Deutsch Tamás Facebook-oldalán harangozta be, hogy vasárnap este Bayer Zsolt vendége lesz a Hír Tv-ben. A beszélgetésben arról is szó lesz a műsor előzetese szerint, hogy Magyarország ellen szavazott a brüsszeli korrupciós botrány egyik gyanúsítottja, Marc Tarabella. A baloldali képviselő szerinte többek között korrupció miatt hazánk nem alkalmas a soros elnökség betöltésére. Deutsch Tamás ezúttal ezen akadt ki nagyon a Bayer show-ban.

Vasárnap este 21:10-től Bayer Zsolt barátom vendége leszek a HírTV-n. Szerintem érdemes lesz nézni. Ennyi

- harangozta be a műsort a fideszes politikus közösségi oldalán egy Bayer Zsolttal közös képpel, amin a műsorvezető kikötött cipőfűzővel állt a kamera elé.

A Bayer show előzetes szerint Deutsch Tamás a műsorban arról is beszélt, hogy Magyarország ellen szavazott a brüsszeli korrupciós botrány egyik gyanúsítottja, Marc Tarabella.

Deutsch Tamás akkorát tombolt a Bayer show-ban, mint még soha: "Korábban tetszett volna fölkelni, sokkal több tejet tetszett volna meginni!"

Az Európai Parlament hét frakciójából öt határozatot terjesztett be, amely felszólítja az Európai Tanácsot, hogy az uniós szerződések biztosította szankcionálási jogával élve fossza meg Magyarországot az EU rotációs elnökségének lehetőségétől. Hazánk 2024 második felében tölti be az uniós féléves elnöki tisztségét, ebben az időszakban vennék át hivatalukat az EP-választás után az új képviselők, akik az új bizottságot is megválasztják majd.

Marc Tarabellát azzal vádolják, hogy legalább 140 ezer eurót (48 millió forintot) fogadott el Antonio Panzeri egykori szocialista olasz európai parlamenti képviselőtől, hogy a testületben jobb színben tüntesse fel Katart

- írta meg korábban a Magyar Nemzet az ügy kapcsán. Marc Tarabella egyébként múlt héten tért vissza az Európai Parlamentbe, három hónappal azután, hogy a belga rendőrség letartóztatta az Európai Parlamentet megrázó korrupciós vádak miatt folyó nyomozás részeként.

Deutsch Tamás a Bayer show-ban arról is beszélt, hogy Brüsszel eltörölné a rezsicsökkentést.

Deutsch Tamás üzent Brüsszelnek:

csak azt tudom mondani, hogy korábban tetszett volna fölkelni, sokkal több tejet tetszett volna meginni, sokkal Popeye-esebb külső kéne, bárhogy is mesterkedik Brüsszel, a rezsicsökkentésből nem engedünk, meg fogjuk védeni a magyar családokat.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mirabilis
Kinek is köszönheti tompika, hogy átment az államvizsgán?
hogyan lehet valaki miniszter egyetemi diploma nélkül. A miniszter ugyanis elvileg szakpolitikus, így értenie és kell ahhoz, amit csinál. Korábban nem is volt ilyen, a rendszerváltás utáni kormányokban nem volt diploma nélküli miniszter. Kivéve az első Orbán-kormányt, amikor Deutsch Tamást kijelölték sportminiszternek, de ő is csak akkor foglalhatta el székét, amikor sokadik nekifutásra lediplomázott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sgl
Emlékeim szerint Fellegi bukása után USA-b ment 100 millió dolcsi közpénzt vitt ki, - Kaliforniába,- hogy felépítse a fideszhívő brandet. Aztán kezdtek jönni a geczit dicsérő szövegek...
..Balfasz ellenzék ezt sem szedi elő, nincs olyan téma, körülmény amiről a fidesz valami ocsmány hazugságot nyom a ballibre, hogy azt 100x ne überelték volna a fideszgazemberek
kereső
"Marc Tarabellát azzal vádolják, hogy legalább 140 ezer eurót (48 millió forintot) fogadott el Antonio Panzeri egykori szocialista olasz európai parlamenti képviselőtől, hogy a testületben jobb színben tüntesse fel Katart"-ez a "kalasszkus" korrupció, amelynek ottan vannak következményei.
Amit a magyar állampárt csinál, az meg a törvényesitett országkifosztás, amelynek semmiféle következménye nincsen- mert egy ,morálisan leépült, szolga lelkú országban, hogyan is lehetne. Hogyan is lehetne, amikor "őfelsége ellenzéke" egymás nyakát tiporva igyekszik megfelelni az állampártnak, orbánnak.
ómió
Márpedig, ha valaki jól ismeri a korrupciót, az Tarabella efftárs, hiszen fő részese!
m73
@Clavigo: persze,mert egy buzi:-)
Mirabilis
@Istenakinincsen: júni 4 21:40 igen, erről írtam
telegdilaci
@Mirabilis:Viszont csak azután tudta megszerezni a Diplomát miután a Fidesz kormányra kerűlt,lehet kapott egy kis hátszeletTompika? ne hozzon szégyent a brancsra

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok