Újabb szintet lépett az ukrán-orosz konfliktus az elmúlt napokban. Dróntámadások sorozatát hajtották végre feltehetően ukrán részről orosz olajfinomítók és határmenti településekkel szemben – írja közleményében a Mi Hazánk.

Novák Elődék felszólították az Orbán-kormányt: Ítéljék el az ukránokat
Kép: Facebook/Novák Előd

A párt szerint gyermekeket kellett evakuálni, így egyértelmű, hogy a támadások a civil lakosságot is érintik. Az Amerikai Egyesült államok érdekeit szolgáló Európai Unió Ukrajna kifogyhatatlan támogatásával a háború elhúzását és eszkalációját támogatja az európai lakosság pénzéből.

Mára világossá vált, hogy a békét nem fegyverekkel, hanem a háborúzó felek tárgyalóasztalhoz ültetésével lehet elérni. Az ukrán dróntámadásos provokáció pedig csak további olajat önt az így is nagy lángokban égő konfliktus tüzére.

- írták.

A nyugati pénzből kitömött ukrán hadsereg mellett mára olyan partizán csapatok mélyítik tovább a konfliktust, akik nem riadnak vissza a most elkövetett orosz területen történt támadásoktól sem.

A Mi Hazánk Mozgalom a háború kezdetétől következetesen a tárgyalásos béke pártján áll. Azt gondoljuk, hogy ennek elérése érdekében minden fegyverszállítást és pénzügyi támogatást meg kell szüntetni. Amennyiben az ukránok tovább provokálják a világ legnagyobb atomhatalmát, ez a konfliktus egyenes út lesz a harmadik világháború felé, ezért hazánk ebben konzekvens kell, hogy legyen, semmilyen módon nem támogathatja a provokátorokat!

A Mi Hazánk felszólítja a kormányt, hogy ítélje el az egyértelmű provokációt, mely elmélyítheti és kiszélesítheti a fegyveres konfliktust!

Forrás: MTI-OS

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
bexarás! az szerintük faxa,hogy a ruszkik irtják az ukránokt csak fordítva helytelen!?
ebbe a náci pártban akad valaki, aki normálisnak nevezhetö?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Nem ártana,ha Novák Előd kicsit olvasna arról, mi volt a II. Világháború előzménye. Akkor is ölbe tett kézzel nézte Európa Ausztria, a szudéta területek Hitler csapatai általi elfoglalását.Amikor már a balti államokba is bevonultak a németek, Finnország kivételével, mert ott erős ellenállás fogadta őket, és Lengyelország volt Hitler következő célpontja ,ébredtek föl, de akkor már késő volt. Kitört a világháború.
csak úgy....
@KisTehen: boci, te egy fontoskodó elmebeteg!
csipetke
@KisTehen: 15:57 Ki kezdte a háborút?Rémlik? Akkor miért nem a gazdádat nyüstölöd,hogy menjen testi-lelki jóbarátjához putyinhoz, hogy rávegye,takarodjon a zannyába Ukrajnából,és lesz béke. Azért az manapság nagy gáz,hogy orbánnak kirill pátriárka adott kitüntetést, végülis rohadtanagy vagyont mentett meg neki orbán,mikor kiszedette a papot az uniós szanciók alól. Madárfejűlajcsikának meg lavrov adott kitüntetést. Nem véletlenül mondogatják egyre több helyen,hogy orbán ruszki ügynök, de gyanítom hogy szíjjártó is...
csak úgy....
@sgl: fogadok,hogy ök lesznek fideszék következö koaliciós partnereik!
justhpeter
@Eladott Ország: 16:17: Ez egy gyönynörű jószág, ami nem lehet a Kis Tehén, hiszen ennek sugárzik az orcáján a megelégedettség és az értelem.
justhpeter
Felszólítom a kormányt
a) Tiltsa be oroszpártisága miatt a Mi Hazánk Pártot
b) Tiltsa be oroszpártisága miatt a Mi Hazánk Mozgalmat
c) A Mi Hazánk néven működő mindenféle szervezet és mozgalom tagjait népírtás támogatása címén utasítsa ki Magyarország területéről 72 órás határidő negszabásával.

.
a)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.