Az egy hónappal ezelőtt elnöki kegyelemmel szabadult Budaházy György a Magyar Nemzetnek adott interjút. 

Budaházy György szerint a Molotov-koktél Gyurcsánynak adott „társadalmi reakció”

MTI Fotó: Kovács Tamás

A 24.hu foglalta össze, hogy az interjúban az alábbi főbb megállapításokat tette:

- Bár közügyektől eltiltás alatt áll, nem akar eltűnni a közéletből.

- Előrébb tartana a karrierjében, ha „mindez nem lett volna”.

- A Molotov-koktél Gyurcsánynak adott „társadalmi reakció”.

- Az ukrán orosz háború komoly veszteséget okoz a fogyatkozó európai civilizációnak, de a határrevíziót épp a status quo oroszok által való felrúgása teszi időszerűvé, és azt a megfelelő időben fel kell vetni.

- Szerinte nem is kellett volna börtönbe kerülnie.

A teljes interjút itt lehet elovasni!

Forrás: 24.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Alaposan mérlegelt a maffiózó leány, megismerte Budaházy gondolatait Magyarországról és ezért adott neki kegyelmet!
A hülyemagyar maffiahívők heves bólogatása mellett...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Orbán fél és ezért megint ezeket akarja bevetni ha érzi, hogy inog a lába alatt a talaj. 2006 felbujtást is neki köszönhető nem tudta elviselni a vereséget.
Nessy
@szaboria1: Majd velük szemben legyen nagy legény a rendőrség!
drrotf
Most derült ki hogy mennyire elsietett volt ezt az embert szabadon engedni!Semmit nem változott a felfogása arról, hogy hogyan kell a társadalomban a különböző nézetű embereknek együtt élni és működni!Katika!Elsietted ezt a pápára hivatkozott akciót, és most már akárhogy is magyaráznád a dolgot, rosszul döntöttél, mert olyan embert szabadítottál a társadalomra aki veszélyes!
Eladott Ország
Az, hogy Novák Katik(c)a egy terroristát kiengedett az jellemzi az ország lelkületét és erkölcsét. Tehát nyugodtan mehetek molotov koktélt dobálni és náculni, a golyóstoll liba meg fog kegyelmezni?! Kíváncsi lennék, ha valaki pontosan ugyanazt csinálná, mint a senkiházi Budaházy , akkor az is kegyelmet kapna? - Ha nem az okttásért tüntető diák/tanár vagy, mert akkor lecsap a törvény(telenség) teljes szigorával! Lehet, hogy szabadulnak a terroristák és az embercsempészek, de arra kínosan ügyelnek, nehogy véletlenül a NAV leszálljon Iványiékról. A jóságos Katikanéni! Remélem ő is át fogja élni azt a pillanatot mikor az egyetlen menekülésre alkalmas ajtón 5 molotov koktéllal tűzbe borítják a szobácskáját, ahol dolgozgat! Nyugi, kis szerencsével túl lehet élni, hiszen másképp nem küldhetném felé ebbéli jókívánságaimat! Azt hiszi a tenyeres-talpas prolibanya, hogy így válhat kegyelmes asszonnyá. Parasztból nem lesz szalonna. Így azért tisztán látszik, hogy ez egy maffiakormány. Bűnöző a bűnözőnek nem vájja ki a szemét. A döntés mögött nem a börtönzsúfoltság enyhítése húzódott" Helyesbítés: "a döntés mögött nem csak a börtönzsúfoltság enyhítése húzódott, hanem az is, hogy szükség van az utcákon a nácikra akik vegzálják a rendszer ellen tüntetőket"
Eladott Ország
Né' mán', ez a ló a hátán hordja a f@szát... hányzott, mint szar a zsebbe... Budaházy: Nem fogom magam a közéletből teljesen kivonni...
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fassets.4cdn.hu%2Fkraken%2F7N0AE57FhLIJ1QHwqs.jpeg&key=bfGh7UkdYHHtScFW0Gy8kQ&w=800&h=703
Barikáim! Örvendjetek, a baltás gyilkost is ünnepelték hazájában, nekünk csak ez a lófax terrorista jutott.
twitter.com/janos_hary/status/1651986644575170564/photo/1
Budaházy szabadon...ez politikai döntés, Budaházy az ő ikonjuk.
twitter.com/janos_hary/status/1652557911267106817/photo/1

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.