A címben idézett Orbán-mondat péntek reggel hangzott el a Kossuth rádióban. Ördöge van a minisztrelnöknek, egyetlen nyugdíjas sem akar havonta 181 ezer forinttal többet fizetni. A drága kormányfő azt is tudhatná, hogy nem is tudna, de nem is kell neki.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Nehezen, de végig olvastam. Mit mondjak. Már ezért az egy emberért is érdemes lenne újra nyitni az OPNI-t.
kereső
Kedves "baloldali nyugdijas"- nem akarsz, de fizetsz- sőt, már ennek többszörösét kifizetted, amikor iis Te és más honfitársaid pénzéből finanszirozta a kormány/orbán pl. szijjártó tükrös vizű medencéjének fűtést. Az volt ám az igazi "rezsicsökkentés". kezd el gondolkodni, hogy mi lett volna, ha a kormány/orbán az igy kiszórt milliárddokat mondjuk a te házad korszerúsitése forditja??, Szükség lenne-e most erre a nagyivű dumára?
És, most is fizetsz- akaratodon kivüll, anélkül, hogy tudatosulna: van megtakaritásod- arra az esetre, ha beüt egy váratlan kiadás? Van- akkor, jó. Na de nézd már meg, hogy a kis pénzecskéd mennyit ér??- na nem úgy, hogy 500 ezer volt, annyi ma is- hanem úgy, hogy amikor betetted a bankba, akkor mennyi árut tudtál volna belőle megvásárolni, és mennyit tudsz most- mert az 500 ezred, most csak 330 ezret ér. Mert ezt tette orbán "rezsicsökkkentése"- az infláció nem csak a jelen pénztárcádat zabálja fel, hanem a megtakaritásaid vásárlóértékét, amit ganéj módon most már az adócsökkentés kormánya brutálisan megadóztat egy dupla adóval. Szóval nem "akarsz" fizetni? Mégis fizetsz , akaratodon kivül- és sötét homály van a szemeden(nem szürke hályog), amikor elhiszed ezt a rezsicsökkentéses dumát...
Havanagi
Kevés ország mondhatja el magáról,hogy ilyen aljas,hazug miniszterelnöke van.És kevés olyan ország van,ahol a primitív többség tartja életben ezt a kormányt.
csipetke
Ahogy szokta.-- mindenki hibás,csak ő nem . Sajnos orbán sokmindenhez nem ért,de a kormányzáshoz rohadtul nem. Amit ő csinál, az lavírozás az idiótábbnál idióta intézkedések miatti zűrzavarban. Kapkodnak,nincs egyetlen ésszerű döntésük sem. A választás előtt orbán minden pénzt kiszórt a bukszából,mert mindent is megért neki,ha ismét nyer. Meg is lett a dolog, óriási hazugságok,és az üres kincstár árán. A jogállamiság,a demokrácia,stb., hiánya miatt nem jön a lóvé,de erre is van hazugságuk, .--Brüsszel a gyermekvédelmi törvény miatt nem ad pénzt. Hazudnak a pedagógusok béréről,és általában mindenről.Ez a kormány egy szent, Brüsszel által elnyomott,sanyargatott izééé.Ők az áldozatok. Kétségtelen,most szarban vannak,mert ha orbán nem eteti pénzzel a strómanjait,oligarcháit, összeomlik a nagyrészt eu-s pénzekre alapuló maffia-birodalma. És mi miatt a genyó banda miatt szívunk ki tudja meddig. Iyen kártékony kormánya még nem volt ennek a szerencsétlen országnak soha
csipetke
@Havanagi: 08:08 Nem értek veled egyet,mert a három millió orbán birka nem a többség. (de a választásnál játszott a fidesz matek,és még a halott külhoni szavazók is)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.