Az idei Budapest Pride fesztivál megnyitóját péntek este tartották meg a Margit-szigeten, az eseményen felszólalt David Pressman amerikai nagykövet is.

Így reagált az Orbán-kormány David Pressman Pride-megnyitón elhangzott beszédére
Fotó: David Pressman amerikai nagykövet beszédet mond a Szent Korona hazatérésének 45. évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templomban 2023. január 6-án. Az eseményt a Magyar Királyi Koronaőrök Egyesülete szervezte. MTI/Kovács Tamás

David Pressmann többek között arról beszélt, hogy

nem számít, hány, a magyar kormány által gyártott, brüsszeli bombákról szóló plakát díszeleg a városban egy adott pillanatban, a valóság az, hogy Magyarországot nem támadják külső erők, nem fenyegeti a nyugati dekadencia vírusa, nem csúszik hason Soros György előtt, és nincs kiszolgáltatva teljhatalmú összeesküvő hatalmaknak

- idézte fel a 24.hu.

Kormányzati Tájékoztatási Központ a Magyar Nemzetben megkeresésére reagált a nagykövet beszédére.

Megállapították, hogy

A nagykövet úr háborúpárti. A háborúpárti politikusok azért támadják Magyarországot, mert békepártiak vagyunk. Az ő érdekük az, hogy a háború elhúzódjon és minket is bele akarnak sodorni a háborúba.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Bárki, aki nem NER nyalonc: - Önök lopnak!
NER: - Felháborító, hogy a dollárbaloldal most is a háború pártján áll!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@m73: és a @Maccska: mint a két buzi! Szerintem össze kellene őket engedni, hogy kalapálják el egymást melyik szophatja a köcsög nagykövet löttyedt pöcsét, vagy melyik kefélheti a köcsögre tágított valagát! Nem mindegy ám melyik mit csinál, mert a szaros kukit bekapni dupla évezet lehet! >> Na rajta két tetűbogár!
balos
@Németh István: 1 nyilasfattya ennél magasabbra nem tud köpni?Pedig a pofád meg van hozzá!Ráadásul akkor még ,ha alálállnál,zuhanyozhatnál annyi év után!mocskos nyalonc!
Németh István
@balos: > nííd-a mán; szaporodnak a buzi köcsög elvtársak!? Temoslék buzi zsidó,de lehetsz pedofil és kutva-hajcsár, eőszakos amolyan donáth féle aljas szartömeg - mert köztetek a rendes MAGYAR ember az ritkaság! Tehát mint kommunista aljadék a megmetszett pöcsöddel takarodj a soros alex kenellbe, tartalék-köcsögnek! Reméllem világos, érthető voltam, te fószemét hazaáruló nemzetellenség!
Németh István
@m73: Figye má te pöcs-korong! Honnan tudod, hogy buzi a "maccska heverod" mint mondod? biztos jól megfarkalta a seggedet, vagy szádba tette a nudlit? te hülye! De a témánál maradva az usa nagykövetének a büdös kurva anyját!, Akinek meg ez a köscög szimpi anak meg a skorpiók rágják le a farkát! Neked is te hazaáruló bitang!
Németh István
@m73: Hi-hi-hi! te egy tsiztára utánozó majom vagy, vagy inkább papagáj! De nem úsod meg ennyivel! Mert a majmok és a papagájok közt is van buzi, multkor a Kanári szigeteken az állatkertbe a madárházban beszélgettünk a menedzserrel az mesélte, hogy ki kellet herélni az egyik kanpapagájt, mert álladóan a kanokkal - a kakasokkal - akart kefélni! Lehet, hogy te is ilyen vagy >> téged is herélni kéne! Érted-e buzi köcsög? bár csorba köcsög vagy mert elkoptattad már a másik felét!
Németh István
@m73: benevezlek a szemét, mt szemét, a trágyadomb válogatotba, sajnos csak valami trágyalé ivónak mert többre nem vagy képes!
DE a lényeg, hogy egy ballaiberális geci szemét állat nem kaphat semmiféle mandátumot, hogy bekerüljön az Eu. parlamenbe! Haza és nemezeárulókra, kártékony állatokra nincs szükség, mi több az Eu.-t meg kell tisztítani a moslékoktól! Remélem erre esze lesz a közösség népeinek! A magamutogató moslék buzikat meg veled együtt te trágyalébajnok likvidálni kell!
Hajrá Orbán Viktor, hajrá minden nemzetérdekű MAGYAR szerveződés! >> írtsuk a patkányokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.