Ő megköszönte volna a gesztust Ukrajna helyében.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Valamit nagyon benezett semmilyen joska. Nem az ukran foglyokkal van gond, hanem a ruszkikkal. Vajon azokat is szabadon engedtek, mint a terroristat, vagy az embercsempeszeket?
Sziszifusz
Csak azt nem tudom, hogy a magyar származású ukrán foglyokért, az oroszok mit kaptak cserébe.
Ukránok által foglyul ejtett orosz katonát biztos nem !
Zavaros ez a dolog . A fedő sztori eléggé sántít.
Béla333
A hazug szarkeverő, maffiakormány újabb zűrös ügye az orosz haverokkal...
Béla333
"Szombaton az Rbc.ua ukrán portál közölt újabb információkat a Magyarországra szállított katonákkal kapcsolatban. Az oldal – az ukrán hírszerzésből kapott információk alapján – azt írta:
Magyarországon hamarosan egy sajtótájékoztatót tartanak a katonáik részvételével.
Az ukrán hírszerzés szerint ezen a sajtótájékoztatón az átadott katonáknak az Orosz Ortodox Egyházat kell majd dicsérniük, Ukrajnát pedig kritizálniuk. Az ukrán hírszerzők azt is közölték az RBC-vel, hogy egész konkrétan mik hangozhatnak el az eseményen:
A sajtótájékoztatón a foglyoknak el kell mondaniuk, hogy miként mozgósították őket erőszakkal, milyen rossz körülmények közt harcoltak, hogy milyen jó a magyar kormány és az Orosz Ortodox Egyház. Az, hogy a nyilvánosság előtt kritizáljak Ukrajnát, és hálát mondjanak az Orosz Ortodox Egyháznak, feltétele volt annak, hogy elszállítsák őket Oroszországból."
index.hu/kulfold/2023/06/10/haboru-oroszorszag-ukrajna-magyarorszagra-erkezett-hadifoglyok-sajtotajekoztato-ukran-kritikak/

Mert a hazug mocskos maffiózók szerint Magyarországnak ki kell maradni ebből a háborúból! Ezzel mi kimaradunk?
Aljas hazaáruló szemét banda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.