A szakbizottságot megkerülve hozták meg a döntést. A patikák esetében kérdés, hogy az intézkedés mennyire szól a NER újabb területfoglalásáról. Az MR- és CT-vizsgálatok államosításába, valamint a kórházi patikák kiszervezésébe kezdett az Orbán-kormány a jövő évi költségvetési törvényhez beadott utolsó pillanatos, így az Népjóléti Bizottsággal való tárgyalás nélküli módosításaival, írja a Népszava. A törvénymódosításban kitértek arra is, hogy a társasági formában működő szakrendelőknek át kell alakulniuk költségvetési intézménnyé, vagy megszűnik a közfinanszírozásunk. A tervezet szerint jövő novembertől csak az állam végezhet közfinanszírozott képalkotó, CT- és MR-vizsgálatokat.

Forrás: olkt.eu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Már most létfontosságú gyógyszerek hiánycikkek! Ha az ellátás fideszkézbe kerül, akkor a fő patikacikk a Biblia, a Tízparancsolat és az utolsó kenet lesz!
Az MRI és a CT dettó!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Már most létfontosságú gyógyszerek hiánycikkek! Ha az ellátás fideszkézbe kerül, akkor a fő patikacikk a Biblia, a Tízparancsolat és az utolsó kenet lesz!
Az MRI és a CT dettó!
izéke
Azt a jókurvaanyjukat! Lassan de biztosan haladnak a " minden csakis a miénk,vagyis az enyém" felé. Mi lesz a neve ennek a szarnak? Nemzeti patika? Hányás pusztítsa el őket!
izéke
@namihami: ha nem akar meghalni,majd egy Bibliával agyonveri semjén vagy kásler,esetleg erdő bíboros
namihami
@izéke: Nono, csak óvatosan az ötletekkel! Ez még a nyugdíjkasszának se jönne rosszul!
simmering73
Ezt az országot úgy szétkúrják ezek a tetves barmok, hogy két emberöltő kevés lesz ahhoz, hogy normális országot csináljanak újra.
Nessy
@CsipkeRózsa: Egyedül lévén idehaza, ékes egészségügyi stílusban megtettem. Plusz a "bosszú törvény". Elveim ellenére sok mindent kívántam a hős droidoknak az igen gomb megnyomásáért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.