Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Ankarába utazik, ahol részt vesz Recep Tayyip Erdogan török köztársaság elnök hivatali beiktatásán – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor Törökországba utazik
Fotó: Facebook / Orbán Viktor

Az újraválasztott török államfő beiktatási ceremóniájára délután az elnöki palotában kerül sor, majd Recep Tayyip Erdogan ünnepi vacsorán látja vendégül világ minden tájáról érkezett állami vezetőket

- ismertette Havasi Bertalan, hozzátéve: a miniszterelnök nagyon fontosnak tartotta, hogy eleget tegyen Erdogan elnök személyes meghívásának, mert az ő választási győzelme Magyarország és Európa biztonsága szempontjából is kulcsfontosságú fejlemény.

A sajtófőnök emlékeztetett a miniszterelnök pénteki rádióinterjújára, ahol Orbán Viktor arról beszélt: tragédia lett volna, ha nem Recep Tayyip Erdogan nyeri a török választásokat, mert ellenfele háborúpárti és Soros György embere volt, aki győzelme esetén ráeresztette volna Európára a Törökországban élő négymillió menekültet. Ráadásul ha Törökországban egy Soros György által támogatott vezető lenne, akkor erősen kétséges, hogy az ottani vezetékeken keresztül eljutna-e az orosz gáz Magyarországra.

Forrás: MTI

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
A baj hogy visszajön ez a beteg patkány..
Béla333
Erdogan odarendelte a csicskáját, hát a maffiavezér ugrik...

"Orbán Viktor a török elnökkel tárgyalt, aki azonnal magához kérette Törökországba"
propeller.hu/itthon/3929663-orban-viktor-torok-elnokkel-targyalt-aki-azonnal-magahoz
Eladott Ország
Ez a gratuláció már több szarzsáknak halálos üdvözlet volt. Remélem, most se lesz másként. Több ez, mint szerelem. Végül még háremhölgy lesz a Dagiból. Pedig az már LMBTQ. Szopni tud, hisz geci. Orbán: Erdi’ a kereszténység már a múlté.
uploads.disquscdn.com/images/88a4cf47236126cf3f8d5fcd3daa3f7e37c8d1c75825c166f014dc2f8f0b1170.jpg?w=800&h=802
Ilyen is lesz ? ( Brezsnyev és Honecker nyálas szájcsókja)
uploads.disquscdn.com/images/b0f51ccba2ffa2a4bc83c4c09a44ac6f5ae20eec7aebc153d4e38a932425e5b5.jpg?w=800&h=702
Ez az Erdogan legalább akkora geci, mint Orbán! Azért durva, hogy Erdogan elvárja, hogy a svédek a török törvények szerint éljenek. Nem hiába szerelmesek egymásba a csúti desznyóval annyira. Már hallom Herrström úr válaszát: Svédországban szólásszabadság van. Ha valaki Erdogant éltető feliratot vetít, azt sem tiltják. A svédek tuti hogy nem adnak ki Erdogannak többszàz kurdot a biztos halàlba. „Az emberek Erdogan elnököt rágalmazták a svéd fővárosban.” Jól tették. A vélemény nyílvánítás szabadsága már csak ilyen, te despota geci.
Pálinkás Pál
annyit repked ez a rohadék, igazán leeshetne...
simmering73
Végre az övéi között lehet. Kézcsók helyett itt mehet a szájrapuszi. Az olyan baráti.
AMORÁLISOK
janicsárnak sem felelne már meg pocakosan,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.