Újabb szintet lépett az ukrán-orosz konfliktus az elmúlt napokban. Dróntámadások sorozatát hajtották végre feltehetően ukrán részről orosz olajfinomítók és határmenti településekkel szemben – írja közleményében a Mi Hazánk.

Novák Elődék felszólították az Orbán-kormányt: Ítéljék el az ukránokat
Kép: Facebook/Novák Előd

A párt szerint gyermekeket kellett evakuálni, így egyértelmű, hogy a támadások a civil lakosságot is érintik. Az Amerikai Egyesült államok érdekeit szolgáló Európai Unió Ukrajna kifogyhatatlan támogatásával a háború elhúzását és eszkalációját támogatja az európai lakosság pénzéből.

Mára világossá vált, hogy a békét nem fegyverekkel, hanem a háborúzó felek tárgyalóasztalhoz ültetésével lehet elérni. Az ukrán dróntámadásos provokáció pedig csak további olajat önt az így is nagy lángokban égő konfliktus tüzére.

- írták.

A nyugati pénzből kitömött ukrán hadsereg mellett mára olyan partizán csapatok mélyítik tovább a konfliktust, akik nem riadnak vissza a most elkövetett orosz területen történt támadásoktól sem.

A Mi Hazánk Mozgalom a háború kezdetétől következetesen a tárgyalásos béke pártján áll. Azt gondoljuk, hogy ennek elérése érdekében minden fegyverszállítást és pénzügyi támogatást meg kell szüntetni. Amennyiben az ukránok tovább provokálják a világ legnagyobb atomhatalmát, ez a konfliktus egyenes út lesz a harmadik világháború felé, ezért hazánk ebben konzekvens kell, hogy legyen, semmilyen módon nem támogathatja a provokátorokat!

A Mi Hazánk felszólítja a kormányt, hogy ítélje el az egyértelmű provokációt, mely elmélyítheti és kiszélesítheti a fegyveres konfliktust!

Forrás: MTI-OS

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
bexarás! az szerintük faxa,hogy a ruszkik irtják az ukránokt csak fordítva helytelen!?
ebbe a náci pártban akad valaki, aki normálisnak nevezhetö?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
bexarás! az szerintük faxa,hogy a ruszkik irtják az ukránokt csak fordítva helytelen!?
ebbe a náci pártban akad valaki, aki normálisnak nevezhetö?
Clavigo
Le is szophatták volna,,hirtelen ,családilag...
Eladott Ország
"Valaki szólhatna D(K)úró Dórának, hogy pártja nem egy jelentős erő ma Magyarországon és ha szerencsénk van, akkor soha nem is lesz. Úgy tűnik, egy fiókpártról van szó, amely ki mer olyan dolgokat is mondani, amelyeket egyes fideszes honatyák csak a bársonyfüggönyök mögött mernek. Nem hiszem, hogy ne gondolnák sokan azt, hogy a Mi Hazánk semennyire sem független a kormánypárttól, pláne nem jelent egy harmadik erőt ma Magyarországon."
Pálinkás Pál
a novák klán egy rákos daganat az ország testén...
csak úgy....
@KisTehen: "ti hány évig akarjátok még folytatni ezt a háborút?" - ennél hülyébb kérdésre fogadok,hogy még neked se fussa! :)
legalább ne reklámoznád az alávaló butaságodat, te senki!
csipetke
Világos, Novák és a könyvdaráló felesége szerint csak az oroszok támadhatnak civil célpontokat, gyilkolhattak-rabolhattak el ukrán gyerekeket. És amikor a baromarcú,háborúsbűnös tömeggyilkos putyin megtámadta Ukrajnát, az ukrán vezetésnek önként és dalolva át kellett volna adniuk az országot a ruszkiknak? Ennél a fasisztoid homófób pártnál ez lett volna a normális? Ennyi idióta van,aki ezekre szavazott, hogy bejutottak a parlamentbe...Ha tényleg így történik,és Ukrajna behódol, akkor most Oroszország lenne a szomszédunk. Gondolom,orbán legnagyobb örömére...
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 16:07 ♦ Mit gondolsz Putlert (oroszul: Путлер ) meddig fogják eltűrni?! Még saját népe sem fogja!
cdn.penzcentrum.hu/images/articles/lead/2023/02/1676213988-1NUQAZafm_lg.jpg
csak úgy....
@KisTehen: baxod,nem vagyok én tenyérjós, nekem nem rokonom 0rsós viktor.. :)
egy konkrét ,- kevesebbet jártasd a buta pofád és keress magadnak munkát, te rühes ingyenélö segg!
csak úgy....
@KisTehen: boci, te egy fontoskodó elmebeteg!
Nessy
Nem ártana,ha Novák Előd kicsit olvasna arról, mi volt a II. Világháború előzménye. Akkor is ölbe tett kézzel nézte Európa Ausztria, a szudéta területek Hitler csapatai általi elfoglalását.Amikor már a balti államokba is bevonultak a németek, Finnország kivételével, mert ott erős ellenállás fogadta őket, és Lengyelország volt Hitler következő célpontja ,ébredtek föl, de akkor már késő volt. Kitört a világháború.
csak úgy....
@KisTehen: boci, te egy fontoskodó elmebeteg!
csipetke
@KisTehen: 15:57 Ki kezdte a háborút?Rémlik? Akkor miért nem a gazdádat nyüstölöd,hogy menjen testi-lelki jóbarátjához putyinhoz, hogy rávegye,takarodjon a zannyába Ukrajnából,és lesz béke. Azért az manapság nagy gáz,hogy orbánnak kirill pátriárka adott kitüntetést, végülis rohadtanagy vagyont mentett meg neki orbán,mikor kiszedette a papot az uniós szanciók alól. Madárfejűlajcsikának meg lavrov adott kitüntetést. Nem véletlenül mondogatják egyre több helyen,hogy orbán ruszki ügynök, de gyanítom hogy szíjjártó is...
csak úgy....
@sgl: fogadok,hogy ök lesznek fideszék következö koaliciós partnereik!
justhpeter
@Eladott Ország: 16:17: Ez egy gyönynörű jószág, ami nem lehet a Kis Tehén, hiszen ennek sugárzik az orcáján a megelégedettség és az értelem.
justhpeter
Felszólítom a kormányt
a) Tiltsa be oroszpártisága miatt a Mi Hazánk Pártot
b) Tiltsa be oroszpártisága miatt a Mi Hazánk Mozgalmat
c) A Mi Hazánk néven működő mindenféle szervezet és mozgalom tagjait népírtás támogatása címén utasítsa ki Magyarország területéről 72 órás határidő negszabásával.

.
a)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.