A Media1 beszámolója szerint már a második kiadás is elkészült az olasz történész könyvéből.

Úgy viszik az Orbán Viktorról szóló Bottoni-könyvet, mint a cukrot
Stefano Bottoni, Magyarországon is élő olasz történész Orbán Viktorról szóló könyve, A hatalom megszállottja még májusban jelent meg, és néhány hét alatt el is fogyott, ezért újra kellett nyomtatni.

A portál információi szerint sokáig egyszerre vezette a Líra, a Bookline és az Ekönyv toplistáit. Mint írják, csak azért csúszott vissza az eladási listán, mert minden példány elfogyott.

A könyvet a Magyar Hang hetilap kiadója jelentette meg közösségi finanszírozással. A nyomdai költségeket és a fordítást az előrendelések összegéből és a közvetlen támogatásaikból fizették ki.

A Media1 megjegyezte, hogy a nyomdát azonban nagy titok övezi. Nem szerepel a kötet impresszumában. A Magyar Hang lapigazgatója annyit árult el a portálnak, hogy egy hazai nyomdáról van szó.

Ez a könyv Magyarország utolsó négy évtizedét mutatja be Orbán Viktor életrajzán keresztül, aki mindenki másnál mélyebb nyomot hagyott a jelenkori magyar történelemre. 1989 óta Magyarország egyedi pályát futott be Közép-Európában: egy tökéletlenül működő, de teljes értékű demokráciát cserélt le egy folyamatosan radikalizálódó, tekintélyelvű rendszerre. Ez a mű nemcsak összehasonlító történelmi elemzés, hanem számvetés és látlelet Orbán Viktor rendszeréről és mindannyiunk

- olvasható a könyv leírásában, amit igencsak eltérő árakon lehet most beszerezni, a Librinél például online rendelés esetén 5690 Ft-ért.

A Moly.hu-n (szerk: egy könyves közösségi oldal, ahol többek között a saját olvasmányainkat jelölhetjük, értékelhetjük) jelenleg az alábbi árak láthatók:Úgy viszik az Orbán Viktorról szóló Bottoni-könyvet, mint a cukrot

Az oldalon egyébként már kapott 5 csillagot a könyv, és néhány szöveges értékelés is született róla.

Forrás: media1

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
gondolom meloni olvasta ..., és a többi lehetsegges szövetsegges ;)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@KisTehen: Ilyen ökröknek mint te meg a hozzád hasonló megszállottaknak, ez kötelező olvasmány. Miután az értő olvasás nem a te műfajod, kérjél meg egy náladnál okosabbat, hogy olvassa fel neked.
kereső
@simmering73: 07:56 Nem elég "felolvasni" nekik. Szavanként el kell magyarázni a szavak értelmét- mert még azt találják hinni, hogy ez egy orbánt "dicsőitő" könyv.
human
@KisTehen: Orbánról ír valaki könyvet, akkor miért lenne rossz érzésem? Nem értem a krédést. Több ezer könyv iródott a komcsi és a náci diktatúrákról is. Attól sincs rossz érzésem. A világot figyelmeztetni kell, hogy beteg elmék is hatalomra kerülhetnek és a jó dumájukkal átverhetnek akár egy egész országot is. A figyelmeztetés mindig jó.
bence
Sajnos a valóságban is megtapasztalhattuk egy skizofrén elme pályafutását , nem még , hogy pénzt is adnék érte ?! Sőt ha fizetnének érte sem kellene !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.