A Mi Hazánk Mozgalom Afrikába küldené az Európai Unió által "hazánkra erőszakolt" migránsokat – erről beszélt Toroczkai László, a párt elnöke, országgyűlési képviselőcsoportjának vezetője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

Toroczkai László: a kormány azért tartja alacsonyan a béreket, hogy megvédje Magyarországot a migránsoktólMTI/Soós Lajos

A politikus jelezte: pártja határozottan elutasítja azt az uniós tervet, hogy a tagállamok között elosztanák a gazdasági bevándorlókat, amelyik állam pedig ezt nem fogadja el, annak személyenként 20 ezer eurót kellene fizetnie. Toroczkai szerint ez egyenértékű volna a határok megnyitásával, ráadásul nem tartaná a számukra kijelölt országban a migránsokat.

A politikus a Nagy-Britannia és Ruanda között született megállapodást hozta fel követendő példaként,

amely alapján az afrikai államba szállították volna az illegális migránsokat, majd megemlítette: a szerződés teljesülését egy "soha senki által demokratikusan meg nem választott" bírói testület akadályozta meg.

A Mi Hazánk elnöke szerint Magyarország anyagilag sokkal jobban járna a migránsok Afrikába szállításával, mint a fejenként 20 ezer eurós szankció kifizetésével, ráadásul egy ilyen megoldással hamar elejét lehetne venni a migránsok Magyarországra áramlásának, hiszen az embercsempészek más utat választanának.

A kormány az alacsony bérekkel védi elsősorban Magyarországot az ilyen tömeges migrációtól

–  jegyezte meg Toroczkai László, jelezve, pártja azt is elutasítja, hogy a kormány elősegítse a "legális migrációt", amely szabályozott módon hozna távoli vidékekről munkavállalókat Magyarországra.

Forrás: MTi

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez egy öntelt, buta ember. A buta hívei elhitették vele, hogy okos.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Ez egy öntelt, buta ember. A buta hívei elhitették vele, hogy okos.
drrotf
Ez az alacsony bérek tartása elmélet ott szenved csorbát, hogy már sokkal korábban is alacsonyak voltak a munkabérek nyugati államokhoz viszonyítva, még z előtt is mielőtt ez a migráns vándorlás igazán elkezdődött volna.Mi mindig kullogtunk az európai bérek mögött és ha elértük azok 70%-át akkor már fejlődtünk ebben a vonatkozásban is.Ezért ez a szöveg tisztelt Toroczkai László ugyanolyan fals duma mint a FIDESZ szövege amely arról regél már hosszú évek óta, hogy majd egyszer 2030 akárhányban utolérjük a nyugati bérek 80%át.Be kellene ismerni , hogy az alacsony bér az a gazdaságpolitikánk sark köve volt van és lesz, mert még így sem vagyunk nagyon versenyképesek!
AMORÁLISOK
na hamar beálltál a sorba. tényleg ennyire hülyének nézitek az embereket.?mutatnátok 100 migránsot aki ide szeretne jőnni élni és dolgozni HÁT nagyítóval sem leltek ilyeneket.EZ csak népriogatásra alkalmas.ORMÁN féle propaganda.
lampa laz
Legalább lenne aki dolgozzon a kínai aksigyárakba. Vagy csak azok a migrik jók akiket zorbán toboroz ide?
namihami
Olcsó munkaerő---mint migráncsvédő módszer! Hát, ez bizony olyan Tihazátokos logikai csavarnak, vagy inkább már bukfencnek tűnik!
A magas árak pedig az orosz-ukrán háború elleni védekezés, mi!?!?!
simmering73
Ez igaz. Ennyi pénzért nincs az az elvetemült migráns, akit idejönne dolgozni.
csak úgy....
a sok szaron kívül a vérbíró unoka fejibe se szorult semmi...,persze csak a hasonszörüek köllenek a kuka magyaroknak! - akik rajtuk gazdagodnak! - csak kicsit turulozni kell és olvad a sok shikari...
"A kormány az alacsony bérekkel védi elsősorban Magyarországot az ilyen tömeges migrációtól" :) - jujj , és ez a faxkalap politikusnak szegödött? :)
namihami
@csak úgy...: 15.46: ""...és ez a faxkalap politikusnak szegödött? :)""
Szerinted ennyi ésszel mégis, mi másnak?
Nessy
@namihami: Ennyi ésszel, és egy vödör mésszel, segédmunkásnak Garancsihoz.
Nessy
Toroczkai le van maradva egy brossúrával . Ott is toboroz kormányunknak vendégmunkásokat!
jáger laszló
Migránsok!!
Én pozitív +közelítést javaslok a negatív helyett!!
Aki migránsokat fogad be az az ország kapjon x eurót az uniótól ,mivel igyexik +oldani 1 világméretű problémát
Mindjárt más lenne az országok hozzáállása ehhez a problémához!!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.