Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel ezúttal felvételről jelentkezett a Kossuth Rádió reggeli műsorában. A kormányfő interjújában elmondta, "már azt hitte", hogy a migránsvitát már megnyerték Európában, erre újra kvótajavaslatokkal kell szembenéznie, gyakorlatát pedig nem is tudja elképzelni. Az Európai Unió belügyminiszterei által múlt héten elfogadott menekültkvótáról kijelentette: "van összefüggés aközött, hogy a napokban adta át Soros György a birodalmának az irányítását a fia számára, aki megmondta, hogy direktebben fog politikát csinálni. Tehát a Soros-birodalom lendült itt ellentámadásba. A Soros-birodalom visszavágott".

Brüsszel bevezetné a kötelező migránskvótát, erről is szó volt a Kossuth Rádió reggeli műsorában. Orbán Viktor szerint a kötelező migránskvótáról szóló döntéssel a Soros-birodalom visszavágott.

Orbán nem tudja elképzelni, hogy most mi lesz: "A Soros-birodalom visszavágott, új alkirály van az élén"

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen a hivatalos látogatásra érkező Orbán Viktor miniszterelnök a tiranai repülőtéren 2023. június 15-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Magyarország és Lengyelország a kötelező migránskvótára nemmel szavazott. Több ország is jelezte, hogy ezzel nem ért egyet, és nem is akarjuk ezt végrehajtani. Eddig a határvédelemre kezdett átcsúszni a közbeszéd, de most egy kötelező kvótáról döntöttek, és Brüsszel mondja meg mennyi migránst oszt szét

- hangsúlyozta a kormányfő az Origo cikke szerint.

Például Németországból hogyan fogják elhozni az ott lévő migárnokat?

- tette fel a kérdést. Itthon a baloldal azt is letagadta, hogy van ilyen szándék Brüsszelben.

A kötelező migránskvótáról szóló döntéssel a Soros-birodalom visszavágott

- mondta Orbán Viktor.

Magyarországot meg akarják büntetni

Orbán Viktor keresi a módját, hogyan lehetne azt megoldani, hogy ezt a szabályt ne hajtsuk végre. Ahelyett, hogy elfogadnák, hogy a határvédelem költségekkel jár, és ennek a terheit osztanák meg, még minket büntetnek.

Orbán szerint a Soros-birodalom szervezi a migrációt, és egyre agresszívebbek a migránsok, mert nyílt meghívót kaptak a kvótával.

Nyáron egy komolyabb migránstámadást kell majd visszaverni.

Új alkirály van a Soros-birodalom élén, és hatalmas nyomást helyeznek Európára

- tette hozzá.

Orbán Viktor szólt arról is, hogy mi nem azt akarjuk, hogy igazat adjanak nekünk a migráció ügyében, hanem hogy fogadják el, hogy mi nem akarjuk vállalni a migrációval járó kockázatot.

Ne mondják meg nekünk, hogy milyen legyen a migrációs politikánk

- zárta a kormányfő.

Forrás: Origo, Infostart

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
@sgl: Orbán köpönyegforgatásához képest a CERN részecskegyorsítója tablókép.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Csapkod-kapkod, a démonjaival küzd.
Az ország 1000 fontosabb problémával néz szembe, nem a Soros fiú a probléma, hanem a magyar maffia állam.
Qqberci
Csútkány! Te provokáltad Sorost a plakátjaiddal meg az igehirdetéseiddel, de Ő le se szart. Lehet, hogy most másképp lesz...
Dr. Proktor
Nem a Soros birodalom, hanem a hülyeség támad minket...
Toller Béla
Annyira igaz és őszinte ez az ember, mint a kormány háborúpártiakat bemutató plakátja, Alkotmányellenes, köztörvényes búntett, a rendőrség és az ügyészség néma, mint a sír ! Elveszett ez az ország !? Ha ezek fenn bírnak maradni...
Emmersson71
@sgl: Orbán köpönyegforgatásához képest a CERN részecskegyorsítója tablókép.
jáger laszló
Migráns kérdés
Továbbra is az a véleményem,hogy pozitív +közelítést kell alkalmazni a negatív helyett
Ez azt jelenti hogy azon országok akik migránsokat fogadnak be azokat az EU segítse anyagilag,pozitívan diszkriminálja!! Máris más lenne sok ország hozzáállása helyzethez! Ez lenne az igazi tartós szociális +oldás politikailag is !!!
A negatív +oldás a nem fogadó országok büntetése ami nem járható út!!
Tessenek ezemn L gondolkozni!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Pálinkás Pál
nos ,remélhetőleg az ifjabb soros a töködre lép.,...ha én lettem volna az öreg helyében,már rég csak rossz emlék lennél...a fia nem nyeli le a sértéseid...
Havanagi
Ez egy hazug ripacs, lépten-nyomon meghazudtolja a valóság,de ő csak mondja,mint egy dilinós.Ez tetszik a szavazóinak,mert ők is pont ilyenek.Szermétdombon fogják végezni.
justhpeter
Orbán még mindíg nem fogta fel, hogy kleptokrata-nemzeti-keresztény csürhe ideje lejárt, a végjáték megkezdődött, a támogatók hátat fordítottak, az ellopnivaló brüsszeli pénz megállt, a NER rövidesen kidurran.
qunta
@Pálinkás Pál: amikor ők oda kerülnek, te már régen ott fogsz kapirgálni./persze most is azt tesued/
qunta
@justhpeter: a őénzt átirányítják a kájli féléknek
Pálinkás Pál
@qunta: mit karattyolsz mongolidióta...?...
surdilloFUJT
@Maccska: Ennyire jó fidesshülyének lenni,te agynélküli ,szájbabaxott rühes macska???
Dr. Proktor
@Maccska: Pont ezért mondom, hogy a béke érdekében fel kellene ajánlani a Tiszántúlt esetleg a Duna-Tisza közét is Ukrajnának, cserébe hagyja ott az oroszoknak Luhanszkot és a dnyeszteren túli területeket...
Ha az ukránok elfogadják és az oroszok belenyugszanak - béke lesz!
looper
Emlékeztek még (én már kezdek nem emlékezni semmire, pedig még dél sincs), hogy anno 1300 (!) leellenőrzött (!) keresztény (!) menekült (!) miatt verte ki a hisztit Orbán és baszott el milliárdokat közpénzből migánsellenes, hazug, lelket mérgező gyűlöletkampányra?

Orbán, csak egy aljas gazember, egy politikai szélhámos, egy unokázós csaló, aki azzal téveszt meg sokakat, hogy mindig azt mondja, amit hallani akarnak!
looper
@sgl: Úgy tűnik, amig ki nem dől. Megszenvedtük a múltat és megszenvedjük a jövendőt is - a baromarcú seggfej "butamagyar" politikusok miatt!
Ezerrel trianonoznak itt, de kik miatt történt meg a gyalázat?
És ki(k) miatt történik éppen most a szemünk előtt a második Trianon - most nem földet, hanem embereket vesztünk egy geci miatt, egy megalomán kinövésű unokázós csaló buta, primitív paraszt miatt !!!

Nálam sokkal okosabbak mondják - válogass!

www.citatum.hu/cimke/hol_az_otthon
Dr. Proktor
Hatályos értelmezés alapján nem Soros birodalom hanem Leágazás nélküli birodalom...
telegdilaci
@Emmersson71:Most hogy fog Soros bérencezni ez a skizofrén,ha már nem az idős Soros a Birodalom vezetője átadta a Fiának a Staféta botot,bár Orbán mindig talál magának egy aktuális,nem létező ellenséget,akivel harcolhasson!
telegdilaci
@looper:Nem kell a Németeknek migránsokat bevagonírozni,vannak nekünk saját távolkeleti migránsaink akiket a kormány hozott be az Országba,munkaerő híján,és talán még többen lesznek,vagy ezek jó migránsok mert ezt mi telepítjük be őket,egyébként én sem szeretnék gazdasági migránsokat az Országban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.