Tarlós István nemrég egy interjúban elmondta, ő semmiképpen sem indul a főpolgármesteri címért, de elárulta, Szentkirályi Alexandra jelenlegi kormányszóvivő nagyszerű jelölt lenne. Ezzel kapcsolatban most Semjén Zsolt elmondta, hogy bár tüneményes teremtés a szóvivő, még nem született döntés róla, ki lesz Karácsony Gergely ellenfele.

Tarlós István nem tervez újra indulni a főpolgármesteri székért. A volt főpolgármester szerint ha mégis elindulna, azon három ember csodálkozna a leginkább: a felesége, Orbán Viktor és ő maga, derült ki egy a napokban adott interjújából – írta meg az Index.

A korábbi főpolgármester arról is beszélt, kit javasolna a kormánypártok főpolgármester-jelöltjének. Szerinte volt helyettese, Szentkirályi Alexandra lenne az, aki a legtöbb szavazatot lenne képes produkálni az önkormányzati választásokon. A jelenlegi kormányszóvivőt azért tartja esélyesnek, mert van városvezetői tapasztalata, hiszen öt évig főpolgármester-helyettes volt.

Semjén Zsolt „tüneményes teremtésnek” nevezte Szentkirályi Alexandra kormányszóvivőt

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a balassagyarmati kézilabdacsarnok átadásán 2023. június 8-án.  Fotó: MTI/Komka Péter

Nyilván nem az én feladatom és kompetenciám eldönteni, ki legyen a kormánypárt jelöltje, nekem erre nincs se felhatalmazásom, se jogosítványom, de elég hosszú ideig betölthettem ezt a pozíciót, ősbudaiként viszonylag jól ismerem a várost, a saját politikai közösségemnek pedig használni szeretnék, ezért elmondom, hogy szerintem talán volt helyettesem, Szentkirályi Alexandra az, aki a legtöbb szavazatot lenne képes produkálni

- mondta Tarlós István volt főpolgármester a hirado.hu-nak egy interjúban.

Szentkirályi Alexandra egy tüneményes teremtés

- mondta Semjén Zsolt az ATV Híradójának, amikor arról érdeklődtek, hogy mi a kormánypártok véleménye Tarlós István javaslatáról miszerint a kormányszóvivőt kellene jelölniük főpolgármesternek.

A KDNP elnöke hozzátette, érti, hogy Tarlós miért Szentkirályit javasolta, tekintve, hogy nyelveket beszélő, városvezetői tapasztalatokkal rendelkező politikusról van szó, a párt azonban a Fidesszel együtt még mérlegeli, hogy ki induljon.

Forrás: Index, 24.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Ki mondta tarlósnak,hogy őt ajánlja? Mert nem a saját ötlete az biztos. Kiadták az ukázt pityukának? Karácsony,de nagy marha voltál,mikor ennek a fasznak dupla pénzt adtál meg díszpolgárságot. Azt hitted,hogy cserébe jófej lesz? Jobboldali kutyából nem lesz demokratikus szalonna!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
izéke
Ki mondta tarlósnak,hogy őt ajánlja? Mert nem a saját ötlete az biztos. Kiadták az ukázt pityukának? Karácsony,de nagy marha voltál,mikor ennek a fasznak dupla pénzt adtál meg díszpolgárságot. Azt hitted,hogy cserébe jófej lesz? Jobboldali kutyából nem lesz demokratikus szalonna!
Pálinkás Pál
jó pontot akarnak Izraelben..kell is, hisz a gulyás malackát kifütyülték...
Alfa
ez a bárcás egy ner ribanc mint kati
tothjani
Magyarországon csak és kizárólag a Fidesz jelöltjei alkalmasak polgármesternek, közülük pedig azok a nők akik jól fekszenek a főnöküknél.
Nálunk például Deutsch volt barátnőjére kell szavazni, különben a város nem kap állami támogatást, és megemelik az adókat!!
jáger laszló
+ merem jósolni,hogy ez a tünemény nem lesz BP főpolgármestere!
Kislány ő ehhez!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nessy
Mi van Semjén? Vén kecske is megnyalná a sót?
szép új világ
Valamit tényleg jól tudhat ez a némber, ha ennyire bomlanak utána az idősebb fidesz kanok.
CsipkeRózsa
@tothjani: 10:27

Deutsch Tamásnak melyik barátnőjét, sokan voltak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.