hi az elmlt 13 év alatt az Eü-gyön belül a mentősöre a munka feltételekre, a fizetésekre négyszer több pénzt költött a kormány mint az eltelt előző 68 év alat! Csak úgy gondolkoggyunk!
Hülyék!
Nessy
@Németh István: Mondja, ennyire nincs képbe a bérekkel?? 1995- ugyanolyan végzettséggel, gyakorlattal ugyan olyan beosztásban 55-65 ezer forint volt a bér, ma 500--600 ezer!
1957-ben, mint asszisztens 800 Ft. volt a fizetésem! A munkafeltételekre többet költöttek!
KisTehen
@m73: az igazságot idéztem neked vagy 20x te pöcs :)

minden más hazugság
jáger laszló
Tragédiáról szó sincs,csak 1 rossz döntés esete...
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok