Az orosz állami hírügynökség tudósítója a PestiSrácoknál érdeklődött a magyar médiahelyzetről.

A magyar médiahelyzetről érdeklődött a PestiSrácok.hu szerkesztőségében Szófia Afanaszjeva, a Rosszija Szegodnya orosz állami hírügynökség budapesti tudósítója. Szófia Afanaszjeva Huth Gergellyel, Georg Spöttlével és Dezse Balázzsal cserélt eszmét a magyar médiahelyzetről

- tudatta a PestiSrácok (PS).

Csontig benyalt egymásnak az orosz állami hírügynökség és a PestiSrácok: " Az orosz közvélemény szemében felértékelődött Magyarország, az Orbán-kormány békepárti álláspontja miatt"

Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő a Fiatal Családosok Klubjának (Ficsak) a Migránshelyzet női szemmel című konferenciáján az A38 hajón, Budapesten 2016. szeptember 20-án. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Afanaszjeva szerint az orosz közvélemény szemében felértékelődött Magyarország a kormány békepárti álláspontja miatt, és Oroszország tisztelettel viszonyul a magyarokhoz, függetlenül attól, hogy Magyarország EU és NATO tag.

Vagyis az éppen civileket is bombázó Oroszország tudósítója szerint a békepárti magyar álláspont az, ami miatt jár a tisztelet, bár az összképen ront kicsit az EU- és NATO-tagság – írja a 444.hu.

Afanaszjeva elárulta azt is, hogy

Budapestről küldött tudósításai összeállításakor többnyire a magyar közmédia, a Hír TV, az ATV és a PestiSrácok.hu híreiből tájékozódik.

A PS pedig azt fejtette ki neki, hogy a PestiSrácok.hu az orosz-ukrán háborúról szóló tudósításaiban igyekszik mindkét oldal hírforrásait szemlézni.

A találkozón a PS beszámolója szerint „szóba került az a vád is”, amivel „"a Soros-féle hatalmi hálózat és David Pressman amerikai nagykövet” vagdalkozik, hogy „a magyarok elárulták az 1956-os szabadságharcot”.

Ez nem igaz, hangoztattuk, hiszen 1956-ban, egy egészen más történelmi helyzetben a totalitárius kommunista rezsimmel és a vörös hadsereggel küzdöttek a szabadságharcosok, s a megszállók között nagy számban voltak ukrán katonák is

- védekezett a PS.

Tehát a PestiSrácok hősiesen megvédte 1956 emlékét az amerikai vádaskodástól, miközben a jelenlegi helyzetben, amikor Ukrajna ellen Oroszország hamis érvekre támaszkodva indított háborújában mi éppen a békepárti álláspont kevés hű képviselőjeként álljuk a sarat, a legfontosabbnak azt tartották kihangsúlyozni, hogy a forradalmat leverő katonák közt „nagy számban voltak ukrán katonák is”. Ami szép mentés lehetne, ha figyelembe venné azt az „egészen más történelmi helyzetet”, amire hivatkoznak: jelesül azt, hogy 1956-ban nem orosz vagy ukrán, hanem szovjet csapatok verték le a forradalmat - írja  a 444.hu.

Forrás: Pesti Srácok, 444

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@KisTehen: NagyMarha! Az ugye nem zavar, hogy ebben a "ruszkik haza" mozgalomnak orbanviktor volt az egyik prominens szemelyisege a rendszervaltas elott. Igaz akkor meg Soros Gyorgy tamogatasat elvezte.
Ha Gyuri bacsi tudta volna, hogy kigyot melenget a keblen...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Hát majd +oldják,ne izgulj!!
Ez nem olyan nagy kunszt
csak ennyi
barátilag
J.L.
Yoda69
@KisTehen: NagyMarha! Az ugye nem zavar, hogy ebben a "ruszkik haza" mozgalomnak orbanviktor volt az egyik prominens szemelyisege a rendszervaltas elott. Igaz akkor meg Soros Gyorgy tamogatasat elvezte.
Ha Gyuri bacsi tudta volna, hogy kigyot melenget a keblen...
ómió
Pedig efftársiasan Ukrajnának illik benyalni! Éspedig a meleg szarig!
Dr. Proktor
Nincs itt semmi csodálkoznivaló!
A gazdájuk is csontig benyalt, külügyérével együtt...
Hiába no, még mindig vannak akiknek kell a ruszki szar.
csak úgy....
az a jó öreg megszokott ruszki segg...
nem boldog a magyar ha nem szaros a szája.
exmelós
@ómió: Ja.Pont ahogy te is csinálod folyamatosan a tetves,tolvaj,hazug bandádnak barom fitymaszpatkány.
exmelós
A barom ruszkija.Pont a leghazugabb,legaljasabb szennylaptól érdeklődik.
Nessy
Az igazi "pesti srácok" nem igazán vállalnák ezt ... színtársulatot. Ezek is csak filmen látták háborút!
simmering73
@ómió: Elftársiasan ti nyaltok be továris putyinnak keresztcsontig a meleg szarért.
ómió
@exmelós: Magatokra ismertél, bolsiék gyagyása!? Talán már a péniszvirtuóz efftársadat is leszoptad!?
ómió
@simmering73: Ne gyötörd magadat, bolsiék elmebetege! A putyini seggnyalást "keresztcsontig a meleg szarért" Böszme efftársatok már évekkel ezelőtt abszolválta - a tetvesbolsi nevetekben is(!) - még a Szemkilövetőhegyen, családilag, Totó kutyival együtt!
namihami
Spöttle! És még Georg is!!!
Olyan igazi, ősmagyar---mondhatni---vereckei név!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.