Két vallomás is megerősítette, hogy a 2021-es Városháza-ügyben hamis tanúzásra akartak rávenni valakit, így feketítve be Karácsonyt és Kiss Ambrust.

Karácsony feljelentést tesz: „Hamis tanúzással akart a NER lecsukatni”

MTI/Máthé Zoltán

Hivatali visszaélés miatt feljelentést teszek, mert két tanú egybehangzó állítása szerint hamis tanúzással akart a NER engem és Kiss Ambrus főpolgármester-helyettest „lecsukatni”

– jelentette be Karácsony Gergely vasárnap Facebook-oldalán. A főpolgármester a 2021-es „Városháza-ügynek nevezett kamu” kapcsán teszi a feljelentést. Ennek során a kormánypárti sajtó azt bizonygatta, a főpolgármester eladná a Városháza épületét.

Karácsony szerint a hvg.hu által a hétvégén nyilvánosságra hozott nyomozati iratok bepillantást engednek abba, hogy miként akart a NER hamis vallomásra rávenni embereket.

A hvg.hu azt írta szombaton, hogy a Városháza-ügyben az egyik gyanúsított vallomása szerint az egyik tanú – akiről kiderült, hogy Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő ismerőse – arra akarta rávenni őt, hogy tegyen terhelő vallomást Karácsony Gergelyre és Kiss Ambrusra, noha nem is ismeri őket személyesen. A gyanúsított állítását egy másik tanú is megerősítette, aki szintén ott volt a találkozón.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Helyes döntés! Bár a kolostogeci, markában tartja a főügyészt, továbbá az ország egyik legnagyobb maffiózója/bűnözője Szőkítő Pintér. Sajnos a kivizsgálás eredménye borítékolható ad acta. Amíg a cigány geci szabadlábon van és nem a börtönben, nem lesz változás!
Péter2
@Csizmás Kond: Volt is vevő , bizony csak épp kamu vevő , a fideszes Budai Gyula , ez már kiderült , sz@r került a gépezetbe , nem jött össze az összeesküvés , Karácsonyt már tisztázta a bíróság , hogy semmilyen eladási szándék nem volt , és ha lett is volna , nem tudták volna eladni , viszont , most jönnek a perek , kik találták ezt az aljasságot rágalmat ki , itt , most a fideszesek között keresik a szarházikat ! Remélem jó nagy sajtóvisszhangja lesz itthon és külföldön ,hogy , hogy működik a fideszes rezsim .
Másoló
ez a ner igazi mocskos hazug arca mindenkit bemocskolni aki nem úgy táncol ahogy ők akarják legyen az ellenzéki vagy civil mindenkin átgázolni aki a hatalmuk útjában van
hazug mocsok ner
Aki Én
Sírós @Philip Marlowe: megint nem ért semmit.
Ennyi!...:D
jáger laszló
Sok értelmét nem látom,hiszen az esemény már régen lecsengett!!
Ez csak olyan gyógyír lehet!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
De előtte, Mutyigeri efftárs, azért szólj Kerpel efftársadnak is! Tudod, akit a "téma előterjesztésével" (ő mondta!) megbíztál!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.