A szexbotrányába 2019-ben belebukott Borkai Zsolt volt polgármester bejelentette, hogy függetlenként újra elindulna a városvezetői posztért 2024-ben.

Borkai: Nőket többet nem viszünk a hajóra

Ennek a bejelentésnek lehetett folyománya, hogy vasárnap este Borkai több médiumnak is terjedelmes interjút adott, ahol az egykori botrányáról pár festői részlettől eltekintve nem árult el többet, mint amit már korábban is lehetett tudni.

Elmondta, hogy Kubatov Gábor tartotta vele a kapcsolatot a Fideszből és azt is kijelentette, hogy Orbán Viktorral sem a botrányát megelőző időszakban, sem azt követően nem beszélt, ugyanakkor azt már nem volt hajlandó elárulni, hogy

a 2019-es választási győzelme után ki kérte meg a Fidesz részéről, hogy mondjon le mandátumáról, csupán a kérés tényét ismerte el.

A jövőbe tekintő politikus elmondta, hogy azért indul függetlenként, mert ugyan jobboldali értékek mentén, de az országos politikától elvonatkoztatva szeretné vezetni a várost, azaz nem kíván állást foglalni a városvezetői tevékenységen túlmutató ügyekben. Mindehhez azt is hozzátette, hogy semmiféle kapcsolata nincs a Fidesszel.

Nem haragszom rájuk, abszolút érthető, hogy szálka lettem a Fidesznek a szemében. Sokan azt mondják, hogy nekem köszönhető Tarlós budapesti veresége is. Ha ők így gondolják és ezt a felelősséget rám tudják tenni, akkor ezt elvállalom. Nincs jelentősége, hogy én mit gondolok

– nyilatkozta.

Azt gondolom megbűnhődtem. Remélem, az életemben többet ilyen nem lesz. Az biztos, hogy nőket többet nem viszünk a hajóra

– mondta a politikus.

Arra a kérdésre, hogy Szájer József botrányánál érzett-e elégtételt, azt mondta, nem teljesen biztos benne, hogy az nagyobb botrány volt, de ha választania kellene, a kettő közül így is a sajátját választaná. 

Forrás: HVG

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Akkor ezután inkább ""szájerezni"" fognak? Fideszkörökben az se kuriózum!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
"Borkai: Nőket többet nem viszünk a hajóra"

Miért? Szájert hívjátok meg és a haverjait???
Giovanni Alba
Nincs jelentősége, hogy én mit gondolok
– nyilatkozta.
Azt gondolom megbűnhődtem.

Tényleg nincs jelentősége, de nem, nem bűnhődtél meg. A vasárnap reggeli gyónás után penitenciaként kiszabott tíz Ave Maria nem büntetés te kis csacsi. Asszony büszke rá, mekkora kan az ő férjeura?
Egyébként meg mi volt az apropója a hajókázásnak? Béren kívüli juttatás a jól végzett munka (mutyi sutyiban) jutalmaként? Éppen kifogyott az Erzsébet utalvány?
Giovanni Alba
@KisTehen: ma, 11:12
"A józan ész nem ajándék, hanem büntetés, mert meg kell küzdened mindenkivel, akinek nincs."
"b+ akkor ne küzdj ellenünk"
Ezt mifelénk úgy hívják hogy öngól. Tehenke, direkt szivatod magad?
AMORÁLISOK
csak ágyba? de többet inkább ne légy POLGÁRMESTER ezt már elkurtad hajon hajó nélkül Ne a Czeglédire vádaskodj magad kerested akkor KUSS ! ti szerveztétek ennyi .ETIKA ERKÖLCS messze vagytok még a tisztességtől is..
namihami
@Horizont: @telegdilaci: Pedig az igazi téma az lett volna! Ez csak fingfűrészelés volt! A Sváby és az ATV (lásd még ""hitgyülis"" Német, mint tv-sgazda) csak körbejárta a semmit! Szerintem ennyit engedett/engedtek meg neki. Mert ez a hajónkeféléses affér már nulla volt a földbizniszhez képest! Még az ára is abból eredt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.