Be kellene végre látnia mindenkinek: ennek a háborúnak nincsen megoldása a csatatéren! Ott csak a halottak vannak! – írta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szombaton a Facebookon.

Szijjártó: "Nekiestek az ukrán politikusok Orbán Viktornak"
Fotó: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a japán-német tulajdonú DMG MORI beruházásáról tartott sajtótájékoztatón a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2023. június 2-án. A szerszámgépek gyártásával foglalkozó vállalat több mint négymilliárd forint értékű kutatás-fejlesztési projektjéhez az állam 870 millió forintos támogatást nyújt, így segítve ötven új munkahely létrejöttét a fővárosban. MTI/Kovács Attila

A bejegyzés szerint nekiestek az ukrán politikusok Orbán Viktornak azok után, hogy a miniszterelnök ismét kiállt a béke mielőbbi megteremtése mellett.

Nincs ebben semmi új. A békepárti politikusoknak rendre támadásokkal, kritikákkal kell szembesülniük. Mi viszont akkor sem adjuk fel! Továbbra is kitartunk amellett, hogy a legfontosabb feladat most: az emberéletek mentése

- írta Szijjártó Péter.

Hozzátette: minél tovább tart a háború, annál többen halnak meg. "Minden egyes háborúval töltött nap emberek százainak vagy ezreinek (ki tudja ezt megmondani pontosan?) halálával jár. Ennyi újabb szétszakított család, ennyi újabb árván maradó gyermek".

Be kellene végre látnia MINDENKINEK: ennek a háborúnak nincsen megoldása a csatatéren! Ott csak a halottak vannak! A megoldás a tárgyaló asztalnál van! Ott lehet életeket menteni Itt lenne az ideje!!!

- fogalmazott a külgazdasági és külügyminiszter.

Forrás: MTI

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
ez a faxi még mindíg nem vette észre,hogy a ruszkik támadtak ukrajnára és ök gyilkolják a civileket? ettöl a békepárti fidesz szövegtöl csak okádni lehet,föleg egy putyin seggnyaló szájából!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
ez a faxi még mindíg nem vette észre,hogy a ruszkik támadtak ukrajnára és ök gyilkolják a civileket? ettöl a békepárti fidesz szövegtöl csak okádni lehet,föleg egy putyin seggnyaló szájából!
Béla333
"Ha Orbán olyan okos, akkor győzze meg Putyin barátját, hogy vonja vissza a csapatait – javasolja az ukrán kormány"
444.hu/2023/06/03/ha-orban-olyan-okos-akkor-gyozze-meg-putyin-baratjat-hogy-vonja-vissza-a-csapatait-javasolja-az-ukran-kormany

A mocskos kis hazaáruló maffiózók csak a függöny mögül, sunnyogva dolgoznak az oroszok érdekében. Bomlasztanak, hazudnak, az országunk érdekei ellen tesznek!
Béla333
"Itt az ideje, hogy Magyarország felismerje, hogy Ukrajna az ellentámadással visszaszerzi területeit és népét. Ez pedig igazságos és szükségszerű. És ha a magyar miniszterelnök valóban aggódik az áldozatok miatt, akkor hívja fel barátját, Putyint, és kérje meg, hogy vonja ki az orosz fegyveres erőket Ukrajna nemzetközileg elismert határain belülről. És akkor vége a háborúnak. Nincs több áldozat. A megszálló fegyveres erők teljes kivonása a háború befejezésének előfeltétele. Hallott valaki ilyen felhívást Orbántól Oroszországhoz?”
444.hu/2023/06/03/ha-orban-olyan-okos-akkor-gyozze-meg-putyin-baratjat-hogy-vonja-vissza-a-csapatait-javasolja-az-ukran-kormany

Én nem látom, hogy ebben mi az amitől úgy összerándult a maffia vezérkar gyomra?! Volt olyan felszólítása valaha a Tarajosnak, hogy az oroszok vonuljanak vissza a határaikra? Nem volt!
Egy aljas, sumák, geci vezetők ezek...!!!
drrotf
Az hogy az ukránok O.Viktornak neki estek ,azon nincs mit csodálkozni, mert amit Ó.Viktor az ő függetlenségükért vívott harcukról állandóan mondogat , az ember azt a következtetést vonja le ,hogy az 1848-49-es szabadságharcot is teljesen indokolatlannak és kilátástalannak mondta volna a mi kis utcai harcosunk, 1956-ot pedig a hőzöngő magyarok téves önkéntes véradásának nevezte volna a mai eszével és gondolkodásával!Az hogy korábban ezeket a szabadságharcokat a mi kis hitű Ó.Viktorunk feleslegesnek és indokolatlannak tartaná ma már az teljesen biztos, mert nála most csak az számít hogy a térségben ne legyen harc, az emberek békésen oldják meg azokat a problémáikat amelyeket mát több százada nem sikerült megoldani, és nyugodjanak bele az elnyomásukban, és abban, hogy a saját országukban egy idegen hatalmas ország diktálja a táncrendet!Gondoljunk bele, hogy ezt egy olyan Orbán Viktor , aki még serdülő és ifjú kora hajnalán még bűncselekmények elkövetése révén is harcolt az elnyomó hatalom ellen , mert azt gondolta, hogy szabad országban szabadon élhet az ember és ezért még a szabadságának feláldozását is vállalta!Hol van ma már ettől ez az ifjú Orbán?Ma azonos diktatúra kiépítésén dolgozik bőszült és gőzerővel, minden állam hatalmi ágat elfoglalt ,embereivel biztosítja a hatalmát ,mint azt a Rákosi és Kádár rendszerben tették!Minden ellenvéleményt ugyan úgy elhallgattat mint korábbi diktátor elődjei, és ha nem is azonos módon de megsemmisíti azt az embert aki ezt a hatalmat kritizálja, jobbá akarja tenni!A hatalmat központosította, az önkormányzatokat kiüresítette úgy, hogy ma már a helyi dolgok eldöntésében a helyben lakóknak nincs döntési joguk, a népszavazás fontos dolgokban szinte megszűnt, azt az ellenzékben levők ,civil szervezetek , önkormányzatok nem kezdeményezhetnek, kimondható hogy már a kassza kulcsa sincs rájuk bízva, mert Orbán mindent egy kézbe gyűjtött össze!Ma már bátran kimondható hogy a kormány szinte ellenőrizhetetlen módon tevékenykedik, s ez tudjuk hogy...
simmering73
Putler elvtársadnak is mondtad ezt? Vagy neki nem mersz beugatni?
Nessy
A legújabb térkép, és nyilatkozatok, kitüntetés után minő meglepetés!
csipetke
Madárfejűlajcsika ugyanazt fújja,mint a gazdája, de megoldást nem tudnak javasolni. Illetve nyilvánvaló,hogy putyin megbízásából azt sugallják,hogy a nyugat ne szállítson fegyvereket,mert ezzel csak hosszabbítják a háborút,és a halottak számát. Bár a céljuk ezzel az,hogy akkor Ukrajna 1-2 napon belül a ruszkiké lehet,és a mi szomszédunk ezután Ruszkiország lenne. A víz is kiver a gondolatra. A béketárgyalás folyamatos rinyálásával pedig az,hogy Zelenszkij kezdeményezze a béketárgyalást,ezzel beleegyezve abba,hogy Ukrajna jórészét átadják a ruszkiknak. Nem véletlenül mondta valamelyik politológus,hogy orbán orosz ügynök. A kitüntetést se kapta véletlenül Kirill pátriárkától, sokmilliárdos vagyonát megmentve a szankcióktól, szíjjártó pedig lavrovtól kapta a kitüntetését, vajon miért?
kereső
Hol van itt a "nekiesés"? Én csak kimondottan kultúrált kritikát olvastam, és egy kérdést: "orbán miért nem putyinnál lobbizik a békéért"? Az utcai harcos most is a függöny mögül kiabál- mindenféle tartalom nélkül. Miközben sajtója, és a kormány "közérdekú hirdetése" nyomja a kreml propagandáját. Majd, ha az ukránok a "krimes video"- a kormány béke párti hordetése miatt esetleg ismét ribancarcúnak titulálják, majd akkor lehet mondani, hogy "ukrán politikusok neki estek orbán viktornak". Még akkor sem eléggé...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.