A Momentum EP-képviselője, Donáth Anna drasztikus lépéshez folyamodott: elküldte a státusztörvény benyújtott szövegét az Európai Bizottságnak

Szorul a hurok a Fidesz nyakán: Donáth Anna elküldte az EB-nek a státusztörvény szövegétDonáth Anna/Facebook

Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője elküldte az Európai Bizottságnak a státusztörvény parlamentnek benyújtott szövegének összefoglalóját – írja az os.mti.hu a Momentum közleménye alapján.

A magyar kormány újra és újra megpróbálja átverni az Európai Bizottságot: míg belföldön antidemokratikus eszközökkel lép fel olyan társadalmi csoportok ellen is, mint a pedagógusok, az EB felé gyakran a jó tanulót próbálja játszani.

Ezért tájékoztatásként elküldtem a Bizottságnak, és külön Vera Jourová EB-alelnöknek a státusztörvény összefoglalóját, hogy a kormány még véletlenül se tudja átverni őket a kettős beszéddel. Legyen világos az Európai Unió vezetésének számára is: a magyar kormány a kilátástalan helyzetük miatt tüntető pedagógusokon készül bosszút állni a törvénnyel, amelynek következménye az lesz, hogy több ezer tanár hagyja ott a pályát

– szól az összefoglaló.

Donáth Anna korábban Vera Jourovával is egyeztetett a státusztörvényről és a magyar oktatás válságáról, és a diákszervezetek vezetőivel, valamint a könnygázzal lefújt diákokkal is összehozta az uniós biztost.

Donáth Anna és a Momentum a múlt héten aláírásgyűjtést is indított annak érdekében, hogy az Európai Bizottság kösse az oktatási reformhoz az uniós pénzek kifizetését.

Forrás: os.mti.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Remélem jövőre Annácska meg a brüsszeli Verácska elmennek a jó büdös p...ba!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
@KisTehen: De azt nem is írtam, hogy az évához küldd el magad.

A többiek valószínűleg tudják hova.:)
kereső
Komolyan nem akarok kötözködni- de, ez egy pótcselekvés. A "státusz-bosszú törvény" tervezett szövege nyilvános, bárki által elérhető az OGY honlapján. Olvasható, értelmezhető. Miután az Eu-ban a magyar az egyik hivatalos nyelv(minden tagállam nyelve az), igy gondolom vannak tolmácsok akik képesek leforditani angolra, franciára...etc, azaz bármelyik más nyelvre. Tehát a fideSS nem tudja félrevezetni az EB-t, hiszen minden adott a tényleges megismeréséhez ennek a gyalázatnak. Igaz, viszont, hogy ezzel a "lépéssel" lehet villogni- érdemi lépések nélkül a NER ellen.Hoztál-is, meg nem is Anna.
human
A státusz törvény egyfajta megoldásként tákolták össze a várható tanárhiányra válaszul.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 13:35
Igen normális helyeken ez kötelező tananyag az ilyen kis fityfaszos pofátlan szarcsimbókot,mint amilyen te vagy,elküldeni a vereskutya faszára.Kezdetnek.
Béla333
Helyes! Fel kell hívni a figyelmet a maffiaállam működésére, aljasságára.
A magyar Uniós képviselők azért (is) vannak! Mert bár lehet, hogy ha akarnák, akkor el tudnák olvasni a tervezet szövegét Az Uniós politikusok, de jól van ez így! Így biztos!
Namely
"Szorul a hurok a Fidesz nyakán: Donáth Anna elküldte az EB-nek a státusztörvény szövegét"
Tehát akkor igazat írva:
"A propeller és Donáth Anna azt szeretné, ha szorulna a hurok a Fidesz nyakán, valójában azonban ennek semmi jelentősége sincsen, ez nem más, mint politikai marketing a Momentum részéről. "

A firkálmányhoz:
Az EB nem illetékes a kérdésben hivatalosan. Az utolsó szót azért fűztem hozzá, mert a pénzek visszatartása ügyében, és amúgy sem tartja be a szabályokat az Unió. Tehát ha úgy kívánja a gazdi, akkor az EB a bilibe csinál és a saját fejére húzza.
A gazdi pedig most úgy kívánja.
Elvek? Ugyanmár. Akkor már régen nem lenne más tagja az EU-nak, csak Hollandia.
Donáth pedig annyira szép, ahogyan jó bukott diák módjára árulkodik a tanár néninek, csak azért, hogy balról előzze a dékát, ami most taktikusan nem vesz részt semmiben, mert úgy tűnik meghallották Schiffert. Most a Momentum nyomja Che Guevara-t ezerrel, és mivel ostobák, sajnos nem látják, hogy ezzel ők nőnek, a váltás esélye pedig csökken. :D Orbán jól kitalálta ezt 2010 után azonnal :D
"Donáth Anna és a Momentum a múlt héten aláírásgyűjtést is indított annak érdekében, hogy az Európai Bizottság kösse az oktatási reformhoz az uniós pénzek kifizetését."
Az MKKP egyre aktuálisabb, remélem ingyen sör is lesz (bár utálom, ha jobban belegondolok, legyen inkább ingyen naturális bor).
csak úgy....
@KisTehen: te csak egy szervilis elmebeteg és kedves @Namely: te is! :)
Béla333
A maffia állam gondolom hogy nem szégyenli amit csinál, így nem szégyenli a státusz törvényét sem! Így nincs ok arra köpködni, ha más népszerűsíti a maffiózók műveit!
A másik meg ha akarnak az Uniós politikusok tájékozódni, akkor legalább meglátják, hogy hiába ígérget a maffia fűt-fát, hiába ígéri meg az Unió felé a társadalmi vitát, egyeztetést, kompromisszumos megoldások megtalálását, valójában csak hazudik!
Szarnak ők mindenféle egyeztetésre, nem törődnek ezek semmivel, csak erőből csinálnak mindent.
Legalább ez is egyértelmű lesz az Uniónál.
Namely
@csak úgy...: ha nem egy kilóra kommentelő troll lennél, elolvastad volna amit írtam, és... ja várjunk, ahhoz olvasni kellene tudnod.
justhpeter
A kormány nem lesz ideges Donáth Anna dolgaitól, mert érzésem szerint Orbán már régen beárazta az uniós pénz elvesztését. Magának a dolognak ebből adódóan itthon kell eldőlnie. Lehetnek különböző feltételezések, miszerint a kormány ezzel is számol, amikor számba veszi esetlegesen több ezer pedagógus pályaelhagyását, vagyis megmarad a távozók bérköltsége. Az oktatás színvonalának leépülése nem kerül szempontként a kormány elé, hiszen ez is egy cél. Mi ban, ha Pintér így szeretné megakadályozni a képzettek nyugatra távozását. Vagy nincs igazam és akkor még nagyobb szarban van a kormány, hiszen be kell bvallania, hogy az uniós pénzeket elbaßta.
gina
Sz@rban vagy zsiros cigus, nem jön be a hazug sunyitásod patkány !!!
gina
@Shikari: 1 Bites kis sz@r mit ugatsz , a 2 alsó iskoláddal
NKF
Remélem jövőre Annácska meg a brüsszeli Verácska elmennek a jó büdös p...ba!
jesz
@NKF: addig is igyekszik minél nagyobb kárt okozni.
verőce21
A hazaárulásra kellene még ma hozni egy törvényt...!
FLETÓ
@verőce21: Karóba húzás, keresztre feszítés...
jáger laszló
Donáth László tényleg 1 perverz alak!!???
Aki folyton sexista +jegyzéseivel zaklatta munkatársait és beosztottjait nem átallott folyamatosan fogdosni!!!??
verőce21
Legyen már végre következménye a hazaárulásnak...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.