Az egy hónappal ezelőtt elnöki kegyelemmel szabadult Budaházy György a Magyar Nemzetnek adott interjút. 

Budaházy György szerint a Molotov-koktél Gyurcsánynak adott „társadalmi reakció”

MTI Fotó: Kovács Tamás

A 24.hu foglalta össze, hogy az interjúban az alábbi főbb megállapításokat tette:

- Bár közügyektől eltiltás alatt áll, nem akar eltűnni a közéletből.

- Előrébb tartana a karrierjében, ha „mindez nem lett volna”.

- A Molotov-koktél Gyurcsánynak adott „társadalmi reakció”.

- Az ukrán orosz háború komoly veszteséget okoz a fogyatkozó európai civilizációnak, de a határrevíziót épp a status quo oroszok által való felrúgása teszi időszerűvé, és azt a megfelelő időben fel kell vetni.

- Szerinte nem is kellett volna börtönbe kerülnie.

A teljes interjút itt lehet elovasni!

Forrás: 24.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Alaposan mérlegelt a maffiózó leány, megismerte Budaházy gondolatait Magyarországról és ezért adott neki kegyelmet!
A hülyemagyar maffiahívők heves bólogatása mellett...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Alaposan mérlegelt a maffiózó leány, megismerte Budaházy gondolatait Magyarországról és ezért adott neki kegyelmet!
A hülyemagyar maffiahívők heves bólogatása mellett...
Péter2
Hogy néz ki ez a cigánygyerek , úgy látszik még nem volt neki elég azok a börtönévek amiket ott töltött .
Eladott Ország
A román cigány geci azért engedte ki, ezt a fasiszta patkányt, mert amit ő nem mondhat el, az ilyen mihazánk félék elmondhatnak!
Kilóg a lóláb. A terrorista Budaházy élvezi a szabadságot, OV'22 Katica meg a lovaglást...
twitter.com/janos_hary/status/1660591347974172673/photo/1
szép új világ
"- A Molotov-koktél Gyurcsánynak adott társadalmi reakció”
Tévedsz te rohadék! A társadalmi reakció az ilyen Molotov-koktélos terroristának adott börtönbüntetés!
kereső
@Béla333: "Sokféleképpen el lehet mesélni azt, hogy Novák Katalinnak Orbánnal kell egyeztetnie és tőle kapja az utasításokat, de a lényeg ugyanaz marad: Novák az, amit mindig is tudtunk, Orbán bábja. Nem ellensúlya és kontrollja a kormányzati és törvényhozó hatalomnak, nem őrködik a demokratikus berendezkedés és az alkotmányosság fölött, hiszen Magyarország már akkor sem volt demokrácia és alkotmányos köztársaság, amikor Orbán a Sándor-palotába ültette. Novák egy gátlástalan és elvtelen karrierista, aki már jóval azelőtt eldobta a gerincét és a jellemét, s azt teszi, amit várnak tőle.

Novák a 24.hu-nak adott interjújában sokat hazudott, sokat mellébeszélt, de az interjú legértékesebb része az, amikor bevallja, hogy Orbánnal folyamatosan egyeztetnek – láss csodát – mindenben egyet is értenek."

/AN/
Havanagi
Azért,ha megnézzük az összefüggéseket kiderül,hogy most miért is engedték szabadon ezt a bűnözőt?Mert 2006-ban valakinek az utasítását hajtotta végre.Na kiét?Hát nem nehéz kitalálni,meg egyébként is tudjuk..Gondolom Budaházi anyagilag is kárpótolva lett,mert maffia körökben ez így dukál.És újra szükség lehet rá ?Igen,minden jel erre mutat.
kereső
Az orbáni média meg sztárt csinál belőle! Egy náciból.
kereső
"A Molotov-koktél Gyurcsánynak adott „társadalmi reakció”.- " A haza nem lehet ellenzékben"!
Nessy
Terrorista barom, a híveivel együtt.
kereső
"A gazemberek oldalára álltunk – mert a mondvacsinált atrocitásokból egy szó sem igaz! Sem a magyarok ellen, de még a németek ellen sem! Hullarablók leszünk! a legpocsékabb nemzet."-
Budaházy:Az ukrán orosz háború komoly veszteséget okoz a fogyatkozó európai civilizációnak, de a határrevíziót épp a status quo oroszok által való felrúgása teszi időszerűvé, és azt a megfelelő időben fel kell vetni.
- orbán viktor gondolatai nyomán!
jáger laszló
BGy
Azért még lehet visszaút a böribe,ha így folytatod
Most már a NK sem ment + újra!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
szaboria1
Orbán fél és ezért megint ezeket akarja bevetni ha érzi, hogy inog a lába alatt a talaj. 2006 felbujtást is neki köszönhető nem tudta elviselni a vereséget.
Nessy
@szaboria1: Majd velük szemben legyen nagy legény a rendőrség!
drrotf
Most derült ki hogy mennyire elsietett volt ezt az embert szabadon engedni!Semmit nem változott a felfogása arról, hogy hogyan kell a társadalomban a különböző nézetű embereknek együtt élni és működni!Katika!Elsietted ezt a pápára hivatkozott akciót, és most már akárhogy is magyaráznád a dolgot, rosszul döntöttél, mert olyan embert szabadítottál a társadalomra aki veszélyes!
Eladott Ország
Az, hogy Novák Katik(c)a egy terroristát kiengedett az jellemzi az ország lelkületét és erkölcsét. Tehát nyugodtan mehetek molotov koktélt dobálni és náculni, a golyóstoll liba meg fog kegyelmezni?! Kíváncsi lennék, ha valaki pontosan ugyanazt csinálná, mint a senkiházi Budaházy , akkor az is kegyelmet kapna? - Ha nem az okttásért tüntető diák/tanár vagy, mert akkor lecsap a törvény(telenség) teljes szigorával! Lehet, hogy szabadulnak a terroristák és az embercsempészek, de arra kínosan ügyelnek, nehogy véletlenül a NAV leszálljon Iványiékról. A jóságos Katikanéni! Remélem ő is át fogja élni azt a pillanatot mikor az egyetlen menekülésre alkalmas ajtón 5 molotov koktéllal tűzbe borítják a szobácskáját, ahol dolgozgat! Nyugi, kis szerencsével túl lehet élni, hiszen másképp nem küldhetném felé ebbéli jókívánságaimat! Azt hiszi a tenyeres-talpas prolibanya, hogy így válhat kegyelmes asszonnyá. Parasztból nem lesz szalonna. Így azért tisztán látszik, hogy ez egy maffiakormány. Bűnöző a bűnözőnek nem vájja ki a szemét. A döntés mögött nem a börtönzsúfoltság enyhítése húzódott" Helyesbítés: "a döntés mögött nem csak a börtönzsúfoltság enyhítése húzódott, hanem az is, hogy szükség van az utcákon a nácikra akik vegzálják a rendszer ellen tüntetőket"
Eladott Ország
Né' mán', ez a ló a hátán hordja a f@szát... hányzott, mint szar a zsebbe... Budaházy: Nem fogom magam a közéletből teljesen kivonni...
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fassets.4cdn.hu%2Fkraken%2F7N0AE57FhLIJ1QHwqs.jpeg&key=bfGh7UkdYHHtScFW0Gy8kQ&w=800&h=703
Barikáim! Örvendjetek, a baltás gyilkost is ünnepelték hazájában, nekünk csak ez a lófax terrorista jutott.
twitter.com/janos_hary/status/1651986644575170564/photo/1
Budaházy szabadon...ez politikai döntés, Budaházy az ő ikonjuk.
twitter.com/janos_hary/status/1652557911267106817/photo/1

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.