A kínai Huayou Cobalt a Komárom-Esztergom megyei Ácson épít üzemet.

Kiderült: ez a városka örülhet az 520 milliárd forintos, szép új akkugyárnak

A villanyautók akkumulátorai amúgy remekül égnek is. Forrás: Youtube

Elektromos akkumulátorokhoz fognak katódot gyártani – dicsekedett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán.

A fideszes szerint a 520 milliárd forintos óriás beruházás 900 új munkahelyet fog létrehozni. A gyár felépítéséhez a fideszes kormány pénzügyi támogatást nyújt, de mértékét csak akkor hajlandó elárulni, ha azt az Európai Bizottság jóváhagyta – írja a Telex.

A Huayo Cobalt abszolút csúcstechnológiát hoz Magyarországra, hogy a progresszívek is értsék, high-tech. Majd két évig tárgyaltunk ennek a beruházásnak a Magyarországra hozataláról. Nemzetközi verseny volt. Volt jó pár más európai ország is, amely szerette volna ezt a beruházást magához édesgetni

– állította a mindenhez értő Szijjártó.

A kocka el van vetve (..) Az elektromos autóiparhoz kapcsolódó gyárak mindenképp létre fognak jönni. A kérdés csak az, hogy hol. A kérdés, hogy mely országok lesznek sikeresek ebben az új világgazdasági korszakban, mely országok tudják a legtöbb hasznot kiszakítani maguknak

- vélekedett Szijjártó, aki szerint a nyugati autógyárak óriási függőségbe kerültek a keleti elektromos akkumulátoroktól.

Forrás: Telex
Fotó: Youtube

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az összes szar szennyező gyár összeszerelő üzeme itt lesz nálunk és még vigyorogni is kell hozzá, 200 ezer nettóért és még rákos betegséget is nyerhetünk vele. A kínaiak meg röhögnek, napszámosokkal dolgoztatva éhbérért, egy kib@szott mérgező hulladék lerakatot csinálnak ebből az országból. Magyarország most már nem csak átvitt, de szó szoros értelmében is egy pöcegödör, minden szempontból. Jó reggelt Ácsiak! Végre rátok is süt a nap. Üdvözlöm a fityeszes polgit, szavazzatok rá továbbra is. Ács, neked ez most Mohács!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
drrotf
Nagy a siker!Már nem csak a Tiszát apasztja el az akku gyárak sora, hanem a Dunát is!Azt már meg sem említem, hogy hiába esküdözik a kormány ,hogy az épülő aksi üzemek majd minden szabályt betartanak és környezet szennyezésről szó sem lehet és a dolgozó egészségére azak a gyárak egyáltalán nem veszélyesek, a mostanában megjelent hírek nem erről szólnak:Emlékezzünk csak a hazánkban korábban épített vegyi üzemekre, kénsav, műtrágya és egyéb gyárakra.Ott sem engedélyezték a környezet szennyezést és a dolgozók egészség károsítását,mégis ezek a gyárak hosszú évekig úgy működtek ,hogy az engedélyekben megjelölt értékhatárokat nem tartották be, súlyos bírságokat fizettek, és amikor leálltak olyan szennyezett volt a talaj ,hogy méteres vastagságban kellett a talajcserét végrehajtani, mert annyira elszennyezték a környezetet.Most újra ezen probléma elé állítja az ország népét Szíjgyártó és Zorbán a Viktor!A latin azt mondta, hogy a történelem az élet tanító mestere- latin nyelvkönyvekben a múlt század közepén ez volt az első lecke- de a fenti két ember a latinoktól nem tanult semmit!
jáger laszló
A debreceni akkugyár 9000 munkahelyről regél az ácsi pedig 900- ró!!
Nekem vannak kértségeim a létszámot illetően és a high tech beruházásról!!
500 milliárdos és 3000 milliárdos beruházási összegről szintén!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
J.L.
Peller Anikó
@drrotf: Nem kell aggódni mert a szíjjgyártó egymaga olyan okos, hogy 20 ezer levegőztető készüléket vásárolt ami nemaz volt, viszont 90 %-os akciósan vette őköt csak most csak nekünk, ami kurvajó üzlet volt. Na persze plusz 90% volt az akció.

Vakcinát is tudott vásárolni, azt is 90 % akcióban. Nem ő tehet róla, hogy ránk rohadt.

Paksot is vettünk akciósan.

Miért pont a lítiumos aksit hagynánk ki, amikor az egy kibaszott jó üzlet.

A kis kínaiaknak. És neki is. Iszen rengeteg munkahelyet teremt.

Az indiánoknak. A gyártás csak szennyvizet használ fel valamint ivóvizet gyárt belőle. Vélhetően palackozva kerül majd a boltokba olcsón. Az is 90 % akciósan.
Peller Anikó
Éljen és virágozzék a kínai barátság Co Ltd és a Haynau Kóbalt.

A kóbalt nem mérgező, olyan mint a higany, meg lehet enni. Egyszer.

A vegyületei azonban mérgezőek, www.enfo.hu/node/8502
ómió
Az efftársak "munkanélküli segíj" melletti "kiállása", viszont, "rendíthetetlen"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.